Yılmaz Özdil'den Sarayı kızdıracak ‘futbol aşkı’ yazısı

Yılmaz Özdil'den Sarayı kızdıracak ‘futbol aşkı’ yazısı

Yılmaz Özdil'den Sarayı kızdıracak ‘futbol a... Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Medipol Başakşehir'in şampiyonluğunun ardından bugünkü köşe yazısında AKP'lilerin futbol bağını yazdı.

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, AKP'lilerin futbolla bağını köşesine taşıdı. Özdil, "Başakşehirspor Katar'a satılırsa, artık önümüzdeki maçlara bakacağız diye teselli bulan Türk futbolu bir daha kendine gelemez." uyarısında bulundu.

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Medipol Başakşehir'in şampiyonluğunun ardından bugünkü köşe yazısında AKP'lilerin futbol bağını yazdı.

Belediyelerin, kaynaklarıyla dev bütçeli kadrolar kurulduğunu söyleyen Özdil, "Başakşehirspor Katar'a satılırsa, artık önümüzdeki maçlara bakacağız diye teselli bulan Türk futbolu bir daha kendine gelemez" dedi.  

Özdil'in yazısı şu şekilde:

1970, Kasımpaşa yok. 1980, Kasımpaşa yok. 1990, Kasımpaşa yok. 2000, Kasımpaşa yok. 2002, Kasımpaşalı iktidar oldu. 2004, Kasımpaşa üçüncü ligde. 2005, Kasımpaşa ikinci ligde. 2006, Kasımpaşa birinci ligde. 2007, Kasımpaşa süperligde.

★ 1999, Kayseri yok. 2000, yok. 2001, yok. 2002, yok. 2003, Kayserili başbakan oldu. 2004, isim hakkı filan ayarlandı, futbolla çıkamayan Kayseri, siyasetle süperlige çıktı. Hatta peşinden bir Kayseri takımı daha, Erciyes de çıktı. 10 sene boyunca Kayseri devamlı süperligdeydi. Kayserili'nin cumhurbaşkanlığı görev süresi bitti, şak, Erciyes küme düştü. Kasımpaşalı'yla Kayserili'nin arası bozuldu, bu sene öbür Kayseri de yolcu görünüyor. Kayserili gitti, Kayseri'de futbol bitti. 

★ Londra belediyespor var mı? Paris belediyespor? Hani nerede Berlin belediyespor? Siz hiç New York belediyespor diye bir şey duydunuz mu? Bizde vardı. Hiç taraftarı olmayan belediye kulüplerine, belediye kaynaklarıyla dev bütçeli kadrolar kurdular. 

★ Melih Gökçek'in takımı Ankara büyükşehir belediyespor mesela, Ankaraspor adıyla özelleştirdiler, süperlige çıkardılar, adını Osmanlıspor olarak değiştirdiler. Kasımpaşalı'yla Melih Gökçek'in arası bozuldu, Kasımpaşalı şak diye Melih Gökçek'i istifa ettirdi, Osmanlı yıkıldı. Önce süperligden düştü, bu sene birinci ligden de düştü. 

★ Bursa, Kayseri, Rize, Antalya, Afyon, Eskişehir, Antakya, Konya, Sakarya, Giresun, Diyarbakır, Elazığ stadyumlarında “Atatürk” adını sildiler. 

★ Türk milletinin rengi ay-yıldızlı bayrağımızın renkleri kırmızı-beyaz'dır, değiştirdiler, milli formayı turkuaz yaptılar. 

★ Futbol federasyonu başkanı yandaş müteahhit.

★ Süperlig'in yayıncı kuruluşu Katar. 

★ Başakşehir diye bir takım yoktu. Çünkü, zaten Başakşehir diye bir ilçe bile yoktu. Önce İstanbul büyükşehir belediyesporu süperlige çıkardılar, sonra Başakşehir ilçesini kurdular, sonra İstanbul büyükşehir belediyesporun adını Başakşehir olarak değiştirdiler, asrın liderimiz “Başakşehir takımını ben kurdum” dedi, şampiyon oldu. 

★ Tribün geliri yok. Forma satış geliri yok. Reytingi yok. Ama sponsoru var. Sağlık bakanımız. 

★ (Futbol sevmeyenleri yazının en başında uyarmayı unuttum, futbol yazısı değildir bu… Muz cumhuriyeti yazısıdır. Muz orta yaparak bitireyim.) 

★ Başakşehirspor Katar'a satılırsa, artık önümüzdeki maçlara bakacağız diye teselli bulan Türk futbolu bir daha kendine gelemez.  

"Yılmaz Özdil'den Sarayı kızdıracak ‘futbol aşkı’ yazısı" haberi, 22 Temmuz 2020 tarihinde yazılmıştır. 22 Temmuz 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Yılmaz Özdil'den Sarayı kızdıracak ‘futbol aşkı’ yazısı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yılmaz Özdil'den Sarayı kızdıracak ‘futbol aşkı’ yazısı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  2. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  3. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  4. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  5. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  6. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  7. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  8. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  9. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  10. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  11. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  12. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  13. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  14. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  15. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  16. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  17. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  18. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  19. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  20. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
Otomotiv Haberleri