Yüksek seviyede performansı garantiliyor

Yüksek seviyede performansı garantiliyor

Yüksek seviyede performansı garantiliyor ASUS’un kurumsal firmaların ihtiyaçlarına çözüm sunan Expertbook serisindeki yeni modeli Expertbook B7 Flip (B7402F), çalışanlara kesintisiz üretkenlik sağlamak için tasarlandı.

5G özelliğiyle öne çıkan Expertbook B7 Flip, kompakt yapısı, ışık hızında veri bağlantısı, yüksek pil ömrü ve tablet-dizüstü ikisi bir arada özellikleri sayesinde ofiste veya seyahatte yüksek seviyede performansı garantiliyor.

 İş dünyasına özel üretilen, yoğun çalışma temposuna duyarlı BUSINESS modeller, askeri sınıf dayanıklılık, uzun ömürlü kullanım, esneklik ve üst düzey güvenlik özelliklerini bir arada sunuyor. BUSINESS serisinin 5G özelliğiyle dikkat çeken yeni üyesi Expertbook B7 Flip de yoğun mesai temposunda profesyonellerin hayatını kolaylaştırmak için geliştirildi. B7 Flip, desteklediği 5G hücresel veri ağları ve ASUS WiFi Master Premium ile geliştirilmiş WiFi 6 sayesinde yüksek hız ve güvenilir bağlantılar sunarak iş süreçlerini sorunsuz kılıyor.

Expertbook B7 Flip

Hareket halinde bile minimum efor

B7 Flip, sık seyahat eden çalışanlara bile minimum efor sarfettiren özelliklerle donatıldı. 64 GB’a kadar RAM ve Intel Iris Xe grafik kartına sahip bir Intel Core i7 işlemcisi sayesinde yoğun çalışmalarda bile gücünden ödün vermiyor. B7 Flip, 2 TB’a kadar veri depolamasına ve ışık hızındaki Intel WİFİ 6’ya sahip.

Böylece büyük dosya aktarımlarında yaşanan kesintiler ve bekleme süreleri sona eriyor. B7 Flip, tüm görevlerde maksimum performans sağlamak için yeni bir Gelişmiş Hibrit Soğutma Sistemi (AHCS) kullanıyor. Yüzde 39 daha fazla soğutma sağlayan fan, bilgisayarın performasını da yüzde 55 oranında artıyor. 12 saate varan pil ömrüyle de gün boyunca kesintisiz çalışmak mümkün.

Expertbook B7 Flip

İşine ve tarzına göre kullanım imkanı

Çok fonksiyonlu özelliklere sahip Expertbook B7 Flip, 360 derece dönebilen menteşesiyle kullanıcılarına özgür bir alan sunuyor. Bir dizüstü bilgisayardan çok daha fazlası olan B7, kullanıcının arzusuna ya da çalışma amacına göre tablet, çadır ve stant modlarında kullanılabiliyor. İster sunum ya da çizim yaparken ister makale okurken, yatay ve dikey kullanıma imkan tanıyan cihaz, 16:10 ekran en boy oranıyla standart ekranlara kıyasla daha geniş bir görsel çalışma alanı sağlıyor. Ekrana entegre manyetik kalemi ASUS Pen ile de her an her yerde not almak mümkün.

Expertbook B7 Flip

Kişisel bilgiler her daim güvende

Expertbook B7 Flip, işletmeleri ve kişisel bilgileri korumak için çok katmanlı güvenlik önlemleri sunuyor. B7 kullanıcıları, yüz tanıma ve parmak izi sensörü özellikleri sunan Windows Hello sayesinde, bilgisayara sadece bakarak ya da dokunarak kişisel yöntemlerle oturum açabiliyor. Cihazda çalınmalara karşı kensington kilit yuvası da mevcut. Önemli verileri şifreleyerek hafızasında tutan TPM 2.0 çip özelliği ise bilgi sızdırma gibi sorunların önüne geçiyor. Dokunmatik ekranı parlama önleyici sert Corning camla kaplı olan cihaz, ASUS Private View ekran gizliliğine de sahip. Böylece Expertbook B7 Flip, hem gözleri koruyor hem de hassas verileri güvenle saklıyor.

Vegan sporcu et yiyenleri alt etti

 

"Yüksek seviyede performansı garantiliyor" haberi, 26 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 25 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Yüksek seviyede performansı garantiliyor haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yüksek seviyede performansı garantiliyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:46 Opel’den 474 bin TL’lik indirim! Hem tasarımı hem özellikleri bir harika!
  2. 13:40 Hakan Fidan Katar'a gidiyor
  3. 13:36 Gazze'de son durum: Can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
  4. 13:31 Adana'da Yaz Sıcakları: Geleneksel Karnavalın Altında 39 Derece!
  5. 13:25 BIST 100 Endeksinde dikkat çeken düşüş
  6. 13:23 Tarım Ürünleri Fiyatlarında Mart 2024'te %61,87 Artış: TÜİK Raporu
  7. 13:21 Yüksek Seçim Kurulu kararını verdi: Dört belediye için seçim yenilenecek
  8. 13:20 Artuklu'da Sokak Kedisi Trajedisi: Sürücü Kaçtı, Hayvanseverler Tepkili
  9. 13:14 Kızılcık Şerbeti'nde yer yerinden oynayacak: Nursema, Umut'un ihanetine tanık olacak
  10. 13:12 Körfez Ülkelerinde Şiddetli Yağışlar ve Seller: Umman'da 18 Kişi Hayatını Kaybetti
  11. 13:05 İtalyan Devi CFM Soğutma ve Otomasyon'u Satın Aldı:Türkiye'deki Ekonomik Krizin Etkisi Devam Ediyor
  12. 13:03 Macron, "Olimpiyat Ateşkesi" çağrısında bulundu
  13. 12:56 Anayasa Mahkemesi Başkanvekili belli oldu: Basri Bağcı kimdir?
  14. 12:55 Filenin Sultanları 2024 VNL sezonuna başlıyor: Geniş kadroda yer alacak isimler belli oldu
  15. 12:49 Birleşmiş Milletler: İsrail'in Gazze'ye insani yardım kısıtlamaları devam ediyor
  16. 12:42 Yurtdışında da projeleri olan Türk inşaat devi iflasını açıkladı
  17. 12:41 "En büyük" yıldız kaynaklı kara delik bulundu
  18. 12:41 AKP'nin emeklilere yönelik vaadi boş çıktı: SGK Uzmanı "İndirimler nerede?" diye sordu
  19. 12:41 Ticaret Bakanlığı, İsrail'e ihracatın devam ettiği yönündeki iddialara yanıt verdi
  20. 12:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek Arasındaki İddialar Yalanlandı
Teknoloji Haberleri