Nahit Duru
Nahit Duru - Aziz Yıldırım çıldırmış olmalı!

Aziz Yıldırım çıldırmış olmalı!

"FETÖnün bankasından para alıp yalı alanlar hesap vermeli! FETÖcu bankalardan para alıp gidip yalı alanlar, orada duramazlar. Tutulamazlar. Adaletin yerine gelmesi için 17-25 Aralıktan önce FETÖyle ilişkisi olanlar da hesap vermeli bu ülkeye.

Bu sözleri;  taraftarı ile, 3 Temmuzdaki teknik heyeti ve futbolcuları ile dik duruş sergileyen, o günlerde " ne şikesi, memleket elden gidiyor " diyen, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım söylüyor. Başka ne diyor kulak verelim:

 Eğer 3 Temmuzda Fenerbahçe Başkanı; yönetimiyle, taraftarıyla mücadele etmeseydi öyle zannediyorum ki FETÖ arzuladığı sonucu çok önceden başarmış olacaktı. Türkiyeyi istediği yere getirecekti. Türkiye Cumhuriyetinin yanında 140 ülkede aynı bu sistemle dünyayı yeniden fethetme yapıyorlar, bu devam ediyor."

Başbakanın ve Cumhurbaşkanının aksine, Fetö ile mücadelenin 17-25 Aralıktan öncesini de kapsamasını istiyor Aziz Yıldırım... Hem Cumhurbaşkanı, hem Başbakan Fetö ile mücadele için başlangıç tarihini; 17-25 Aralıktan sonrası için veriyor.

Bu tarihten önce mücadeleyi başlatırlarsa, ucunun kendilerine dokunacağından mı korkuyorlar?

17-25 Aralıktan önce, Fetullah Terör Örgütü polislerinin, savcılarının, hakimlerinin başlatıp yürüttüğü kumpas - Ergenekon, Balyoz, sözde şike, Casusluk gibi - davaların savcısı olduğunu söyleyenler kimlerdi?

Fetullah Gülene " ne istediniz de vermedik " diyen hangi yetkiliydi?

Bu örgüt başının doğum günü diye, hazreti Muhammetin doğum gününü bahane ederek, "kutlu doğum" haftası ilan edenlere ne demeli?

Bunların bankalarını törenle açanlar, okulları için arsa bağışlayanlar, devletin olanaklarını buraya aktaranlar hangi önemli kişilerdi?

Başbakan, Cumhurbaşkanı ısrarla, 17-25 ARALIKı milat olarak kabul ediyor.

Aziz Yıldırım ise ısrarla vurguluyor:

"17 - 25 Aralıktan önce FETÖle ilişkisi olanlar da hesap vermeli bu ülkeye"

Yıldırım, Fetöye yardım ettiği, onun büyümesine göz yumduğu için  " milletimden özür diliyorum, Allah affetsin " diyenleri, "Cumhurbaşkanının, Başbakanın, Genelkurmay Başkanının, kendisinin Fetullahçıların silahlı terör örgütü olduğunu 15 Temmuz gecesi öğrendiklerini" öne sürüp, " bana ahmak diyebilirsiniz" sözünü sarfedenleri unutmuş görünüyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı, kendi davası dahil, kumpas davalarda,  Fetöcülerle birlikte hareket edenleri, onları destekleyenleri, savcılarının altına zırhlı lüks araç verenleri unutup, yeldeğirmenleri ile savaşan " Don Kişot gibi, çıldırmış " olmalı.

Aziz Yıldırım, bu konuda yüzde yüz haklı. Terör örgütüne destek veren, onları besleyen, birlikte hareket edenler kuşkusuz cezalandırılmalı. Ne var ki iktidar, kendisine karşı çıkanları Fetöcülükle suçluyor, geçmişine hiç ama hiç bakmadan.

Zaten, Başbakan Binali Yıldırıma göreAKP içinde fetöcü de hiç olmamış, barınmamış...

Hadi canım sende

Toplam 596 defa okunmuştur.

Nahit Duru diğer yazıları:

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.