Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak: Güç ve servet ilişkileri eski hayallerimizin üzerine katran döktü

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak: Güç ve servet ilişkileri eski hayallerimizin üzerine katran döktü

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak: Güç ve... Dilipak, hakkında suç duyurusunda bulunan AKP’li 81 il başkanı ve kadın kolları başkanına “Bu kararı verirken kendi başınıza mı karar verdiniz? Kadın kollarında istişare ettiniz mi?” sorularını yöneltti.

Gazeteci Abdurrahman Dilipak, "AKP’nin Papatyaları" başlıklı yazısı nedeniyle Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanlığı’nın yaptığı suç duyurusunun ardından hakkında açılan davada yarın hâkim karşısına çıkacağını yazdı.

Dilipak, hakkında suç duyurusunda bulunan AKP’li 81 il başkanı ve kadın kolları başkanına “Bu kararı verirken kendi başınıza mı karar verdiniz? Kadın kollarında istişare ettiniz mi?” sorularını yöneltti.

Hakkında suç duyurusunda bulunanların yazısını okuduklarından emin olmadığını yazan Dilipak, şöyle devam etti:“Talimat aldığınız şikâyet dilekçenizden ve basın açıklamanızdaki ifadelerden belli. Aleyhime trollerin sosyal medya paylaşımlarını görmüşsünüz, o belli. Bir de kendi medyanızda talimatla yazdırılan o ‘topyekûn savaş’ yazılarından etkilendiğiniz belli. O gün sosyal medya tetikçileri troller ve onların ardından cepheye sürülen medya lincinin kalemşörleri, işaret aldıkları gün topluca saldırıya geçtiler. Onlar da yazdıklarımı okumamış olmalılar. Okudularsa da anlamamışlar.”

“Ankara’da kimler, hangi akılla böyle bir işe giriştiler. Benim üzerimden ‘kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle’ kabilinden birilerine mesaj mı vermek istediler” diyen Dilipak, “Benim 81il’de yerel yöneticiler, parti teşkilatları, STK’lar, üniversitelerle bağımı kopartmak istedikleri, beni cezalandırmak, izole etmek, etkisizleştirmek istedikleri kesin de, bunu niçin yaptılar? Sakın bu İstanbul Sözleşmesi sürecine muhalefetim sebebi ile olmasın. Peki 81 il neden ve nasıl böyle bir oyuna alet edildi” diye yazdı.

Suç duyurusunda bulunanlara “Bakalım medyanız bu davayı görecek mi?” diye soran Dilipak, yazısına şöyle devam etti: “Bu kadar basit, sıradan, önemsiz bir dava ise, genel başkanınız, kadın kolları başkanınız, 81 il kadın kolları başkanınız, KADEM, niye hep beraber suç duyurusunda bulundunuz, niçin yaptınız o basın toplantılarını, o toplantılar neyin nesi idi! Hadi müştekiler, eğer yaptığınız işin arkasındaysanız ya siz gelin, ya avukatınızı gönderin. Ben tek başımayım, arkamda bir örgüt filan yok. Sahi siz kimsiniz! Maske kimsin sen. Hadi indir maskeni. O gün kalemlerinden kan damlayan 'eski dostlar', eskiden ne güzel hayallerimiz vardı. Eski hayallerimizin üzerine katran döktü güç ve servet ilişkileri. “

Konuyla ilgili Hasan Doğan üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a mektup yazdığını ancak değişen bir şey olmadığını yazan Dilipak, “Görmek, duymak istemeyince, ‘kellim kellim layenfağ’. Her şey sonuçta olacağına varıyor.O sözünü ettiğim sistem, beni çabalarım sebebi ile cezalandırmak istedi ve bu operasyonda en yakınımdakileri kullandı.”

"Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak: Güç ve servet ilişkileri eski hayallerimizin üzerine katran ." haberi, 08 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 08 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak: Güç ve servet ilişkileri eski hayallerimizin üzerine katran .. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak: Güç ve servet ilişkileri eski hayallerimizin üzerine katran .. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:42 TÜİK açıkladı: Şubat ayında tarımsal girdi tutarları yüzde 36,71 arttı!
  2. 12:36 Dolar sahipleri dikkat: Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı
  3. 12:32 İsrail-İran Gerilimi ve Fed Belirsizliği Küresel Piyasalara Dalgalandırıyor
  4. 12:25 TÜİK Raporu: Türkiye'nin Çocuk Nüfusu ve Popüler İsimler 2023'te Belli Oldu
  5. 12:12 CIA Direktörü Burns: Ukrayna'nın Savaşı Kaybetme Riski Artıyor, ABD'nin Yardımı Acilen Gerekli
  6. 12:07 Suudi Arabistan'da Keşfedilen Lav Tüpleri, İlk Çobanlık Faaliyetlerine Işık Tutuyor
  7. 11:50 Altın Fiyatları Yükseliyor: Çeyrek Altın 4.257,00 Liraya Ulaştı
  8. 11:39 CHP'li belediye ile MHP arasında afişli borç atışması
  9. 11:33 NASA Uyarıyor: Starlink Uyduları Dünya'nın Manyetosferini Tehdit Ediyor!
  10. 11:30 Cem Yılmaz'ın "CMXXIV" Gösterisinde Espri Konusu: Nafaka!
  11. 11:28 Yüzde 50+1 kuralına Saray'dan olumsuz yanıt geldi: Boşuna uğraşmasınlar
  12. 11:23 Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar: Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok
  13. 11:20 İzmir Seferihisar Açıklarında 4,5 Büyüklüğünde Deprem: AFAD'dan Son Dakika Açıklaması
  14. 11:18 Nuri Alço'nun sağlık durumunda yeni gelişme
  15. 11:16 Rusya'nın Stavropol Bölgesinde Tu-22M3 Bombardıman Uçağı Düştü
  16. 10:59 İstanbul'da 2 İETT otobüsü çarpıştı: Yaralılar var
  17. 10:51 İkinci el otomobilde fiyatlar uçtu
  18. 10:48 Mehmet Şimşek açıkladı: Kamuda kemerler sıkılacak
  19. 10:40 Trol çeteleri, kendilerini besleyenleri hedeften çıkarabilmek için sağa sola pervasızca saldırıyor
  20. 10:35 İstanbul’da feci kaza: Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı
Gündem Haberleri