Yeneroğlu’ndan Erdoğan'a: Her suçu bayrakla örtmenin bedelini ödeyeceksiniz

Yeneroğlu’ndan Erdoğan'a: Her suçu bayrakla örtmenin bedelini ödeyeceksiniz

Yeneroğlu’ndan Erdoğan'a: Her suçu bayrakla ... DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, “Sizden olanların işlediği her suçun ve günahın üstünü bayrakla örtmeye çalışmanın bedelini sandıkta ödeyerek vereceksiniz” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, TBMM’de basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan’ın Akşener’i hedef alan sözlerine tepki gösteren Yeneroğlu, “Hamasetle, sloganla, tehditle, parmak sallamayla, racon kesmeyle ülke yönetilemeyeceğini, hele hele Türkiye gibi bir ülkenin asla yönetilemeyeceğini bu millet size anlatacak” dedi.

Yeneroğlu, şu mesajları verdi:

“Yaklaşık bir aydır, tüm Cumhuriyet savcıları her biri ihbar niteliğinde olan bu itiraf ve iddiaları görmezden gelmeye adeta mecbur bırakılmıştır. Adaleti mahkemelerden beklemeyi çoktan unutan milletimiz ve hatta, içim acıyarak söylüyorum, savcılarımız dahi Cumhurbaşkanı’nın bu çeteler arası kavgada nasıl bir tutum alacağını beklemeye başlamıştır. Ama maalesef, bizim hiç de şaşırmadığımız üzere Sayın Cumhurbaşkanı milletin adalet beklentisini bir defa daha akamete uğratmıştır. Tercihini ne yazık ki haktan ve adaletten yana değil, tam tersi kötülükten yana kullanmıştır. Ve maalesef ülkeyi bir kaosa sürüklemekten de bu yüzden çekinmemektedirler. Sayın Cumhurbaşkanı yaptığı kötülüklerin neticesinde içine düştüğü karanlığın müsebbibi ve aynı zamanda esiridir.”

 

Buradan başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere ülke yönetiminde söz sahibi olan herkese seslenmek istiyorum. Bu ülkenin temiz insanlarının en saf duygularını istismar ederek iktidarınızı koruyamazsınız. Her suçu, her günahı, her suiistimali, her yolsuzluğun ve hukuksuzluğun üstünü “dış güçlerin oyunu” diye kapatamazsınız. Milletin aklıyla daha fazla alay edemezsiniz. Ama merak etmeyin, o millet size öyle bir cevap verecek ki… İşte o zaman sizden olanların işlediği her suçun ve günahın üstünü bayrakla örtmeye çalışmanın bedelini sandıkta ödeyerek vermiş olacaksınız.

 

Sayın Cumhurbaşkanı’nın dün yaptığı açıklamalardan sonra, artık Türkiye’de kendisine itiraz eden hiçbir siyasetçinin can güvenliği kalmamıştır. Bilinçli olarak bizzat bu ülkenin Cumhurbaşkanı tarafından çatışma ortamı teşvik edilmektedir. Cumhurbaşkanı çatışmadan, şiddetten, vatandaşların huzursuzluğundan medet umar hale gelmiştir. Ülkedeki huzuru ve sulhu tesis etmek sizin görevinizdir, oysa siz aksini yaparak size gönül veren vatandaşlarımız kendinizden yana olmaya toplumu da bölmeye ve bir çatışma zeminine Türkiye’yi sürüklenmeye çalışmaktasınız. Tehdit etmek, parmak sallamak, hedef göstermek, şiddeti övmek aklıselim bir yöneticinin yapacağı bir iş olamaz. Ama merak etmeyin… Hamasetle, sloganla, tehditle, parmak sallamayla, racon kesmeyle ülke yönetilemeyeceğini, hele hele Türkiye gibi bir ülkenin asla yönetilemeyeceğini bu millet size anlatacak.”

"Yeneroğlu’ndan Erdoğan'a: Her suçu bayrakla örtmenin bedelini ödeyeceksiniz" haberi, 27 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 27 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Yeneroğlu’ndan Erdoğan'a: Her suçu bayrakla örtmenin bedelini ödeyeceksiniz haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yeneroğlu’ndan Erdoğan'a: Her suçu bayrakla örtmenin bedelini ödeyeceksiniz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 10 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:38 Evde yaprak sarma pişirirken dikkat edin: Pirinç böyle eklenirse çok zararlıymış!
  2. 01:36 Muhteşem Yüzyıl dizisi mobil oyun oldu: Tek tıkla ücretsiz oynayın!
  3. 01:34 Bu tatlı hem çok lezzetli hem de çok sağlıklı!
  4. 01:32 Yaşlanınca insanların pişmanlık duydukları “keşkeler”
  5. 01:30 Yumuşacık havluların sırrı tenis topundan geçiyor!
  6. 01:27 10 Mayıs: Tarihte bugün ne oldu?
  7. 01:13 Yeni Dönem: Artık IBAN ile Para Transferleri Farklı Yöntemle Yapılacak!
  8. 01:04 Cem Yılmaz'dan 'Seyirciye Sinirlenip Sahneyi Terk Etti' İddialarına Yanıt!
  9. 01:04 UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
  10. 00:58 Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
  11. 00:52 WhatsApp'tan Yeni Bir Değişiklik Daha: Sesli Aramalar Artık Daha Kullanıcı Dostu Olacak!
  12. 00:35 Eski Model Otomobilleri Elektrikliye Çevirmek Artık Çok Kolay! Akaryakıta Veda Zamanı Geldi!
  13. 00:29 BYD'nin 300 Bin Liralık SUV Modeli Türkiye Pazarında Devrim Yaratacak!
  14. 00:24 Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision Sahnesinde: "Everyway That I Can" Şarkısıyla Geri Döndü!
  15. 00:19 UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
  16. 00:14 Otomotiv Sektöründe Önde Gelen Yedek Parça Firması İflasını Açıkladı!
  17. 00:02 Fotoğrafta İlk Gördüğünüz Hayvan Sizin Karakterinizi Ele Veriyor!
  18. 00:02 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
  19. 23:29 TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
  20. 23:20 İnşaatta çalışan maymunun şaşırtıcı performansı sosyal medyayı salladı!
Politika Haberleri