2020'de Magazin dünyasında neler yaşandı?

2020'de Magazin dünyasında neler yaşandı?

2020'de Magazin dünyasında neler yaşandı? Ünlüler camiası için 2020 yılı koronavirüs pandemisi gölgesinde kalsa da pek çok olay meydana geldi. Bazı gelişmeler ise Türkiye gündeminde en üst sıralardan kendine yer buldu. İşte o ön plana çıkan olaylar...

ÖZGÜ NAMAL'IN ACISI

Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. 53 yaşında hayata veda Oral, Kanlıca Mezarlığı'na defnedildi.

magazin1.jpg

EBRU ŞALLI EVLAT ACISI YAŞADI

magazin2.jpg

Ebru Şallı'nın lenfoma tedavisi gören 9 yaşındaki oğlu Pars, Nisan ayında hayatını kaybetti. Pars Tan, düzenlenen cenaze töreni sonrasında Kilyos mezarlığına defnedildi.

BU YILIN EN ÇOK KONUŞULAN AŞKI CEM YILMAZ-SERENAY SARIKAYA

magazin3.jpg

Bu yılın en sürpriz aşkı hiç şüphe yok ki Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya birliteliğiydi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile komedyen Cem Yılmaz, Mart ayında Atina'da görüntülenmişti. Bu görüntülerin ardından sürpriz aşk magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Ancak çiftin aşkı uzun sürmedi. Karantina sürecini birlikte geçiren Yılmaz ve Sarıkaya ayrılık kararı aldı.

OZAN GÜVEN-DENİZ BULUTSUZ OLAYI

Ünlü oyuncu Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz'un birlikteliği de şiddet iddiasıyla bitti. Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, kasten yaralama ve hakaret suçlarından Ozan Güven’in 3 yıl 8 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılanması istendi. Güven, 21 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak.

magazin4.jpg

KARANTİNANIN İLK AYRILIK HABERİYDİ

Karantina günlerinden ilk ayrılık haberi Kutsi ve Feyza Çıpa çiftinden geldi. Ünlü şarkıcı Kutsi ile Feyza Çıpa, 2014 yılından beri aşk yaşıyordu.

magazin5.jpg

Bir dargın bir barışık aşk yaşayan çift, ayrılık kararı aldı. Çıpa, ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. "Evet, bitti" diyen Feyza Çıpa, konuyla ilgili şunları söyledi: Kutsi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki süreçte adımın onunla aynı cümlede geçmesini dahi istemiyorum ve basın mensubu arkadaşlarıma bu konuda gösterecekleri saygı için şimdiden teşekkür ediyorum.

HADİSE İÇİN AŞK KONUSUNDA ŞANSSIZ BİR YIL

magazin6.jpg

Son dönemin en çok konuşulan birlikteliklerinden olan Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden de ayrılık haberi geldi. Ünlü şarkıcı, yaklaşık 8 aydır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrıldığını duyurdu. Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın." ifadelerini kullandı. Ancak bir hafta sonra çiftin barıştığına dair iddialar basına yansıdı. İkiliden bu konuyla ilgili bir doğrulama gelmedi.

ECE ERKEN'İN OLAYLARLA DOLU İLİŞKİSİ

magazin7.jpg

Bu yılın en çalkantılı ilişkilerinden biri de Ece Erken ve iş adamı Şafak Mahmutyazıcıoğlu birlikteliğiydi. Evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Ece Erken, ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı. Ancak ünlü sunucu, ayrılığa dayanamadı ve sevgilisiyle barıştı.

SEVCAN YAŞAR İLE SERMİYAN MİDYAT DAVALIK OLDU

magazin8.jpg

Oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar olaylı bir şekilde ayrıldı. Midyat'ın sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilmişti. Birbirlerine karşılıklı şiddet uyguladıkları iddiasıyla mahkemede şikayetçi olan taraftlardan Sevcan Yaşar, ses kayıtlarını ve darp görüntülerini paylaştı. Yaşar, "Benim üzerime kiralık olan evde beni darp etti, beni kapıya attı. Ertesi gün evime giremedim. Ben çıktıktan sonra bir ay daha o evde kaldı ve kirasını benim ödememi bekledi." dedi. Sermiyan Midyat hakkında, "Kasten yaralama", "Zincirleme tehdit" ve "Zincirleme hakaret" suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

KORONA PARTİLERİ TAM GAZ 

magazin9.jpg

Koronavirüs pandemisi gece hayatının erken saatte bitmesi eğlenceseverleri sosyetik ev partilerine yönlendirmişti. Özellikle oyuncu Öykü Çelik ve manken Şevval Şahin'in katıldığı partiler magazin gündeminde uzun süre konuşuldu. 2018 Türkiye güzeli Şahin'in, 10 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve abartıldığı kadar vakanın olmadığını dile getirmesi sosyal medyada tepki toplamıştı.

YONCA EVCİMİK'İN ŞARKISI BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Yonca Evcimik, 'Ayıp şeyler' adlı şarkısında kullandığı ifadeler ve performansıyla sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

magazin11.jpg

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde pek çok kişi, Evcimik'in şarkısının 'cinsiyetçi' olduğunu savunarak tepki gösterdi. Evcimik, şarkısında “Sen kadınsın zekisin, ama bazen de gerçekten aşırı cinssin, bakma sevgilime be kadın çıkacak adın, mesaj atma kocama, gözünü dikme ocağıma, nasıl bozuldunuz böyle haydi söyle, açarsan mahremini içeri girer işte öyle” ifadelerini kullandı. Evcimik tepkilerin ardından Habertürk Yazarı Esin Övet'e konuştu. Ünlü şarkıcı, "Böyle olacağını biliyordum ama bu kadar hızlı reaksiyon gösterileceğini bilmiyordun. İyi ki yapmışım Esin. Bak konuşulmayanlar konuşulmaya başladı. Ahlaksızlar, küçük kızlarla evlenenler, üçüncü kadınlar. Bunları konuşmadan olmaz. Konuşa konuşa çıkacağız bu sorunların altından. Hiç pişman değilim" dedi.

'İFŞA MESAJLARI' AYRILIK GETİRDİ

Ünlü oyuncu Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili ortak arkadaşlarının bir davetinde tanıştıktan sonra birliktelik yaşamaya başladı. Çift koronavirüs salgını sonrası telefon üzerinden ilişkilerini yürütmeye devam ediyordu. Karantina süreci boyunca birbirlerini sürekli arayan ikili ilişkilerinin duyulmasını istemiyorken aşkları basına yansıdı. Sürpriz aşktan sonra Kerem Tunçeri'ye ait olduğu iddia edilen bazı mesajlar arka arkaya ifşa edildi.  Yaşananlardan sonra çift yollarını ayırdı.

KARANTİNADAN KAÇTI

Filyasyon ekipleri koronavirüse yakalanan ünlü YouTuber Enes Batur Sungurtekin'i Beykoz’daki lüks villasında bulamayınca emniyet birimleri harekete geçti. Enes Batur ile kız arkadaşı Sancaktepe'deki öğrenci yurduna yerleştirildi. Enes Batur'un 14 günlük karantina süresinin 8 gününü evde, 6 gününü de yurtta geçirdi.

magazin12.jpg

'DOSTÇA AYRILDIK'

Oyuncu Hande Erçel, bir süredir aşk yaşadığı Murat Dalkılıç ile ayrıldı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Erçel, "Murat'la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum" ifadelerini kullandı.

magazin13.jpg

Ayrılıktan sonra Murat Dalkılıç'ın, Erçel ile barışmak için birkaç kez harekete geçtiği iddia edildi. Erçel'in adı ise rol arkadaşı Kerem Bürsin ile adı aşk dedikodularına karıştı.

HALİL SEZAİ CEZAEVİNE GİRDİ

magazin14.jpg

Ünlü şarkıcı Halil Sezai'nin, 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği görüntüler büyük yankı uyandırdı. Sezai, "Bu adam yan komşum. 5 aydır bizi rahatsız ediyor. Aylardır ‘gel lan’ tekliflerini reddettim. İçip içip, ana bacı söverken sabır çektim. Silah çekmesine, bahçeye 30 adam yığmasına girmiyorum bile. Bu raddeye gelmemin süreci var." dedi. Bir süre cezaevinde kalan ve tutuklu yargılanan Sezai, 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliye oldu.

"2020'de Magazin dünyasında neler yaşandı?" haberi, 31 Aralık 2020 tarihinde yazılmıştır. 31 Aralık 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan 2020'de Magazin dünyasında neler yaşandı? haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 2020'de Magazin dünyasında neler yaşandı? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  2. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  3. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  4. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  5. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  6. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  7. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  8. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  9. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  10. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  11. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  12. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  13. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  14. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  15. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  16. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  17. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  18. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  19. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  20. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
Yaşam Haberleri