Yeni Şafak yazarı: LGBT her yerde ve artık bir yol ayrımındayız

Yeni Şafak yazarı: LGBT her yerde ve artık bir yol ayrımındayız

Yeni Şafak yazarı: LGBT her yerde ve artık b... Yeni Şafak gazetesi yazarı Ersin Çelik, bugünkü yazısında, LGBT örgütlerini hedef aldı.

Çelik, artık haziran aylarının iş dünyasını, futbol kulüplerini, ünlüler âlemini ve medyanın önemli bir kısmını kontrolü altına alan LGBT örgütlerinin baskısı altında geçtiğini savundu. LGBT örgütlerinin, sosyal medyayı ele geçirdiğini savunun Çelik,  “Zaten aralarında esnemeyen bir bağ var. Sosyal medya şirketleri, 15 yıllık geçmişlerinde hiçbir sivil oluşumu, görüşü, milleti, dini, cemaati ya da toplumu böylesine sahiplenmemişti. Ancak LGBT propagandası şirket politikalarının önüne geçti. LGBT demek artık Twitter demek, Instagram ve Facebook demek” diye yazdı.

Dizi ve sinema sektörünün ‘Amerikan Kültür Emperyalizmi’nin kontrolünden ‘LGBT Emperyalizmi’nin eline geçtiğini yazan Çelik, “Yapımlardaki eşcinselleri dünyanın en iyi, en merhametli, en sevgi dolu ve en fedakâr karakterleri olarak yansıtmayan hiçbir dizi ve film artık sektörde yer alamıyor. Çünkü sektör tamamen LGBT propagandasının kontrolüne girmiş durumda. Dizi ve film yapımcıları kendi projelerini değil; Netflix, Amazon ve Disney gibi platformların dayattığı senaryoları çekmek zorundalar. Artık sadece başarılı yönetmen, yetenekli oyuncu olmak yetmiyor. LGBT yanlısı değilsen hiçsin, sıfırsın! Sektörde var olmak isteyen birçok insan, referans olarak o renkli bayrağı ya sallamak ya da sosyal medya hesabında paylaşmak zorunda. Tahmin ediyorum; bu baskı bir süre sonra futbol takımlarını da esir alacak. LGBT yanlısı olmayan futbolcular kendilerine yeşil sahalarda yer bulamayacaklar. Çünkü gidişat bu yönde” düşüncesini dile getirdi.

LGBT etkinliklerine sivil tepkinin önemli olduğunu savunan Çelik, "Toplum bilimciler, doktorlar, psikologlar, sosyologlar, STK’lar bir an önce harekete geçmeli. LGBT lobisi, gücünü ürettiği argümanlardan alıyor. Sevgiyi ve aşkı ortaya atarak sapkınlığı olağanlaştırıyorlar. Savundukları ve dayattıkları tezleri güçlü içeriklerle çürütmemiz gerekiyor. Bilinçli ebeveynler, bilinçli öğretmenler hareketleri başlatılmalı. Son zamanlarda yüzlerce anneden mesajlar aldım. Ne yapacaklarını bilemiyorlar. ‘Çocuğumu nasıl eşcinsel olmadan yetiştiririm’ diye çırpınan anneler var. Anneler özelinde, eğitici ve yönlendirici çalışmalar gerekiyor. Yapılacaklar listesi uzayıp gider. Ancak konuşmak ve yazmaktan ziyade bir şeyler yapmalıyız” diye yazdı.

Sosyal medyada “Devlet, LGBT’ye karşı bir şeyler yapsın, önlemler alsın” çağrılarının yapıldığını  yazan Çelik, şöyle devam etti: Ben aksine sivillerin bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum. LGBT örgütlerine karşı halk sesini yükseltirse, anneler-babalar ayağa kalkarsa, öğretmenler durumun vahametini raporlarlarsa devlet de gerekenleri yapacaktır. Devlet bir şeyler yapacaksa da gençlere ulaşacak bir dil inşa edilmeli. Yollar, köprüler, teknolojik yatırımlar, uzay çalışmaları, savunma sanayiinde atılan dev adımlar… Eyvallah. Alt ve üstyapıya yapılan yatırımlara bakınca, Türkiye’nin gelecek yüzyılı teknik olarak inşa edildi diyebiliriz. Peki ya nesillerin inşası? Bundan sonraki büyük yatırımlar gençlere, 20 yıl sonra doğacak çocukların zihin dünyalarına yapılmalı. LGBT lobisinin elindeki iletişim gücünü ezecek filmler, diziler mesela. Şu dönemde içerik üretmek ve yayınlayacak dijital platformlar oluşturmak, Marmara Denizi’nin dibine tüp geçit yapmak kadar önemli. Sizce de öyle değil mi?"

"Yeni Şafak yazarı: LGBT her yerde ve artık bir yol ayrımındayız" haberi, 29 Haziran 2022 tarihinde yazılmıştır. 29 Haziran 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Yeni Şafak yazarı: LGBT her yerde ve artık bir yol ayrımındayız haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yeni Şafak yazarı: LGBT her yerde ve artık bir yol ayrımındayız 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:20 Erkan Baş: Gökhan Zan, arkadaşlarımıza ‘Kendi geleceğimi düşünmem gerekir’ demiş
  2. 08:14 Aziz Yıldırım: Devlet 2015’te yaşanan kurşunlanma olayını çözmezse bu olaylar yaşanır
  3. 08:10 İsmail Saymaz: Gökhan, ‘Zan’ altında
  4. 08:07 Trabzon’da oynanan maç sonrasında çıkan çatışmacı ortam üzerinde düşünürken aklıma gelenler
  5. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sarı ve turuncu kodlu kar yağışı uyarısı
  6. 05:33 Sağlık Deposu Kuru Üzüm: Doğanın Mucizesi
  7. 05:27 İsrail-Gazze Savaşı İçin AB’den Siyasi Baskı Çağrısı!
  8. 05:21 Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!
  9. 05:12 Kraliyetin Sessizliği: Kate Middleton’un Akıbeti İnsanları Neden Endişelendiriyor?
  10. 05:05 Elektrikli Araçlar: Şarj Altyapısının Geleceği Belirsiz
  11. 05:02 Trump Davası: Cezaya Tepki ve Finansal Engeller
  12. 04:57 Hızlı Teşhis, Etkili Tedavi: Tayland’da Yapay Zeka’nın Rolü
  13. 03:37 Biden'dan Netanyahu'ya Refah iletisi: "Refah'ın işgali hata olur"
  14. 03:37 İsrail basını duyurdu: İsrail ve Hamas arasında esir takası gerçekleşecek mi?
  15. 01:56 Nvidia, yeni yapay zeka çipini duyurdu
  16. 01:56 Para sayma görüntülerine ilişkin Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı
  17. 01:17 İsrail Şifa Hastanesi'ne Dördüncü Kez Baskın Düzenledi: 20 Ölü, 200 Tutuklu!
  18. 01:12 İzlanda'da Olağanüstü Hal İlan Edildi: Son Üç Ayda Dördüncü Patlama Yaşandı!
  19. 01:00 Canan Kaftancıoğlu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
  20. 00:54 Murat Kurum: İstanbul Depreme Hazır Değil, İmar Barışı Tartışması
Türkiye Haberleri