Zafer Partisi İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı!

Zafer Partisi İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı!

Zafer Partisi İzmir Büyükşehir Belediyesi ve... Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanları tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, herkesin Zafer Partisi'ne oy vermesi için çağrıda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanları tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, "Herkesin ilk görevi çevresindeki 10 kişiyle Zafer Partisi'ne oy vermeleri için konuşup, telefon numaralarını kaydetmeleridir" dedi.

İzmir Arena'da düzenlenen toplantıda, Zafer Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Naşit Birgüvi olduğu açıklandı. Diğer ilçelerde de partinin adayları duyuruldu. Özdağ, "Bugün burada bulunan bizler, İzmir'i eski bir meydanda en iyi şekilde ifadesini bulan seçeneksizlikten kurtarmak için bulunuyoruz. Biz, bu seçeneksizlikten çıkıp gerçek bir muhalefet ve yeniden inşa sürecini başlatmak için bir araya geldik" şeklinde konuştu.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Ümit Özdağ, "Bugün burada bulunan bizler, İzmir'i aslında eski bir meydanda en iyi şekilde ifadesini bulan bir seçeneksizlikten kurtarmak için bulunuyoruz. Şöyle bir reklam; "Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz Osmanlı markasıyız." İzmirli de birbirinden hiç farkı olmayan iki seçenekte. Biz, bu seçeneksizlikten çıkıp, gerçek bir muhalefet ve gerçek bir yeniden inşa sürecini koymak için bir araya geldik" dedi.

zafer-partisi.jpg

ÖZDAĞ'DAN UYARI: "FETÖ GERİ DÖNÜYOR"

Ümit Özdağ, FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimini hatırlatarak, "FETÖ geri dönüyor. Stratejik mevkilere sızmakta ve devleti etkilemekte. Devleti bu konuda uyarıyoruz. FETÖ'nün siyasi alanlarda etkinlik kazanma çabalarını gözlemliyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

ÖZDAĞ'DAN TUNÇ SOYER HAKKINDA AÇIKLAMA

Özdağ, "DEM Parti, "Eğer CHP Tunç Soyer'i aday olarak çıkartmazsa biz İzmir'de ve ilçelerde aday çıkartırız" demiş herhalde. Tunç Soyer, CHP'nin adayı olmaktan çok DEM'in adayı olarak seçime girecek. Biz mevcut CHP gibi Atatürk'ün ismini istismar edip Atatürk'e ihanet edenlerden değiliz. Biz Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileriyiz" diye konuştu.

"ÇEVRENİZDEKİ 10 KİŞİDEN ZAFER PARTİSİ'NE OY VERMESİNİ İSTEYİN"

31 Mart seçimlerinde partisinin adayları için destek talep eden Ümit Özdağ, "Herkesin öncelikli görevi, çevresindeki 10 kişiyle Zafer Partisi'ne oy vermeleri için konuşup, telefon numaralarını kaydetmeleridir" şeklinde çağrıda bulundu.

Özdağ, partisinin yerel yönetim projeleri hakkında bilgi verirken, "İzmir'in her ilçesinde ve mahallesinde gençlik ile uyuşturucu arasına spor merkezleri açacağız. Atanamayan öğretmenler spor tesislerinde istihdam edilecek. Zabıta ve İzmir emniyetiyle birlikte çalışması için özel eğitimden geçecek. Sokak köpeği sorununu, iki düşman lobinin elinden kurtararak çözmeyi hedefliyoruz. Köpekleri yok etmek, katletmek anlayışını kabul etmiyoruz. Ancak mevcut durumun sürdürülebilir olmadığını biliyoruz. Bir veteriner ve hayvanseverlerle iş birliği yaparak hayvanların kısırlaştırılmasını sağlayacağız. Belediye sisteminde hayvanseverlerin de dahil olduğu barınaklar oluşturacak ve alınan hayvanlar ruhsatlandırılacak" şeklinde konuştu.

"Zafer Partisi İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı!" haberi, 28 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 28 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Zafer Partisi İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Zafer Partisi İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 06 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:31 Anadolu'nun Leziz Kahvaltı Köşesi: Kaygana Tarifiyle Sofralarınızda Şölen Başlasın!
  2. 12:25 Rio Grande do Sul'da Şiddetli Seller: Ölü Sayısı 76'ya Yükseldi
  3. 12:22 Akaryakıtta Yarın Tek Seferlik İndirim: 50-60 TL Cebinize Kalsın!
  4. 12:21 Fransa'da Liselerden Gazze'ye Destek: Protestolar Genişliyor
  5. 12:17 Pratik Tatlı Krizine Son: 4 Malzemeli Çikolatalı Örgü Böreği Tarifi!
  6. 11:40 Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
  7. 11:36 'Huysuz Virjin' film oluyor!
  8. 11:35 Benzin ve motorine indirim geliyor: İşte güncel fiyatlar
  9. 11:25 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Çağdan kopmayacağız
  10. 11:20 Gözler temmuzda: Milyonlarca emekliyi bekleyen "sıfır zam" tehlikesi
  11. 11:16 Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor: Tazminat bedeli belli oldu
  12. 10:53 Aydın Ünal: CHP’nin eskisinden daha çok kavgaya, kutuplaşmaya, gerilime ve kamplaşmaya ihtiyacı var
  13. 10:48 Bunlarla karşılaştığınızda şaşırmayın: ATM'lerde yeni dönem
  14. 10:39 Futbol maçında polis memurunun havaya ateş açması üzerine soruşturma başlatıldı
  15. 10:34 Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
  16. 10:30 Takmayan trafiğe çıkamayacak: Araçlarda TTB zorunluluğu geliyor
  17. 10:25 Federal Mogul'dan Grup Seks İddialarına Açıklama: "Asılsız Haber"
  18. 10:24 Ekrem İmamoğlu'ndan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan için anma mesajı
  19. 10:23 ABD Üniversitelerinde Filistin Yanlısı Protestolar Gerginliği Artırıyor
  20. 10:19 CHP'nin ekonomi raporu: Vatandaş borç batağında
Politika Haberleri