Yeni yerli diziler yakında başlıyor

Yeni yerli diziler yakında başlıyor

Yeni yerli diziler yakında başlıyor Canlanan dizi pazarında yepyeni dizi projeleri arka arkaya duyuruluyor.

GÜLÜMSE KADERİNE - FOX

 Avşar Film tarafından çekilecek Gülümse Kaderine isimli dizinin çekimlerine son hız devam ediliyor. Adı ilk önce Masum ve Güzel olarak açıklanan, daha sonra Gülümse Kaderine olarak değiştirilen dizide yıllardır ekranlardan uzak olan ünlü bir oyuncu da var. 

 O Hayat Benim dizisinin dikkat çekici karakterlerinden biri de Hülya Atahan karakteriydi. Başarılı oyuncu Ahu Sungur tarafından canlandırılan Hülya Atahan, Ceren Moray’ın hayat verdiği Efsun karakteriyle sürekli savaş halindeydi ve en sonunda aklını kaybetmişti.

O Hayat Benim’in sona ermesinden sonra başka bir dizide rol almayan Ahu Sungur, sekiz yıl sonra yeniden setlere dönüyor. Başarılı oyuncu yine Fox TV’de yayınlanacak Gülümse Kaderine isimli dizide rol alacak. Çekimleri devam eden dizide ayrıca Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ertuğrul Postoğlu, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç, Mine Tugay, Nazan Diper, Aslı Samat ve Sevinç Kumaş gibi ünlü isimler rol alıyor.

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat mücadelesini anlatacak olan dizinin yönetmeni Aytaç Çiçek. Senaryosu ise daha önce Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Koca Koca Yalanlar dizilerine imza atan Burcu Över tarafından yazılıyor.

İNTİBAH - KANAL D

intibah-001.webp

Namık Kemal’in 1876 yılında yayınladığı İntibah isimli romanından uyarlanacak olan aynı adlı dizinin ilk duyurusu aylar önce yapılmıştı. Kanal D'de yayınlanacak diziyle ilgili söylentiler çıksa da hepsi boşa çıkmıştı. Yeni iddiaya göre ise İntibah dizisinin başrollerini Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı paylaşacak.

Melisa Aslı Pamuk son yıllarda dikkati çeken bir oyuncu. Bugüne kadar Lale Devri, Kurt Seyit ve Şura, Ulan İstanbul, Çarpışma gibi başarılı yapımlarda rol alan güzel oyuncu en son Kırmızı Oda dizisinde rol almıştı. Selahattin Paşalı da son dönemin en yetenekli oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Babil dizisindeki performansıyla dikkat çeken başarılı oyuncu Aşk 101 ve Pera Palas’ta Gece Yarısı ile kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı.

İntibah’ın konusu şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur. Ali, aslında bir fahişe olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.

İYİLİK - FOX

iyilik-001.webp

Fox TV’nin yaz sezonu için hazırlıklarını sürdürdüğü İyilik dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Daha önce Kapımdaki Düşman adıyla duyurulan dizinin başrollerinde İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey gibi başarılı isimler bulunuyor.

Bir ihanet hikayesi olarak öne çıkan dizide İsmail Demirci, Murat karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Görünürde mutlu bir ailesi, eşi ve iki çocuğu olan Murat, aslında hiç de masum bir aile babası değildir.

Neslihan, Murat’ın eşidir. İyilik yapmak için oturdukları evin yan tarafındaki küçük evlerini arkadaşı Damla’ya verir. Damla’nın Murat ile ilişkisinden habersiz olan Neslihan sadece bir iyilik yapmak istemiştir. Oysa ki kendi elleriyle çok sevdiği kocasını metresinin kollarına yollar.

Murat ile Damla’nın yasak ilişkisinin hikayenin kilit noktası olacağı dizide İsmail Demirci’ye başrolde Neslihan karakteriyle Hatice Şendil, Damla karakteriyle de Sera Kutlubey eşlik edecek.

Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasının ardından Fox Tv’de yaz dizisi olarak yayınlanmaya başlayacak, yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği dizinin hazırlıkları sürüyor. İyilik dizisinin yönetmen koltuğunda tecrübeli isim Murat Öztürk oturuyor.

KUSURSUZ KİRACI - FOX

kiraci.webp

Kusursuz Kiracı isimli yeni Fox TV dizisinde Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü başrolde buluştu. İkiliden ilk selfi paylaşımı da yapıldı ve dizi hayranları adeta mest oldu. Çekimleri başlayan dizinin bir apartmanda geçeceği ve gençlere yönelik bir yapım olacağı hikayesinden anlaşılıyor.

BİR YAZ DİZİSİ - KANAL D

bir-yaz-001.webp

Kanal D ekranında yayınlanacak olan Bir Yaz Dizisi isimli proje de hayranlar tarafından merakla bekleniyor. İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisinin başrolde buluştuğu bu dizinin hikayesi de çok dikkat çekecek. Bir Yaz Dizisi, çok ünlü bir aktörle ünlü olmak isteyen bir oyuncu adayının hikayesini anlatacak. Şimdiden iki genç oyuncunun hayranları sosyal medyada projeyi öne çıkartacak paylaşımlar yapmaya başladı. İkilinin uyumlu olacaklarını düşünenler, onları bir arada görmek için sabırsızlanıyor.

GİZLİ KALSIN - FOX

gizli-kalsin.webp

Bir diğer yaz dizisi de yine Fox TV’den geliyor. Gizli Kalsın isimli bu yeni dizide Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal ikilisini bir arada göreceksiniz. Şahin Altuğ’un hem hikayesini yazdığı hem de yönetmenliğini yapacağı dizinin adı Gizli Kalsın olarak netleşti. İki sivil polisin renkli macerasının anlatılacağı proje yine eğlenceli bir yapım olarak dikkatleri çekecek. (Kaynak. Haber Global)

"Yeni yerli diziler yakında başlıyor" haberi, 18 Nisan 2022 tarihinde yazılmıştır. 18 Nisan 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Yeni yerli diziler yakında başlıyor haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yeni yerli diziler yakında başlıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Medya Haberleri