Yılmaz Özdil’den sosyal medyada izlenme rekoru kıran koronavirüs videosu

Yılmaz Özdil’den sosyal medyada izlenme reko... Yılmaz Özdil'in, Ruhat Mengi’nin YouTube kanalı Her Açıdan TV’ye yaptığı koronavirüs açıklamalarının yer aldığı video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Yılmaz Özdil'in, gazeteci Ruhat Mengi’nin YouTube kanalı Her...

Yılmaz Özdil'in, Ruhat Mengi’nin YouTube kanalı Her Açıdan TV’ye yaptığı koronavirüs açıklamalarının yer aldığı video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

Yılmaz Özdil'in, gazeteci Ruhat Mengi’nin YouTube kanalı Her Açıdan TV’ye yaptığı koronavirüs ile ilgili açıklamalarının yankısı sürüyor.

Özdil'in dikkat çeken açıklamalarının yer aldığı video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. Yılmaz Özdil, Ruhat Mengi'ye yaptığı açıklamalarda iktidara salgın ile ilgili çarpıcı eleştirilerde bulundu.

Özdil'in açıklamaları şu şekilde:

Hükümet virüsün Türkiye’de yayılma alanlarını açıkladığı anda kendi hatası yüzünden bu virüsün Türkiye’de yayıldığının ortaya çıkacağını biliyor.

'AKP NEDEN AÇIKLAMIYOR'

Türkiye’de dört grup insan yüzünden virüs yayıldı. Birincisi umreden gelenler, ikincisi İran’dan gelenler, üçüncüsü mülteciler, dördüncüsü turistler. Bunu neden açıklamıyor AKP? Bugün bizim elimizde birtakım şehirlerin isimleri var, ölümler olan ya da vakanın yaygın olduğu. Hayatında bölgeden turist bile geçmemiş şehirlerimizde neden bu virüs var? Çünkü umreden gelenler var. AKP’nin açıklamamasının temel sebebi, aslında kendi hatalarının açığa çıkacağının kanıtlanacağı.

'İZMİR İLE İTALYA ARASINDA RO-RO SEFERLERİ YAPILIYOR'

İnsanların alarm durumuna geçmesi lazım. Bakın ben size bir örnek vereyim; Türkiye Çin’den sonra ilk İtalya ile seyahatini kesmişti. Bugün hala İzmir’den Çeşme Limanı’ndan İzmir ile İtalya arasında ro-ro seferleri yapılıyor, kamyonlar gidiyor, geliyor. Ve bu ülkeyi yönetenler, profesör diye ekranlara çıkanlar utanmadan Türkiye’nin İtalya’dan insan trafiğinin kesildiğini söylüyor. Yalan söylüyorlar ve bu yalanlar yüzünden İzmir bedel ödüyor.

'MADEM EKSİĞİMİZ YOKTU NİYE TEST YAPMADINIZ'

Bakın test kiti, yani insanda virüs olup olmadığını saptama kiti konusunda televizyona çıkıp Türkiye’de bu konuda hiç eksik yok diyen profesörler var. Çin’den apar topar test kitleri getirildi. Şimdi ben soruyorum o ahlaksız profesöre hani bu ülkenin hiç eksiği yoktu. Madem eksiğimiz yoktu, niye test yapmadınız kardeşim? Televizyona çıkıp test kiti istediğimiz kadar var dediklerinde ülkenin elinde test kiti falan yoktu.

Çin'de bir korona virüslü Çinli tespit edildi. O Çinlinin Türkiye’den gelmiş olduğunu bütün Çin basını yazıyor. Çin basını Çin’e korona virüs bulaştıranın Türkiye’den geldiğini yazıyor.

"Yılmaz Özdil’den sosyal medyada izlenme rekoru kıran koronavirüs videosu" haberi, 26 Mart 2020 tarihinde yazılmıştır. Medya kategorisi altında bulunan Yılmaz Özdil’den sosyal medyada izlenme rekoru kıran koronavirüs videosu haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yılmaz Özdil’den sosyal medyada izlenme rekoru kıran koronavirüs videosu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 17 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:20 Dünya Bankası, Türkiye'ye yönelik 18 milyar dolarlık finansman sağlayacağını duyurdu
  2. 01:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan temel sorunumuz enflasyon olduğunu açıkladı
  3. 01:38 İngiliz General Ukrayna'yı uyardı: 2024’te yenilebilir
  4. 01:35 Gelecek-Saadet'in 'hayat pahalılığı araştırılsın' teklifinin reddedildiği açıklandı
  5. 01:33 Fenerbahçelilere Müjde geldi: Olympiakos Maç o kanaldan şifresiz yayınlanacak
  6. 01:30 IFC'den Ülker Bisküvi'ye 75 milyon avroluk kredi sağlayacağını açıkladı
  7. 01:27 İsrail Ordu Sözcüsü açıkladı: İran'ın saldırısına yanıt vermemek mümkün değil
  8. 01:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması geldi
  9. 00:49 Bakan Şimşek yatırımcıları uyardı: "temkinli olun"
  10. 00:47 Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi geldi
  11. 00:42 İçişleri Bakanlığı'ndan APP plaka uyarısı geldi
  12. 00:40 AB'de yeni otomobil satışları aralıkta düşüş yaşadı
  13. 00:30 Bakan Uraloğlu: "1 Nisan’dan bu yana tam 6 bin emekli geldi"
  14. 00:28 2023'te Trafikteki araç sayısı 2,3 milyon arttığı gözlemlendi
  15. 00:26 Gözler BTK'da: X platformuna ceza yolda
  16. 00:22 iPhone 16'nın renkleri sızdırıldı: işte tüm renkleri
  17. 00:19 İsrail güvenlik sitelerinin siber saldırıya uğradı
  18. 00:17 Kuzey Kore'nin, Çin'den dijital teknoloji satın aldığı iddia edildi
  19. 00:13 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy sıkılaştırılmış seferberlik yasasını imzaladığını açıkladı
  20. 00:12 Dünya Bankası'nın Türkiye için yeni CPF planı: 18 milyar dolarlık yatırım paketi
Otomotiv Haberleri