Nahit Duru
Nahit Duru - Gerçekleri aktaran 1 Kanal ve 1 Gazete!

Gerçekleri aktaran 1 Kanal ve 1 Gazete!

Türkiye, adına “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” denilen, AKP’lilerin bile anlamadığı “Tek Adam” yönetimine girdi.

Her kurum ve kuruluş, hatta gazetecilerin basın kartını veren BYGM bile, partili Cumhurbaşkanına bağlandı. Bakanlıklar ise Cumhurbaşkanı sekreterliği konumuna sokuldu.

TBMM işlevsiz hale getirildi.

Bakanların denetlenmesi önlendi.

Saymakla bitmiyor.

TELE 1 ve 1-2 televizyon kanalı, 2-3 gazete, 4-5 internet gazetesi dışında kalan tüm medya Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini yere göğe sığdıramıyor.

Bu yandaş medya sizlere; doğruları yansıtmaycak, yönetimin istediği gibi pembe bir tablo çizecek, güllük gülistanlık bir Türkiye sunacak,

Yalnızca Tele1 ve abcgazetesi.com başta olmak üzere bir kaç medya kuruluşu size doğruları aktardı.

Örneğin Tele1 ve abcgazetesi ile bir kaç medya kuruluşu, İçişleri Bakanlığı’nın, görev tanımına, “ “ülkenin idari bölümlere ayrılması, il ve ilçelerin genel idarelerini düzenlemek” eklendiği haberini de her medya kuruluşunda göremediniz.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın, yüksek yargı başkanlarının, önemli görevde bulunan bürokratların partili gibi davrandığını da Tele1 ve abcgazetesi haber yaptı.

24 Haziran seçimlerinde yandaş gazete ve televizyonların yer vermediği siyasi partilerin haberlerini Tele1 ve abcgazetesi size ulaştırdı.

Seçim süresince parti liderlerini, milletvekillerini Tele1’de konuk etti ve sorulması gereken her soruyu yöneltti.

Seçim sonuçlarının şaibeli olduğu, “18 Dalika” programıda Prof. Dr. Emre Kongar ve Genel Yayın Yönetmenimiz Merdan Yanardağ tarafından günlerce dile getirildi, getiriliyor.

Tüm kanallar haksız bir yarış sonucu Recep Tayyip Erdoğan’nın Cumhurbaşkanı seçilmesini kabullenmişken, yalnızca Tele1’de Kongar ve Yanardağ, bu sonucun kabul edilemez olduğunu hala haykırıyorlar.

CHP’de seçim sonrası başlayan tartaşmalarına taraf olmadan gerçekçi yaklaşan tek televizyon Tele1 oldu.

Yandaş ve biat eden medya kuruluşları, siyasette borazan olur, Shakira’nın konserini ilk haber verirken yine Tele1 ve abcgazetesi ülkemizde olup biten olayları haber ve yorumları ile korkmadan çekinmeden size ulaştırdı.

Bunları niye yazdım.

Tele1 yayın yaşamına başladığı günden beri doğruları dillendirir, haber yaparken, yalnızca sizlerin desteği ile ayakta duruyor. Reklam vereni yok. Demokrat geçinen şirketler bile reklam vermekten, programlara sponsor olmaktan korkuyor.

Şimdi dünden daha fazla ihtiyacınız olan doğru yorum, doğru haber alabilmeniz için Tele1 ve abcgazetesi’ni destekleyin. Destekleyin ki Tele1 ve abcgazetesi yaşasın, siz de haber ve yorum izleme okuma imkanını sürdürün.

Değerli dostlarımız, izleyicilerimiz, okurlarımız, unutmayın, destek olduğunuz sürece Tele1 ve abcgazetesi korkmadan, yılmadan doğrunun peşinden koşmayı sürdürecek.

Ayrıca bu güne kadar verdiğiniz destekle ayakta kaldığımızı biliyor ve sizlere teşekkür ediyoruz.

İyi ki varsınız…

  

Not: Tele1’e destek koşullarına

Toplam 803 defa okunmuştur.

Nahit Duru diğer yazıları:

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.