Yerel seçimlerle ilgili şok gelişme: İYİ Parti'nin adayı çekilme kararı aldı!

Yerel seçimlerle ilgili şok gelişme: İYİ Parti'nin adayı çekilme kararı aldı!

Yerel seçimlerle ilgili şok gelişme: İYİ Par... Yerel seçimlere sayılı günler kala partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. İYİ Parti tarafınca Sivas Belediye Başkan adaylığına uygun görülen Mehmet Ceylan adaylıktan çekildi. Ceylan, adaylıktan çekilme kararının sağlık sorunları sebebiyle olduğunu bildirdi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde İYİ Parti'den adaylığı gösterilen Sivas Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında adaylıktan çekildiğini açıklayan Ceylan, "Geçirdiğim kalp krizi sebebiyle Sayın Meral Akşener’in de iznini alarak bu kutsal görevimden çekilmek zorunda kaldım." ifadelerini kullandı.

pppppp.jpg

"Benim büyük hayallerim vardı." diyen Ceylan, "Bildiğiniz üzere 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti'den Sivas Belediye Başkan adayı oldum. Doğup büyüdüğüm, büyük bir sevda ile bağlı bulunduğum Sivas'ımda 1999 yılında yapılan milletvekili seçimlerinde MHP'den Sivas milletvekili oldum. Bu görev benim için büyük bir şeref olmuştur. Bu düşüncede aynı duygularla Sivas'ımıza hizmet etme amacıyla 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan seçimlerde İYİ Parti'den belediye başkan adaylığım kabul edildi. Benim Sivas'a geliş amacım ve idealim, 'Manda ve himaye kabul edilemez. Burada bir milletin kurtuluşunu hazırlayan kararlar verildi. Cumhuriyet'in temelini Sivas'ta attık’ diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak için yola çıktım. Bu kutsal duyguları ömrüm boyunca hep yüreğimde taşıdım ve yaşattım.

Benim büyük hayallerim vardı: Sivas'ı büyük şehir yapmak gibi, Sivas'ı gülen yüzlü, sevgi ve hoşgörü şehri yapmak gibi, Sivas’ı sanayileşmiş, modern bir bilim şehri yapmak. Tarım ve hayvancılığa dayalı Anadolu'nun lider şehri yapmak. Sivas'ta 80 bin insana iş imkanı sağlamak. Sivas'ı göç veren değil, göç alan bir şehir yapmak. Bütün bu hayallerimi gerçekleştiremeyeceğim için çok üzgünüm. Geçirmiş olduğum kalp krizi nedeniyle Sayın Meral Akşener'in de iznini alarak bu kutsal görevimden çekilmek zorunda kaldım. Bütün Sivas halkı ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Her şeye rağmen ömrümün sonuna kadar ülkem, milletim ve Sivaslı kardeşlerim için gayret göstereceğimi herkesin bilmesini istiyorum." diye konuştu.

 

"Yerel seçimlerle ilgili şok gelişme: İYİ Parti'nin adayı çekilme kararı aldı!" haberi, 01 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 01 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Yerel seçimlerle ilgili şok gelişme: İYİ Parti'nin adayı çekilme kararı aldı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yerel seçimlerle ilgili şok gelişme: İYİ Parti'nin adayı çekilme kararı aldı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 15 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:32 Arda Kural'a Ne Oldu?
  2. 23:25 Şampiyonluk gitti: Fatih Terim konuştu!
  3. 23:24 Zelenskiy, İspanya ve Portekiz ziyaretlerini iptal etti
  4. 23:18 Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Yüzyılın Transfer Çalımı
  5. 23:17 Garanti Bankası'nın yaptığı duyuruya göre kampanyanın yarın resmen sona eriyor
  6. 23:14 Galatasaray, Pınar Karşıyaka karşısında önde!
  7. 23:14 Trendyol'un Mart-Nisan E-ihracat Verileri: Türk Satıcılar Küresel Pazarda 4,5 Milyon Ürün Sattı
  8. 23:10 Doğu Karadeniz Fındık İhracatı: İtalya'ya Artan Satışlarla 81 Ülkede Büyüme
  9. 23:07 Nuri Şahin İçin Beşiktaş ve Feyenoord Arasında Rekabet Başladı
  10. 23:02 Citroen ve Fiat Türkiye'de ucuz otomobil yarışı!
  11. 23:02 Sıfır otomobilde süper kampanya: Yarısı vade farksız taksitle, yarısı da peşin!
  12. 22:59 Öğretmen Atamalarında Mülakat Yarıya İndirilecek: Bakan Tekin'den Açıklama
  13. 22:50 Hangi emekliler emlak vergisi ödemeyecek?
  14. 22:50 Çin'de Emlak Sektörüne Canlılık Getirecek Yeni Politikalar Yolda
  15. 22:48 İBB HPV aşısı başvurusu nasıl yapılır?
  16. 22:47 İstanbul'da hava yarın nasıl olacak? 16 Mayıs 2024 hava tahmini
  17. 22:45 Galatasaray, Fenerbahçe derbisi için antrenmanda!
  18. 22:45 İş Bankası resmen duyurdu!: İşte yeni kampanya!
  19. 22:42 Dudağınız eğer bu şekilde ise özgüvensizliğe yol açabilir!: Basit bir işlemle düzeltilebiliyor!
  20. 22:42 Brent Petrolü Varil Fiyatı 83 Doların Altına Düştü
Gündem Haberleri