Yeni iddia: ADD Başkanı 'bankamatik memuru' mu?

Yeni iddia: ADD Başkanı 'bankamatik memuru' mu?

Yeni iddia: ADD Başkanı 'bankamatik memuru' mu? ADD içerisinde yeni başkana muhalif olan bir grubun yayımladığı bildiri, Başkan Hüseyin Emre Altınışık'ın Çankaya Belediyesi'nde çalıştığını....

ADD içerisinde yeni başkana muhalif olan bir grubun yayımladığı bildiri, Başkan Hüseyin Emre Altınışık'ın Çankaya Belediyesi'nde çalıştığını ortaya çıkardı. "Bankamatik memuru" olduğu iddia edilen Altınışık, "ADD faliyetlerini mesai saatleri dışında yürüttüğümden memurluk yapmamda bir sakınca yok" dedi.

Kuruluşunun 30. yılını geride bırakan Atatürkçü Düşünce Derneği'nde, Genel Başkanlığa getirilen Hüseyin Emre Altınışık'ın 'bankamatik memuru' olduğu öne sürüldü.

''BANKAMATİK MEMURU' OLARAK İFADE EDİLEN KİŞİLERDEN MİDİR?'

Haberler.com’dan Çağdaş Ulus’un haberine göre, ADD içerisinde "Yeniden Milli Mücadele Grubu" ismi ile hareket eden kesim, bir bildiri yayımlayarak yeni başkanın 'bankamatik memuru' olup olmadığını sordu. Bildiride, "ADD Genel Başkanı olan Hüseyin Emre Altınışık, nüfus kayıtlarında ise Emre Altınışık olarak yazılı bulunan kişi, kendisi ile ilgili uzun zamandır ortalıkta dolaşan iddialara cevap vermek zorundadır" denildi.

Altınışık'ın ADD web sitesinde ve internetteki hiçbir açık kaynakta özgeçmişinin bulunmadığı ifade edilerek, şu sorular soruldu:

"1-Hüseyin Emre Altınışık isimli kişinin mezuniyeti ve mesleği nedir?

2- 15. Olağan Genel Kurul için bastırılan aday tanıtım kitapçığında doğum tarihi 23 Nisan 1973 olarak yazmaktadır. Kimliğindeki gerçek doğum tarihi nedir?

3-Yıllardır kendisine mesleğini soranlara 'TBMM'de kadrolu danışman' olduğunu söyleyen Hüseyin Emre Altınışık 1999 yılından beri 'kadrolu' Çankaya Belediyesi çalışanı mıdır? Eğer öyle ise, Çankaya Belediyesi'nde odası, masası, makamı var mıdır, olmuş mudur? Yoksa işe gitmeden ATM'den maaş çeken kişiler için kullanılan 'bankamatik memuru' olarak ifade edilen kişilerden midir?"

ALTINIŞIK: MARJİNAL BİR GRUBUN ALGI OPERASYONU

Yayımlanan bildirinin ardından, ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık'la konuşan Oda Tv ise Altınışık'ın sözlerini aktardı:

"Kaybettikleri mevzileri geri kazanmak adına marjinal bir grubun yarattığı algı operasyonudur. Bildiriye keşke imzalarını da atsalardı."

"ADD BAŞKANLIĞINI MESAİ SAATLERİ DIŞINDA YÜRÜTÜYORUM"

Altınışık, bildiride yer alan "Çankaya Belediyesi çalışanı mıdır?" sorusuna ise, "Evet kadrolu olarak çalışıyorum. Devlet memuruyum. Mesai saatlerim içinde belediyede özel kalem müdürlüğü ile açılış ve organizasyonlardan sorumlu görev yürütüyorum. Mesai saatleri dışında da ADD başkanlığını yürütüyorum. Mesai saatleri dışında ADD faaliyetlerini yürüttüğümden memurluk yapmamda bir sakınca yok. Ayrıca mesleğimi soranlara doktora yaptığımı hatırlatıp, önümüzdeki günlerde akademisyenlik yapacağımı da duyurmak isterim" yanıtını verdiği belirtildi.

BATUM'UN ARDINDAN BAŞKANLIĞA GETİRİLMİŞTİ

Tansel Çölaşan'ın uzun süreli başkanlığının ardından 30 Temmuz 2018'de başkanlığa Prof. Dr. Süheyl Batum seçilmiş ancak Şubat 2019'da yapılan genel kurulda yapılan güvensizlik oylamasında 25 üyeden 17'sinin oyuyla Batum'un başkanlığı düşürülmüştü. Ardından Genel Başkanlığa Hüseyin Emre Altınışık getirilmişti.

"Yeni iddia: ADD Başkanı 'bankamatik memuru' mu?" haberi, 12 Temmuz 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Yeni iddia: ADD Başkanı 'bankamatik memuru' mu? haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yeni iddia: ADD Başkanı 'bankamatik memuru' mu? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Politika Haberleri