3 ay önce televizyon programına çıkmıştı: Eşi tarafından öldürüldü

3 ay önce televizyon programına çıkmıştı: Eşi tarafından öldürüldü

3 ay önce televizyon programına çıkmıştı: Eş... Bursa’da geçtiğimiz yıl evini terk edip başka bir adamla yaşamaya başlayan kadın, evine döndüğü gün eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Çiftin 3 ay önce Esra Erol'un televizyon programına çıktığı ortaya çıktı.

Bursa’nın Mudanya Yolu Balat girişi civarlarında aracında tartıştığı eşini bıçaklayarak öldüren Hakkı Koca pişmanlığını dile getirmiş, kendisine de vatandaşlar tepki göstermişti. Bir anlık cinnet haliyle vakası işlediğini söyleyen ve eşinin evi terk etmesini hazmedemediğini dile getiren Hakkı Koca, sorgusunun peşinden adliyeye sevk edildi.

“KOCAMDAN KAÇTIM MUSTAFA’YA SIĞINDIM”

3 ay önce televizyon programına çıkan Hakkı Koca eşinin evi terk ettiğini ve İstanbul'da Mustafa Z. adlı şahsa kaçtığını dile getirip, çocuklarının ve kendisinin mağdur olduğunu ifade etmişti.

"Kocamdan kaçtım Mustafa'ya sığındım, sonra da Mustafa'ya aşık oldum" diyen Leyla Koca, orada da problemler yaşayınca evine geri döndü.

“EŞİM BENİ HİÇ MUTLU ETMEDİ”

Canlı yayında yüzleşen Hakkı Koca, "Eşim mahallede herkesten borç alıp Mustafa adlı şahsa kaçtı. Çocuklarımı bıraktı. Eşim yalan konuşuyor. Onun yüzünden de 50 bin lira kredi çektim" demişti.

Leyla Koca da, "Eşim Mustafa ile konuştuğumu biliyordu. İşyerimi kapatmam lazımdı. Kızımın her şeyden haberi vardı. Ben eşimden ayrılmak istiyorum. Saplantılı, benden o ayrılmak istemiyordu. Benim peşimden geliyor. Çocuklarım için onu aradım. Beni hiç mutlu etmedi. Adamlık yapmadı" ifadelerini kullanmıştı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, dün saat 16.00 sıralarında düzce merkez Nilüfer ilçesi Mudanya Yolu Caddesi Balat Girişi civarlarında meydana geldi. Aracıyla Mudanya yönünden Bursa kent merkezi istikametine giden Hakkı Koca (55), aralarında sorun olduğu belirtilen eşi Leyla Koca (45) ile otomobilde ilerlerken tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonrası araçtan inen Leyla Koca hızla koşmaya başladı. Hakkı Koca da bıçakla araçtan inerek yol kenarında yakaladığı eşini 3 yerinden bıçakladı. Çevredekilerin müdahalesiyle polis tarafınca etkisiz hale getirilen koca gözaltına alındı. Eşi Leyla Koca ise tedavi için kaldırıldığı Bursa Şehir Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

PİŞMANIM DEDİ

Hakkı Koca pişmanlığını dile getirirken, bölgedeki görgü tanıkları, "Pişman olacaktın neden yaptın" diye tepki gösterdi.

Öte yandan, Hakkı Koca polise ekiplerince gözaltına alınırken, 4 çocuk annesi kadın kaldırıldığı Bursa Şehir Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

"3 ay önce televizyon programına çıkmıştı: Eşi tarafından öldürüldü" haberi, 02 Eylül 2023 tarihinde yazılmıştır. 02 Eylül 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Kadın kategorisi altında bulunan 3 ay önce televizyon programına çıkmıştı: Eşi tarafından öldürüldü haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 3 ay önce televizyon programına çıkmıştı: Eşi tarafından öldürüldü 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kadın konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 20:54 Dünya otomotiv devi iflasını ilan etti!
  2. 20:51 İsrail Ordusu: "Gazze'ye her zamankinden daha fazla yardım gidiyor"
  3. 20:47 Trabzon'da uçuşlara sis engeli: Bazı seferler iptal edildi
  4. 20:44 Merkez Bankası kredi kartı faiz oranlarını artırdı
  5. 20:41 Hakan Fidan, AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi
  6. 19:50 MotoGP Jerez'de Bagnaia'nın Zaferi: Marquez Podyuma Geri Döndü!
  7. 19:40 WCK, Gazze'de Yardım Faaliyetlerini Yeniden Başlatıyor
  8. 19:13 ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?
  9. 19:13 ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?
  10. 19:02 Üniversitelerde Filistin'e Destek Protestoları Dünya Çapında Yayılıyor
  11. 18:57 Rotterdam'da McDonald's Önünde İsrail Protestosu
  12. 18:40 Çamaşır Yıkarken Herkes Aynı Hatayı Yapıyor: Bu Ürünü Ayrı Yıkamalıymışız!
  13. 18:38 Göztepe Efsanesi Yeniden Süper Lig'de! 2 Yıllık Hasret Bitti!
  14. 18:38 Yaşlanma Sorunu Çözüldü Mü? Eczacı Müderrisoğlu Gençlik Formülünü Açıkladı!
  15. 18:38 Türkiye'den Tarihe Geçecek Hamle: Doları Sarsacak Dev Gelişme Ortaya Çıktı!
  16. 18:26 Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
  17. 18:17 İsrail'in Batı Şeria ve Kudüs Baskınları Artıyor: 15 Filistinli Gözaltında
  18. 18:10 Ukrayna Başkomutanı: Rusya İle Cephe Hattında Durum Kritik
  19. 18:05 Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
  20. 18:01 Tokat Veteriner Hekimler Odası Kedi Güzellik Yarışması: Göz Kamaştıran Kedilerin Zaferi!
Kadın Haberleri