Yüzünde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui'nin son durumu

Yüzünde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui'nin son durumu

Yüzünde havai fişek patlayan Omar Elabdellao... Yılbaşı kutlamalarında yüzünde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumu ciddi. Elabdellaoui'nin sağlık durumu hakkında Prof. Dr. Kaya, "Görme yetisi var ama ileriki dönemde nasıl olur, şimdiden bir şey söylemek çok bağlayıcı olur" dedi

Galatasaraylılar yeni yıla üzücü bir haberle girdi...

Yılbaşı kutlaması sırasında yüzünde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui, apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

İlk müdahalenin ardından bilincinin yerinde olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilen Omar Elabdellaoui'nin görme kaybı yaşayabileceği belirtilmişti. 

Futbolcunun sağlık durumu hakkında Liv Hospital Ulus Göz Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vedat Kaya'nın açıklama yaptı. 

Vedat Kaya, "Şu anki durumu düne göre oldukça iyi. Şu anda medikal tedavi uygulanıyor. Tekrar bir müdahale muhtemelen gerekecektir. Yarın değerlendirme yapacağız. Görme yetisi var ama ileriki dönemde nasıl olur, şimdiden bir şey söylemek çok bağlayıcı olur. Oluşan termal kimyasal bir etki var. Ne olacağına dair takiplerimizi bakıyoruz. Bütün tetkiklerini yaptık. Göreceli olarak bir gözü, diğerine göre daha hasarlı" dedi.

Yoğun bakımdan özel odaya alındı 

Omar bugün yoğun bakımdan özel odaya alındı. Göz çevresinde ciddi ödem meydana gelen Norveçli sağ beke göz muayenesi yapılacak. Muayenenin ardından Omar'a operasyon yapılıp yapılmayacağı netlik kazanacak.

Ameliyat iddiası gerçek değil 

Omar Elabdellaoui'nin ameliyata alındığına yönelik haberlerin gerçek dışı olduğu belirtilirken, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenörler ve takım kaptanı Arda Turan'ın hastaneye giderek Norveçli futbolcunun yanında oldukları ifade edildi.

Galatasaray'dan açıklama 

Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumuyla ilgili sarı kırmızılı kulüpten resmi bir açıklama geldi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Akşam saatlerinde evinde geçirdiği talihsiz kaza sonrasında sponsor hastanemiz Liv Hospital'a kaldırılan oyuncumuz Omar Elabdellaoui'nin ilk müdahalesi yapılmıştır. Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir."

Abdurrahim Albayrak: "Böyle talihsiz bir olay yaşadık" 

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Omar Elabdellaoui'nin tedavi edildiği hastanenin önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 2020'nin son dakikalarında da yine talihsiz bir olay yaşadıklarını dile getiren Albayrak, "Hepimiz çok üzüldük. Ama bir şey söylemek istiyorum: Sitenin ambulansından bir kişi, Omar'ın başına gelen bu talihsiz kazayı sosyal medyada paylaşıyor. Ayıptır, günahtır. Bu insanın 3 tane çocuğu vardır, Galatasaray'ın 30 milyon taraftarı var. Dostları vardır, ailesi vardır. Nasıl bir vicdan bu? Ayıp değil mi, günah değil mi? Bunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Hem kulüp olarak hem Omar'ın şahsı ve ailesi olarak. Bu kadar olamaz. Yazıktır. Biz olayı duyar duymaz, başta Fatih hocam olmak üzere ben ve tüm arkadaşlarımız buraya geldik. Tüm insanlar televizyonun başında merak ediyorlar. Sosyal medyaya bakıyoruz, fotoğraf servis ediliyor. Çok üzüldüm" ifadelerini kullandı.

"Bilinci açık, doktorlara yanıt verebiliyor" 

Omar'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Abdurrahim Albayrak, "Omar'ın elinde havai fişek patlamıştı. Hocamızla beraber hep başındayız. Tam net bir şey ortaya çıksın diye, tam net bulgulara ulaşalım diye tüm doktor arkadaşlarımız burada. Allah'ın izniyle bir gözlerini açsın, netice ortaya çıkacak. Bunu doktorları daha iyi açıklar, yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Kendisi konuşuyor, doktorlara yanıt verebiliyor. 2020 nasıl şanssız bir yıl olduysa, Galatasaraylılar son dakikada da böyle şanssız bir olay yaşadı. Allah beterin beterinden korusun diyelim. Bilinci açık, ben de konuştum kendisiyle, 'Çok teşekkür ediyorum' dedi. Ailesine de kulüpten arkadaşlar yardımcı oluyor. Kulüp olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. İçimiz yanıyor, içimize bu akşam ateş düştü. Yoğun bakımın içerisinde hep beraber yılbaşını kutladık" dedi.

"Nasıl olduğunu henüz konuşamadık" 

Olayla ilgili net bir bilginin henüz olmadığını kaydeden Albayrak, "Zannediyorum ki 9'a ya da 10'a çeyrek kala falan havai fişeği fırlatmaya çalışırken olmuş ama konuşamadık henüz, sağlık durumuyla ilgili konuştuk sadece. Nasıl olduğunu bilemiyoruz ama böyle bir talihsiz kaza yaşandı. Allah daha beterinden korusun" diye konuştu.

Kulüplerden Elabdellaoui için geçmiş olsun mesajı yayımladı 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Fenerbahçe, Trabzonspor  ve Beşiktaş kulüpleri, yeni yıl kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui için geçmiş olsun mesajı paylaştı. 

"Acil şifalar diliyoruz" 

TFF'nin internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü futbolcusu Omar Elabdellaoui'ye ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.  

Fenerbahçe Kulübünün mesajında, Galatasaray Spor Kulübünün futbolcusu Omar Elabdellaoui'ye acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi. Siyah-beyazlı kulübün mesajında ise "Galatasaray Spor Kulübü futbolcusu Omar Elabdellaoui'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı. Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Yaşadığı talihsiz kaza nedeniyle yaralanan ve tedavi altına alınan Galatasaray Spor Kulübü oyuncusu Omar Elabdellaoui'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

"Yüzünde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui'nin son durumu" haberi, 01 Ocak 2021 tarihinde yazılmıştır. 01 Ocak 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Yüzünde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui'nin son durumu haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yüzünde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui'nin son durumu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:09 Soğuk hava geliyor: Meteoroloji’den çok sayıda kent için kuvvetli sağanak uyarısı
  2. 08:06 İsrail İran’a misilleme saldırısı başlattı
  3. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  4. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  5. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  6. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  7. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  8. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  9. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  10. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  11. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  12. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  13. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  14. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  15. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  16. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  17. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  18. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  19. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  20. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
Spor Haberleri