Nahit Duru
Nahit Duru - Ne istedilerse vermişler ama milletvekilliği vermemişler...

Ne istedilerse vermişler ama milletvekilliği vermemişler...

Fetönün girmediği kurum kalmamış görünüyor.
Basındaki fetöcüleri biliyorduk. Bizim bildiklerimizin bir bölümü tutuklandı, bir bölümü döndüğü, biat ettiği için dışarıda.
Kararnamelerden anlıyoruz ki, Devlet kurumlarının tamamına  Fetöcüler doldurulmuş ve önemli makamlara oturtulmuş. TSKdan, Başbakanlığa, Cumhurbaşkanlığına, yargıya, Sağlık Bakanlığına, Diyanet İşleri Başkanlığına kadar her yerde Fetöcüler kümelenmiş.

Zaten Cumhurbaşkanı da " ne istediniz de vermedik " diyerek, Fetönün her yere yerleştirildiğini, istediklerinin tümünün verildiğini  kabul etmemiş miydi?
Fetö, YSKya girmemiş, BDDKya ve TMSFye teğet geçmiş.

Üniversitelerde, askeriyede, poliste Fetöcü baskınları hala devam ediyor.
Siyasi partilere de sıçradı, Fetö operasyonları...

Son olarak Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahman Karslı ve CHP Genel Başkanının Baş danışmanlarından biri Fetöcü olduğu iddiası ile gözaltında. MHPde Genel Başkan Devlet Bahçelinin muhalifleri de Fetöcülükle suçlanıp duruyor.

Ama, AKP içinde fetöcü hiç yok... İster inanın ister gülüp geçin,  Fetönün istediği her şeyi veren zihniyet, milletvekilliği vermemiş Fetöcülere...

AKP Genel Başkanı ve Başbakan çok değil, iki ay önce konuyla ilgili şunları söylemişti:

"AKP içinde FETÖcü var algısı yayılıyor. AKP içinde bakan ve milletvekili düzeyinde kesinlikle FETÖcü yoktur. Biz bu konuda gereken araştırmaları yaptık emin olabilirsiniz. Teşkilatlarda olanlarda zaten ayıklandı. AKPde FETÖcü yoktur"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da şu iddiayı ortaya atıyordu:

"Şimdi muhalefet, FETÖnün siyasi ayağı ortaya çıkmalı diyor. Zaten yapılan her şey siyasi değil mi? Bu adamlar darbe yapınca yönetime el koymayacak mıydı? Siyaseten iktidara talip değil miydi? Bizim yaptığımız tüm mücadelesinin siyasi sonuçları var zaten. Kastedilen parti içindekiler ise ben AKPnin  içinde halen üst düzeyde FETÖ bağlantılı kişi olduğunu sanmıyorum, böyle bir şeyi aklım almaz."

Yazıcının aklı almıyor ama, Akıl ve izan varsa, iktidar tarafından her yere yerleştirilen Fetö mensuplarının AKPye alınmaması düşünülemez.

Fetöcüler tüm devlet kurumlarına, hatta Cumhurbaşkanlığına kadar sokulacak, özel sektöre hakim olacak, ama AKPye alınmayacak.

İster inanın, ister inanmayın, Protestan cemaatine ait İzmir Diriliş Kilisesi Pastörü Andrew Craig Brunson, gizli  bir tanığın ifadesi ile FETÖ üyeliği iddiasıyla tutuklanacak, fakat AKPde Fetöcü bulunmayacak.

Sonra Cumhurbaşkanı, bir çok konuşmasında, " yakın arkadaşlarım tarafından Fetö ile mücadelede yalnız bırakıldım" gibi  sözler sarfedecek, ama AKP içinde Fetöcü olmayacak!

Bizlerin aklıyla dalga geçmeyin.

Hiç inandırıcı değilsiniz.

Göstermelik de olsa, AKPnin içindeki  Fetöcüleri temizlemeye başlaması gerekiyor. Yoksa AKPnin, Fetö darbesini kullanarak yeni bir rejim  getirme  istediği kanıtlanmış olacak.

Toplam 552 defa okunmuştur.

Nahit Duru diğer yazıları:

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.