300 Hz tazeleme artık hayal değil.

300 Hz tazeleme artık hayal değil.

300 Hz tazeleme artık hayal değil. ASUS, Republic of Gamers Strix SCAR oyuncu ailesinin ultra güçlü yeni modelini duyurdu. 300 Hz tazeleme hızı ile fark yaratıyor.

Oyuncular için özel olarak geliştirdiği teknolojileri son kullanıcı ile buluşturan ASUS Republic of Gamers markası, yenilenen ROG Strix SCAR ailesinin yeni üyelerini son kullanıcının beğenisine sundu. Asus tarafından yapılan açıklamada yeni Strix SCAR 15/17 modelinin donanım tarafında soğutmayı destekleyen sıvı metal bileşenli.10.Nesil işlemci ve RTX 2080 SUPER serisi ekran kartlarıyla güçlendirildiği bilgisi paylaşıldı. Gelişmiş keystone teknolojisinin yanı sıra, tasarım detaylarında da BMW Designworks Group ile yapılan işbirliği sayesinde bazı önemli değişiklikler olduğu belirtildi.

300 Hz tazeleme ile rüya gibi oyun deneyimi

Ayrıca yeni Strix SCAR modelinin 300Hz ekran tazelemesi ile ekran çözünürlüğü ve panel teknolojilerinde de iddalı çözümler sunduğu aktarıldı. Yetkililer tarafından yapılan detaylı açıklamanın devamı şu şekilde.

Geçtiğimiz yıl pazara sunulan ve kullanıcıların büyük beğenisini kazanan Strix ailesinin yeni modellerinin tasarım ve donanım tarafında önemli bazı yeniliklere sahip olduğu belirtilirken yeni Strix SCAR 15/17 serisinin artık 532/732 model kodlarıyla anılacağı aktarıldı.

Strix SCAR modeli ile birlikte taşınabilir.yüksek donanımlı cihazlar için geliştirdikleri soğutma sistemlerini daha da geliştirdiklerini belirten ROG yetkilileri, aynı zamanda ekran tarafında da sundukları gelişmiş paneller ile müşterilerinin deneyimini.üst seviyeye çıkartmayı hedeflediklerini belirtti.Yeni Strix SCAR 532/732 serisinde cihazın alt, üst ve yandaki hava kanallarının yanısıra artık daha fazla hava akışına izin verecek olan ekran altı soğutma kanallarının da eklendiğinin altı çizildi.

Aynı zamanda ekran tarafında da geliştirdikleri üst seviye paneller ile 300Hz 3ms tepkime süresine sahip IPS level FHD bir ekrana sahip bu.cihazın harici bir monitör ihtiyacını ortadan kaldırarak müşterinin mobil deneyimini üst seviyeye çıkarttığını ifade ettiler.

KEYSTONE İLE KİŞİSELLEŞTİRME DENEYİMİ

Şirket tarafından yapılan açıklamanın devamında, Strix SCAR 15/17 (532/732) ile kullanıcıların daha önce yine Strix SCAR ile tanıştıkları keystone teknolojisinin gelişmiş bir versiyonunu bulacakları söylendi.

‘Keystone’ olarak adlandırılan bu teknoloji sayesinde kullanıcılara bilgisayarlarını kişiselleştirme imkânı ve kişisel verilerini korumak için.çok yönlü yeni bir teknoloji sunduklarını vurgulayan.ASUS, bu fiziksel.NFC özellikli harici parçanın bilgisayarın kasa kenarında yer alan ince bir girişe manyetik olarak takılarak Strix SCAR 532/732 ile tam uyumlu olarak çalıştığı belirtildi.

Keystone aktive edildiği anda bilgisayarın kendini kullanıcının tanımladığı özel ayarlara getirerek farklı efektler ve oyuna özgü.profillere göre değiştirebildiği gelen diğer detaylar arasında. Ayrıca, bütün bunlara ek olarak gizli ve özel depolama için saklı Shadow Drive’a erişebilmeyi de sağlıyor.

Strix SCAR

Kasa tasarımında kaliteli alüminyum alaşımlı metal kullanıldığı bilgisi paylaşılırken, sağlam bir gövdeye sahip bu kasa.aynı zamanda BMW Designworks Group ile birlikte tasarlanarak görsel açıdan da kullanıcıların ilgisini çekecek bazı yenilikleri barındırdığı söylendi.

Yapılan açıklamanın bu bölümünde Strix SCAR’ın, saydam kenarlara ve klavyeyi vurgulamak için saydam WASD.tuşlarına sahip olduğu aktarıldı. Kullanıcıların kişisel.zevklerine göre Aura Sync uyumlu cihazların bağlanabileceği ve oyun ortamlarındaki renklerin ve efektlerin kişiselleştirilebileceği kaydedildi.

Asus ROG Phone 4 için ilk bilgiler geldi

Yeni NVIDIA RTX SUPER teknolojisi ile sunulduğu belirtilen 10.nesil Intel işlemcili bu cihazın  bugünkü mevcut donanım teknolojisinin en üst seviyesine ulaştığı aktarıldı. Bu hafta itibari ile ülkemizde satışa sunulan SCAR 15/17’nin soğutma ve ekran teknolojileri çözümleri ile kullanıcıları tüm beklentilerini fazlasıyla karşılayacak bir ürün olduğunun altı çizildi.

 

"300 Hz tazeleme artık hayal değil." haberi, 26 Aralık 2020 tarihinde yazılmıştır. 25 Aralık 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan 300 Hz tazeleme artık hayal değil. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 300 Hz tazeleme artık hayal değil. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Teknoloji Haberleri