Yeni başlayacak olan Türk dizilerini sizlerle paylaşıyoruz!

Yeni başlayacak olan Türk dizilerini sizlerle paylaşıyoruz!

Yeni başlayacak olan Türk dizilerini sizlerl... Yaz bitti, yeni diziler ortaya çıktı! Annem Ankara, Deha, Karadut, Kör Nokta... Kadro resmen yıkılıyor! İşte yeni başlayacak Türk dizileri haberimizin devamında sizlerle...

Yaz aylarının sona ermesiyle televizyon dünyası yeni sezonun kapılarını açmaya hazırlanıyor. Birbirinden iddialı Türk dizileri, kuvvetli oyuncu kadroları ve sürükleyici hikayeleriyle izleyiciyi ekran başına çekmeye hazırlanıyor. İşte bu sezon dikkat çeken yapımlardan bazıları...

İŞTE SEZONUN YENİ DİZİLERİ

Yaşanmış bir yaşam hikayesi, Annem Ankara! - Haber - Genel

Annem Ankara
Televizyon ekranlarına iddialı bir dönüş yapan Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür, yeni dizi Annem Ankara ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. BKM yapımı olan bu dram, 1990’lı yıllarda Ankara’da tek başına ayakta kalmaya çalışan bir annenin yaşadıklarını konu alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber otururken, senaryosu Başak Angigün'e emanet. Korel ve Günsür'e dizide Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu gibi kuvvetli adlar eşlik ediyor. Annem Ankara, Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Bir Gece Masalı konusu ve oyuncuları| ATV'de bu akşam! Bir Gece Masalı oyuncuları ve karakterleri ile araştırılıyor - Galeri - Yaşam

Bir Gece Masalı
Sezonun ilk dikkat çeken yapımlarından biri olan Bir Gece Masalı, ATV ekranlarında seyircilerle buluşacak. NGM yapımı olan dizide, komiser Mahir'in babasının intikamını almak için şehre dönerken düşmanının kızı Canfeza'ya aşık olması ile yaşanan karmaşık olaylar anlatılıyor.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği dizinin senaristliğini ise Eda Tezcan kaleme alıyor. Başrollerde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un yanı sıra Gürkan Uygun, Mesut Akusta gibi adlar yer alıyor.

Murat Yıldırım ile Ebru Şahin'i buluşturan dizinin adı belli oldu; Beni Bul - Birsen Altuntaş

Beni Bul
Now TV’de ekrana gelecek olan Beni Bul, ülkenin önde gelen baş yapıcılarından biri olan Demir’in, abisinin vefatı sonrası yeğenine sahip çıkma çabasıyla başlayan olaylar zincirini konu alıyor.

TMC yapımı olan bu dizide Murat Yıldırım ve Ebru Şahin başrolleri paylaşırken, Recai Karagöz yönetmenlik koltuğunda oturuyor. Emre Özdür ve Hazar Kozice'nin kaleminden çıkan bu yapım, duygusal yönü ağır basan bir aile draması olarak dikkat çekiyor.

DEHA oyuncuları kimler? Deha dizisi oyuncu kadrosunda ünlü adlar! - Son Dakika Magazin Haberleri

Deha
Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez’in uzun süre sonra ekrana döneceği Deha, Show TV’de seyirci ile buluşacak. Ay Yapım’ın prodüksiyonunu üstlendiği dizide, biri iyilikte, diğeri kötülükte deha iki kardeşin babalarına karşı verdikleri intikam mücadelesi anlatılıyor. Umut Aral’ın yönettiği yapım, Damla Serim’in kaleminden çıkma.

Güzel Aşklar Diyarı'na geri sayım başladı! - Güzel Aşklar Diyarı - Haber

Güzel Aşklar Diyarı
Mahsun Kırmızıgül’ün uzun bir aradan sonra yönetmen koltuğuna oturduğu Güzel Aşklar Diyarı, Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Medyapım ve Boyut Film ortak yapımı olan dizide, Kapadokya’da geçen imkansız bir aşk hikayesi konu ediliyor. Deniz karakterini canlandıran özgürlüğüne düşkün genç bir kadın ile köklü bir ailenin oğlu olan Arhan’ın aşkı, izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Show TV'nin yeni dizisi 'Kalpazan'ın yıldızları okuma provasında! - Kalpazan dizisi

Kalpazan
Show TV’de seyirci karşısına çıkacak olan Kalpazan, Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ı bir araya getiriyor. O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizi, sıradan bir darphane memuru olan Adem’in, kızına yaptığı sürpriz sonrası yaşamının nasıl değiştiğini anlatıyor. Dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin yapıyor, senaryo ise Sema Ali Erol ve Mahir Erol'a ait.

atv'nin yeni dizisi Karadut'tan ilk tanıtım - atv

Karadut
ATV’de seyirciyle buluşacak olan Karadut, kişisel gelişim uzmanı Zuhal’ın, annesinin eksikliğini hissettirmemek adına kariyerinin zirvesindeyken ev hanımlığına dönmesiyle gelişen vakaları konu alıyor. TimsB Productions yapımı olan dizinin başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor.

kor-nokta.webp

Kör Nokta
ATV ekranlarında seyircileri ile buluşacak bir diğer yapım ise Kör Nokta. Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, büyük bir trafik kazasının peşinden iki genç kızın başından geçen vakaları konu alıyor. Yusuf Ömer Sınav’ın yönettiği, Didem Kaplan ve Funda Alp’in senaristliğini kaleme aldığı yapım, ATV ekranlarında seyircilerle buluşacak.

Kötü Kan dizisi ilk bölümü ile bu akşam başlıyor

Kötü Kan
Now TV'de seyirci karşısına çıkacak olan Kötü Kan, eski bir polis memurunun tehlikeli bir mafya grubuyla karşı karşıya kalmasını konu alıyor. Ertan Saban ve Damla Sönmez’in başrollerini paylaştığı dizide, gerilim dolu sahneler dikkat çekiyor. Yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un yaptığı dizinin senaryosu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan’a ait.

Leyla dizisinin yayın tarihi belli oldu: Leyla dizisi ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosunda kimler var? | N-Life

Leyla
Brezilya’nın en çok izlenen yapımlarından biri olan Avenida Brasil’in yerli uyarlaması Leyla, Now TV’de ekranlara geliyor. Ay Yapım'ın prodüksiyonu olan dizide, küçük yaşta çöplüğe terk edilen Leyla’nın üvey annesinden intikam almak için verdiği mücadele anlatılıyor. Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu yapımda Cemre Baysel başrolde.

Siyah Kalp dizisine dair ayrıntılar belli oldu: Siyah Kalp dizisi oyuncuları kimler? | N-Life

Siyah Kalp
Show TV'de seyirci karşısına çıkacak olan Siyah Kalp, seneler önce anneleri tarafınca terk edilen ikiz kardeşlerin Kapadokya'da yaşadıkları vakaları konu alıyor. Yıldız Tunç’un senaristliğini kaleme aldığı, TimsB Productions yapımı dizi, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğinde ekrana taşınıyor.

"Yeni başlayacak olan Türk dizilerini sizlerle paylaşıyoruz!" haberi, 06 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 06 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Yeni başlayacak olan Türk dizilerini sizlerle paylaşıyoruz! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yeni başlayacak olan Türk dizilerini sizlerle paylaşıyoruz! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 16 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:43 Borsa İstanbul, günün ilk yarısında geriledi!
  2. 13:43 Evini bu fiyatlardan satışa çıkaranlar dikkat! Çoğu bilmiyor, yüzlerce kişiye ceza yağıyor!
  3. 13:43 iOS 18 Güncellemesine Türkiye saati belirlendi!
  4. 13:43 Anne Yüksel Güran’ın Videodaki Şüpheli Sözleri Soruşturmayı Derinleştiriyor
  5. 13:42 Oba Makarna'nın hisseleri Borsa'da işleme kapatılmış bulundu!
  6. 13:42 200 Bin TL'nin geri ödemesi belirlendi! Faiz oranlarında değişiklik
  7. 13:40 TFF "Türk futbolunun kazananları, çok konuşanlardan ziyade çok çalışanlar olacak"
  8. 13:38 Eylül 2024 Açlık ve Yoksulluk Sınırında Şok Rakamlar: BES-AR Açıklama Yaptı!
  9. 13:34 Efe Aydan "Türk basketbolu 10 senedir hızla geriye gidiyor"
  10. 13:29 Milli Savunma Bakanlığı: 6 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi
  11. 13:28 Adana Altın Koza'da Dünya Sineması Rüzgarı: Festivalde Gösterilecek 11 Film Açıklandı!
  12. 13:25 Boris Fırtınası Orta ve Doğu Avrupa’yı Vurdu: Can kayıpları artıyor
  13. 13:21 Shakira'yı şoke eden taciz: Apar topar sahneden indi!
  14. 13:16 Donald Trump "Taylor Swift'ten nefret ediyorum"
  15. 13:12 Trabzonspor'dan ırkçı paylaşımlara tepki: 'Gereken hukuksal adımlar hızlıca atıldı'
  16. 13:07 Uzayda mahsur kalmışlardı: O astronotlar nasıl hayatta kaldıklarını anlattılar!
  17. 13:01 Narin Güran Cinayeti Meclis’te: "Tavşantepe’deki Gizemli Ölümler İçin Araştırma Başlatılsın!"
  18. 13:01 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kılınçaslan Ailesi’nin Düğününde Nikah Şahidi Oldu
  19. 12:57 CHP'li Özgür Karabat: "Borsa üzerinden vurgun yapılıyor, halk kontrollü yoksullaştırılıyor"
  20. 12:55 Fatih Altaylı: Gezi’nin Maliyeti Göçmen Harcamalarının 50 Katı, Nass Ekonomisinin 71 Katı Kadar
Yaşam Haberleri