Yavaş: "400 milyon liralık kapılar hangi Ankaralının işine yarıyor?"

Yavaş:

Yavaş: "400 milyon liralık kapılar hangi Ank... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin ile birlikte Bayındır Sosyal Kültürel Merkezi'nin (SKM) açılış törenine katıldı. Yavaş, Bayındır'da konuşma yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bayındır'da bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılış törenine katıldı. Açılışta konuşan Yavaş, "Şehre giriş çıkışlara kapılar yapıldı. Bugünkü maliyeti 400 milyon lira. Hangi Ankaralının işine yarıyor bu? Ama eser yapıyoruz adı altında bunları yapıyorlar," sözlerini söyledi.

Yavaş, CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin ile birlikte Bayındır Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına katıldı. Yavaş, Bayındır'da şu şekilde konuştu:

"Beş yıl süresince hiç kimseyi ayırmadık. Rozetimizi çıkarttık, herkese eşit davrandık. Şimdiye kadar belediyeye gelen kimseye nereye oy verdiğini hangi partiye kayıtlı olduğunu mu sorduk? Var mı böyle bir hakkımız? Herkese seçildikten sonra eşit hizmet ettik. O eskidendi. 'Oy veren yere hizmet ederim, oy vermeyene hizmet etmem' diyen, o eskidendi. Hiç kimseyi de ayırmadık. Yaptığımız tüm ihaleleri açık yaptık.

Fotoğraf: Anka

ALTINOK'A MAL VARLIĞINI AÇIKLAMA ÇAĞRISI: HALKA HESABI VERMEK ZORUNDA

"Yarın bir gün ileride ben hesabımı öbür dünyada veririm. Bana kimse hesap soramaz' mantığı bizde yok. Bu dünyada hesabını vermeyen hesabını öbür dünyada hiç veremez. Az inancı var ise sorumlu olduğu, parasını kullandığı insanlara hesabını versin. Bu nedenle diyorum ki bakın ben 2019'da mal beyanında bulundum, seçilmeden önce. Şimdi şu andaki mal beyanımı da verdim. Hala umuyorum. Ankara'da aday olan, rakibim olan şahıs, 4 dönem Keçiören Belediye Başkanlığı yaptı. Daha önce ilk belediye başkanlığı yaptığı zamanki servetiyle şimdiki servetini açıklasın. Bu hesabı halka vermek zorunda. Bekliyoruz hala."

"ANKARA'DA 'TERÖRİSTLER HARİÇ' HERKESLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYORUZ"

"Beş yıl süresince bana oy vermeyenlerle ilgili tek kelime açıklamam olmadı. Ankara'ya rahatlık geldi. Ankara'ya bereket geldi. Bakın şimdi burada bugünkü seçim bürosunu organize eden arkadaşlarımız var. Daha önce AK Parti'de siyaset yapıyorlardı. Yan yana geldik. İşte biz Ankara'da herkesle iş birliği yapıyoruz. Teröristler hariç. Bunu herkes bilsin. İstiklal Marşı'yla gurur duyan, Türk bayrağıyla gurur duyan herkes bizim yol arkadaşımız. Hangi partiye oy verirse versin. Biz onlarla birlikte yürürüz. Türkiye'yi seven herkesle birlikte oluruz."

"HANGİ ANKARALININ İŞİNE YARIYOR?"

"Her yerde söylüyorum, şehre giriş çıkışlara kapılar yapıldı. Bugünkü maliyeti 400 milyon lira arkadaşlar. Hangi Ankaralının işine yarıyor bu? Ama eser yapıyoruz adı altında bunları yapıyorlar. Bakın belediyecilik nedir? Doğumundan ölümüne kadar kentte yaşayan tüm insanların ihtiyaçlarıyla ilgilenen kurumdur. Dolayısıyla esnaf varsa işini geliştirmesi için, iş adamı varsa işini geliştirmesi için, hasta varsa iyileştirmek için, ihtiyaç sahibi varsa karşılamak için, aç varsa doyurmak için, çocuğu okuyamıyorsa onu okutmak için her türlü ihtiyacıyla ilgilenen kişidir belediye başkanı."

"BELEDİYECİLİK, KAPI KAPI PAKET DAĞITIP FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK DEĞİLDİR"

"Sosyal destekleri kesecek dediler. Hiçbir sosyal desteği kesmedik. Şimdi gördünüz çok daha fazlası yapılıyor. Üstelik bunlar kapı kapı paket dağıtılarak yapılıyordu. Söz vermiştik başkent kart çıkarttık. Esnaf da para kazandı. Bir elin verdiğini diğerleri görmüyor. Belediyecilik budur. Kapı kapı paket dağıtıp bir fotoğraf çektirmek değildir arkadaşlar."

"Yavaş: "400 milyon liralık kapılar hangi Ankaralının işine yarıyor?"" haberi, 09 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 09 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Yavaş: "400 milyon liralık kapılar hangi Ankaralının işine yarıyor?" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yavaş: "400 milyon liralık kapılar hangi Ankaralının işine yarıyor?" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(1) Yorum
SON HABERLER
  1. 09:59 Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu: AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
  2. 09:52 Türkiye kişi başı gelirde alt ligde
  3. 09:48 Mersin'de 450 milyonluk yasa dışı bahis operasyonu
  4. 09:38 Canlı yayında gözaltı: Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar
  5. 09:31 Dev banka iflas etti, kapatıldı: İflasın maliyetini 667 milyon dolar
  6. 09:25 Euroleague'in deneyimli hakemi hırsızlık yaparken yakalandı
  7. 09:21 İYİ Parti'de kurultay günü: Salona seyirci alınmıyor
  8. 09:15 Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak: Özgür Özel açıkladı
  9. 08:57 Hastaneye 5 yıl boyunca fazla fatura kesmişler
  10. 08:54 MEB’in hazırladığı yeni müfredatta “Atatürk ve Cumhuriyet” seyreltildi
  11. 08:47 Bursa'da üretilecek: Yeni Renault Duster tanıtıldı
  12. 08:42 Şevket Çoruh güzel haberi fotoğrafla duyurdu
  13. 08:36 Gonca Vuslateri anne oldu: Bakın kızına hangi ismi verdi
  14. 08:29 Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
  15. 08:26 Real Madrid, Arda Güler'in golü ile kazandı
  16. 08:22 Bakan Yerlikaya duyurdu: 321 zehir taciri yakalandı
  17. 08:17 Kızılcık Şerbeti'nde Eylem Tok mesajı: Oğlunuzu nefret objesi haline getirdiniz
  18. 08:11 Murat Ağırel yazdı: AK Parti’den CHP’ye geçen belediyede seçim gecesi yaşananlar
  19. 08:07 Fehmi Koru yazdı: İYİ Parti şansını kullanamadı
  20. 08:02 O iller dikkat: Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
Politika Haberleri