Yeni başkan Ali Koç!

Yeni başkan Ali Koç!

Yeni başkan Ali Koç! ALİ KOÇ KONUŞUYORAna Haber Bülteni | #canlı https://t.co/DJAUWWxfyY— Tele1 TV (@tele1comtr) 3 Haziran 2018Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun ikinci gününde oy verme işlemi sona erdi. Kongrede toplamda...

ALİ KOÇ KONUŞUYOR

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun ikinci gününde oy verme işlemi sona erdi. Kongrede toplamda 21 bin 350 üye oy kullandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Ali Koç, 20 yıllık başkan Aziz Yıldırım'ı devirerek Fenerbahçe'nin 33. başkanı oldu.

Aziz Yıldırım ilk sonuçların ardından stadı terk etti.

Ali Koç, kongre üyelerini selamladı ve tebrikleri kabul etti.

Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, 38 sandığın sonucunun belli olduğu zaman tek seferde sonucu açıklayacağını duyurdu.

Resmi sonuçlara göre

  • Geçersiz oylar çıkarıldığınd, 20.736 oy kullanıldı
  • Aziz Yıldırım: 4.644 Oy aldı
  • Başkanlığı Kazanan Ali Koç: 16.092 oy aldı

ALİ KOÇ'UN PROJELERİ

  • Kulübe hatırı sayılır bir sermaye girişi yapılacak.
  • Sponsorluk anlaşmaları yapılarak kulüp mali anlamda düzlüğe çıkarılacak.
  • Futbol şubesinde ''scout’ ağı kurulacak. Orta ve uzun vadede ise futbol okulları ve altyapı faaliyetleri baştan aşağı yenilenecek. Dünya çapında örnek gösterilecek bir futbol akademisi yapısı oluşturulacak.
  • Tüm branşlarda özkaynaklardan sporcu yetiştirilecek.
  • Yönetim anlayışı değişecek. Kulüp bünyesinde profesyonel isimler görev yapacak. Çağdaş bir yönetim anlayışı hedefleniyor...
  • fb1.jpg

ALİ KOÇ'UN LİSTESİ 

¦ Semih Özsoy 
¦ Nevres Erol Bilecik
¦ Mehmet Burhan Karaçam 
¦ Sevil Zeynep Becan
¦ Şaban Erdikler
¦ Mustafa Tankut Turnaoğlu 
¦ Fethi Pekin 
¦ Metin Şen 
¦ Turhan Şahin 
¦ Mustafa Kemal Danabaş 
¦ Acar Sertaç Komsuoğlu 
¦ Simla Türker Bayazıt 
¦ Ömer Okan 
¦ Burak Çağlan Kızılhan 

YEDEK ÜYELER 

¦ Belgin Aral 
¦ Alper Pirşen 
¦ Ozan Korman Tarman 
¦ Metin Sipahioğlu 
¦ Selahattin Baki 
¦ Muhittin İlker Dinçay 
¦ Esra Nazlı Ercan 

Üyelerin yoğun katılım gösterdiği kongrede oy verme işlemi saat 10.00'da başladı ve 38 sandıkta gerçekleştirildi. Saat 17.00'de stat kapıları kapandı. Sıradaki üyelerin oy verme işleminden sonra Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük'ün talimatiyla oy sayım işlemine geçildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın seçim rengi sarı, Başkan adayı Ali Koç'un seçim rengi ise beyazdı.

fb3.jpg

GÜN BOYU ANBEAN YAŞANANLAR

- Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen genel kurulda üyeler saat 10:00'da oy vermeye başladı. 

- Mevcut başkan Aziz Yıldırım üyeleri kapıda karşılarken, Ali Koç ise sahanın içinde kendine destek veren üyelerle bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

ALİ KOÇ: AZİZ YILDIRIM'A KIZGIN DEĞİLİM

- Ülker Stadyumu'ndaki Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Koç, "Dereyi görmeden paçayı sıvamıyoruz. Bir hayal gerçekleşmek üzere" şeklinde konuştu. Aziz Yıldırım ile ilgili bir soru üzerine de Koç, "Aziz Yıldırım'a kızgın değilim, o benim başkanım" ifadelerini kullandı.

EMRE BELÖZOĞLU OYUNU KULLANDI

- Fenerbahçe Genel Kurulu’nda oy verme işlemi bu sabah başladı. Sarı-lacivertli ekibin eski futbolcusu, Medipol Başakşehir Kaptanı Emre Belözoğlu da oy kullanan isimler arasındaydı. 

BİR ÜYE BAYGINLIK GEÇİRDİ

- Fenerbahçe Ülker Stadı’nda düzenlenen seçimli genel kurulda oy kullanma işlemleri sırasında bir kongre üyesi aşırı sıcak dolayısıyla baygınlık geçirdi. Kongre üyesi, gerçekleşen müdahalenin ardından sedyeyle oy kullanma alanının dışına taşındı.

- Sandıkları gezerken yoğun ilgiyle karşılaşan Ali Koç, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Uzun süre sandıkları gezen ve üyelerle tek tek fotoğraf çektiren Koç, ardından locasına giderek gömleğini değiştirdi ve tekrar oy kullanma alanına geldi. Ali Koç'un sıcak nedeniyle ceketini çıkarması dikkatlerden kaçmadı. Oy kullanma alanına girişte bekleyen Başkan Aziz Yıldırım ise bütün üyeleri tek tek karşılayıp elini sıktı. Aziz Yıldırım, sıcak nedeniyle bir süre sonra şapka taktı.

VOLKAN DEMİREL OYUNU KULLANDI

- Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel de Ülker Stadyumu’na gelerek oyunu kullanan isimler arasındaki yerini aldı. Burada üyelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Demirel, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

ALİ ŞEN OYUNU KULLANDI VE 'ALİ KOÇ KAZANACAK' DEDİ

- Fenerbahçe tarihinin en geniş katılımlı kongresinde Aziz Yıldırım ve Ali Koç başkanlık için yarışırken, sarı-lacivertlilerin efsane başkanı Ali Şen de oy kullanmak için Ülker Stadyumu'na geldi. Oğlu Metin Şen, Ali Koç'un listesinde yer alan Ali Şen, oy kullandıktan sonra Ali Koç'u desteklediğini ifade etti. Koç'un, Aziz Yıldırım karşısındaki şansıyla ilgili olarak da yorum yapan Şen, "Kazanacak" diye konuştu.

BEKLENEN REKOR KIRILDI

- Saat 16:00 itibariyle kongrede kullanılan oy sayısı 20 bini aştı. Fenerbahçe'de daha önce bir seçimde kullanılan en çok oy, 3 Kasım 2013'te kullanılan 9380 oydu. O seçimde Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar'a karşı 6821 oy almıştı.

AYKUT KOCAMAN OY KULLANDI

- Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Aykut Kocaman Ülker Stadı’nda başkanlık seçimleri için oy kullandı. Sarı-lacivertli kongre üyeleriyle fotoğraf çektiren Kocaman, daha sonra divan kurulu üyeleriyle sohbet edip oyunu kullandı.

MEHMET ALİ AYDINLAR'A BÜYÜK TEPKİ

- Bir dönem Aziz Yıldırım’a karşı Fenerbahçe başkanlığına adaylığını koyan ve bir dönemde Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı yapan Mehmet Ali Aydınlar’a tribünler büyük tepki gösterdi. 3 temmuz döneminde sarı-lacivertlilere karşı olan tutumundan dolayı hedeflerin merkezinde olan Aydınlar statta tribünlerden büyük tepki aldı. Aziz Yıldırım ile selamlaşıp bir süre sohbet eden Aydınlar daha sonra oyunu kullandı.

ALİ KOÇ ÜYELERLE TEZAHÜRAT YAPTI

- Fenerbahçe'de yapılan seçimli olağan genel kurulda oy verme işlemi devam ediyor. Ülker Stadı’nda yapılan seçimli genel kurulda başkan adaylarından Ali Koç, tribünlerde bulunan üyelerle beraber tezahüratlarda bulundu. ''Sarı-lacivert Şampiyon Fener’ tezahüratlarına eşlik eden Koç, daha sonra da tribünlerden yükselen marşlara destek verdi.

ALİ KOÇ OYUNU KULLANDI

- Ali Koç oyunu 16.30 sıralarında kullandı. 21 numaralı sandıkta oyunu kullanan Ali Koç oyunu sandığa atarken, "Hayırlı uğurlu olsun, kazanan Fenerbahçe olsun" ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM DA OYUNU KULLANDI

- Ülker Stadyumu'nda düzenlenen genel kurulda Aziz Yıldırım oyunu 16.50 sıralarında kullandı. Aziz Yıldırım, eşi Gonca Yıldırım ile birlikte 36 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Yıldırım'ın oy pusulasını sandığa kızı Yaz attı. Başkan adayı Yıldırım basın mensuplarına ailesiyle birlikte poz verirken, "Herkese hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

21 BİN 350 KİŞİ

- Öte yandan kongrede kullanılan oy sayısının 21 bin 350 olduğu açıklandı.

- Saat 17.40 itibarıyla sandıklar açıldı ve oy sayımına başlandı. 

"Yeni başkan Ali Koç!" haberi, 03 Haziran 2018 tarihinde yazılmıştır. 03 Haziran 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Yeni başkan Ali Koç! haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yeni başkan Ali Koç! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:14 Islam Memiş: Gram Altın ve Gümüşte Yatırım Fırsatları!
  2. 13:48 Özel: "Mithat Bülent Özmen, tam Eyüpsultan gibi bir başkan"
  3. 13:47 CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan "şüpheli" sıfatı ile ifade verdi
  4. 13:46 Dilan Polat ve Nez Demir davasında mahkeme kararı verdi!
  5. 13:23 "TKP'liyim, AKP'ye oy vereceğim" demişti, AKP'nin Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ortaya çıktı!
  6. 13:23 Anket şirketi şaşkına döndü, sonuçları yeniden kontrol edecek!
  7. 13:04 Ankara seçim anketi şok etti: Asal Araştırma inanmakta zorlandı!
  8. 12:58 Ekrem İmamoğlu: "Anketlerde hep öndeyiz, seçimi de kazanacağız!"
  9. 12:58 Yaz saati uygulaması başlıyor: Saatler bir saat ileri alınacak!
  10. 12:58 Ankara ve İstanbul için yepyeni bir seçim Kararı!
  11. 12:58 Karabük'te sosyal medya skandalı: 8 kişi gözaltına alındı!
  12. 12:56 Putin: Polonya ve Baltık Ülkelerine Yönelik Saldırı İddiaları 'Tamamen Saçmalık'
  13. 12:51 İsrail'in Gazze Saldırıları: 62 Filistinli Hayatını Kaybetti,Kızılay Çalışanları Serbest Bırakıldı
  14. 12:47 Telefon Ekranınızı Ters mi Düz mü Tutmak: Artılar ve Eksiler
  15. 12:40 ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Yarın Ankara’ya Geliyor
  16. 12:06 İrlanda, Gazze'ye Destek: Soykırım Davasına Müdahale Ediyor!
  17. 11:55 Karayip Korsanları yeniden çekilecek... Johnny Depp filme dönüyor mu?
  18. 11:45 Altaylı, YÖK'ün denklik kararını sert eleştirdi: "Bunun tek sonucu felaket!"
  19. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  20. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
Spor Haberleri