Yenidoğan çetesi sanığı doktor cezaevinde intihar etti

Antalya'da, yenidoğan çetesi davasında tutuklu bulunan 44 yaşındaki doktor İlker Gönen, cezaevindeki hücresinde bileklerini keserek intihar etti. Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Antalya'da, yenidoğan çetesi davasında tutuklu yargılanan 44 yaşındaki doktor İlker Gönen, cezaevindeki hücresinde yaşamına son verdi. Yetkililer, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.
Döşemealtı YG Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tek kişilik hücrede kalan Gönen’in, bugün saat 16.00 civarında intihar ettiği tespit edildi. Çay bardağının kırık parçalarıyla her iki bileğini de kestiği belirlenen doktorun hayatını kaybettiği bildirildi.
Cezaevi yönetimi ve yetkililer olayın nasıl gerçekleştiğine dair soruşturma başlatırken, konuyla ilgili resmi açıklamaların ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.
"Yenidoğan çetesi sanığı doktor cezaevinde intihar etti" haberi, 01 Şubat 2025 tarihinde yazılmıştır. 01 Şubat 2025 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Yenidoğan çetesi sanığı doktor cezaevinde intihar etti haberi 2025 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yenidoğan çetesi sanığı doktor cezaevinde intihar etti 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 07 Mart 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.