4 İspanyol dedektif uluslararası soyguncu Yasemin’in peşinde

4 İspanyol dedektif uluslararası soyguncu Yasemin’in peşinde

4 İspanyol dedektif uluslararası soyguncu Ya... Almanya’da bir para taşıma şirketinden 8 milyon 196 bin 925 Euro çalarak kayıplara karışan Yasemin Gündoğan'ın bulunması için Alman sigorta şirketi, mevzusunda uzman 4 İspanyol dedektifini Türkiye'ye gönderdi.

Yasemin'in Çeşme'de 2 villa satın aldığını belirlerken, konteyner dolusu parayı Türkiye'ye nasıl getirdiğini de tespit etti.

Almanya'da lisede aşçılık, dondurmacılık eğitimi alan Türk kızı Yasemin Gündoğan, 2019 senesinde işe başladığı para taşıma şirketi olan Loomis Deutschland'dan 8 milyon 196 bin 925 Euro çalarak kayıplara karıştı. Yasemin Gündoğan için Alman sigorta şirketi soruşturma başlattı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, sigorta şirketi, Yasemin tarafınca çalınan 8 milyon 196 bin 925 Euro'yu anlaşma gereği para taşıma şirketine ödedi. Paranın ödenmesinin peşinden şirket, mevzusunda uzman İspanyol asıllı 4 dedektifini konuyu araştırmak için görevlendirip, Türkiye'ye gönderdi.

Dedektifler, 21 Mayıs günü minibüsle şirketten kaçan Yasemin Gündoğan'ın Büşra S. ile birlikte kara kanalıyla önce Avusturya'nın başkenti Viyana'ya ulaştığını, peşinden paraları ticari havayolu taşımacılığı yapan kişilere paylaştırarak Türkiye'ye soktuğunu tespit etti. Yasemin Gündoğan'ın ise para transferinin hemen peşinden 22 Mayıs tarihinde Almanya seyahat belgesi ile Viyana'dan İstanbul Havalimanı'na, peşinden İzmir'e uçtuğu belirlendi. Türkiye'ye gelen dedektifler, Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren bir dedektiflik şirketiyle ortaklık anlaşması imzaladı. Dedektifler, İzmir'e inen Yasemin Gündoğan'ın o gün İzmir Konak'ta lüks bir otele yerleştiğini bir gece kalıp peşinden Çeşme'ye hareket ettiğini belirledi.

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Büşra S.'nin telefonundan çıkan fotoğraflar üzerinden de bir araştırma başlatan dedektifler, Çeşme'de bulunan Reisdere mahallesindeki tüm villaları kapı kapı dolaştı. Havuz başındaki fotoğraftan yola çıkan dedektifler, Yasemin Gündoğan'ın Büşra S. ile birlikte yaşadığı Reisdere Mahallesi'ndeki lüks villayı buldu. N.Ç.'ye ait havuzlu villanın bir emlak şirketi aracılığıyla bir yıllığına kiralandığı tespit edildi. Bölgedeki emlakçıları tek tek gezen dedektifler, TED takma ismini kullanan bir kişinin Yasemin Gündoğan adına aynı bölgede 2 tane lüks villa satın aldığını belirledi. Yapılan araştırmada evlerin boş olduğu ortaya çıktı. Dedektifler, Yasemin Gündoğan ve arkadaşlarının soygunu Yasemin'in para şirketine işe başlamadan 2 yıl önce planladığı ihtimali üzerinde yoğunlaşıyor.

"4 İspanyol dedektif uluslararası soyguncu Yasemin’in peşinde" haberi, 17 Eylül 2023 tarihinde yazılmıştır. 17 Eylül 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan 4 İspanyol dedektif uluslararası soyguncu Yasemin’in peşinde haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 4 İspanyol dedektif uluslararası soyguncu Yasemin’in peşinde 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 14 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 12:55 El Faşer'deki Çatışmalar ve Sudan'daki İnsani Kriz: BM'den Acil Çağrı
  2. 12:46 Trump'ın 'Sus Payı' Davası: Cohen'ın Şok İfadeleri ve Hapis Cezası Tehlikesi
  3. 12:24 Şeyma Subaşı Sabancılara Gelin mi Gidiyor? Flaş gelişme yaşandı!
  4. 12:15 Kızılcık Şerbeti dizisinde başrol değişikliği yaşanacak mı?
  5. 12:07 Demet Akalın'dan Yıllar Sonra Düet Sürprizi Geldi!
  6. 11:40 Devlet Bahçeli: Kanun dışı ilişki ağlarının farkındayız
  7. 11:31 Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı uyuşturucudan yakalandı: ''İlk defa uyuşturucu madde kullanacaktım''
  8. 11:25 Cem Yılmaz’a ‘veteran komedyen’ yanıtıyla gündem olan Hasan Can Kaya’dan yeni açıklama
  9. 11:21 Hastane randevuları otomatik olarak iptal edilebilir
  10. 11:19 Gökhan Özen Cinsel Hayat İtirafıyla Şaşırttı!
  11. 11:16 Sinan Engin Galatasaray Fenerbahçe derbisinin sonucunu açıkladı!
  12. 11:15 Duruşmada utandıran sözler: İstismara uğrayan çocuğa sanık avukatından 'etek boyu' sorusu
  13. 10:54 Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan'ı anlattı: Sürekli panik halinde
  14. 10:52 AK Parti il binasının önüne Can Atalay pankartı astılar
  15. 10:45 Çerkezoğlu'ndan tasarruf paketi' ne tepki: Pakette yandaş müteahhitlere yapılan fahiş ödemeler yok
  16. 10:39 Yasemin Sakallıoğlu, Çağla Şıkel'i ti'ye aldı: Şıkel'den cevap geldi
  17. 10:34 Sınava gölge düştü: Yurt dışındaki üniversiteler için düzenlenen sınavda şaibe iddiası
  18. 10:30 İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Sabah gazetesine yalanlama geldi
  19. 10:25 Sinan Ateş'in vurulma anı kamerada
  20. 10:19 Sabah yazarı Mahmut Övür: ''Temiz Eller Operasyonu başlatacağız''
Gündem Haberleri