4 yerli dizi geliyor

4 yerli dizi geliyor

4 yerli dizi geliyor Bu sezon başlayan dizi fırtınası hız kesmiyor. Beklentileri karşılamayan bazı diziler reyting canavarına yenik düşüp ekrandan birden silinirken, yerlerini yenileri dolduruyor.

KASABA DOKTORU

TRT 1, 2022’ye iki yeni diziyle gireceğini duyurmuştu. Bunlardan biri Kasaba Doktoru oldu. TRT 1’in 2021 – 2022 sezonunda yayınlanacak olan ilk uyarlama dizisine Kasaba Doktoru’yla imza atması dikkat çekti. Kasaba Doktoru, Dr. Romantic isimli sevilen Güney Kore dizisinden uyarlanıyor.

Büyük bir hastanede trajik bir olay yaşadıktan sonra bir kasabada mesleğine devam eden bir doktorun hikayesini konu alan Kasaba Doktoru dizisinin başrollerinde Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı yer alırken diğer oyuncular arasında Ozan Akbaba, Vildan Atasever ve Sinan Albayrak gibi isimler bulunuyor.

ARC Yapım’ın TRT 1 için çektiği Kasaba Doktoru dizisinin senaryosunu İlker Aslan ve Barış Erdoğan yazarken, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturuyor.

kasaba.webp

DR. ROMANTIC

Dr. Romantic, 2016 yılında başladı ve 36 bölüm sürdü. İki sezon devam eden dizi 2020 yılında final yaparken, birçok ödül kazandı veya ödül adayı olarak yer aldı. 

KARA TAHTA

 Miray Daner ve Furkan Andıç’ın başrollerde yer aldığı Kara Tahta dizisinin yayın tarihi açıklandıktan hemen sonra ilk tanıtımı da yayınlandı. Oyuncu kadrosunda, Çiçek Dilligil, Cengiz Bozkurt, Onur Durmaz gibi başarılı isimlerin de bulunduğu Kara Tahta dizisi ilk bölümüyle 30 Mart Çarşamba akşamı TRT1’de ekrana gelecek.

Dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Furkan Andıç’ın canlandıracağı Atlas karakteri ile Irmak, okul yıllarında aşk yaşayan ama sonra birbirlerinden kopan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski aşık olarak hikayede yer alacak.

Şimdiden izleyiler Furkan Andıç ile Miray Daner’in uyumunu merak etmeye başladı.

kara-tahta.webp

SİYAHA BULAŞAN KADINLAR

Mona Kitap’tan çıkan Siyaha Bulaşan Kadınlar’da Büşra Cebe’nin kahramanlarından Süveyda, kısa süre önce final yapan Kırmızı Oda dizisinde hayat bulmuş ve izleyicinin beğenisini toplamıştı.

Ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu, kişisel Twitter hesabından, Büşra Cebe'nin Siyaha Bulaşan Kadınlar kitabının dizi olacağı bilgisini paylaştı. Koloğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Hadi söyleyeyim, kesine yakın bir bilgi. Büşra Cebe'nin çok satan kitabı 'Siyaha Bulaşan Kadınlar'. Yedi kadının hikayesi. Ülkemize gelen dijital platformlardan birine dizi olarak düşünülüyor. Henüz anlaşma yapılmadı.

Ekranda bol dizisi yayınlanan yapım şirketlerinden biri aldı telif haklarını."

siyah.webp

ANNESİNİN HİKAYESİNİ DİZİ YAPACAK

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, babasının büyükelçi olması nedeniyle 1988 yılında Senegal’in başkenti Dakar’da dünyaya geldi. Oyuncu birçok ülkede yaşadı. Kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkan Nilperi Şahinkaya, yetenekleri sayesinde birçok projede adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Fox TV’de yayınlanan Kadının Eseri isimli programa konuk olan Nilperi Şahinkaya, annesinin ilham verici bir hikayesi bulunduğunu belirtti. Bu hikayeyi ‘Bu Dağın Ardı İran’ adıyla ekranlara taşımak istediği söyleyen Şahinkaya sözlerini şöyle tamamladı:  

“Annem 20 yaşındayken İranlı bir beyefendiyle evlenmiş ve böylece şeriat döneminde İran’a gitmiş. Eşini askere almışlar ve dolayısıyla annem Türkiye’ye geri gelmek istemiş fakat eşi annemin pasaportunu yok ettiği için 3 sene orada hapis kalmış. Oradan kaçma mücadelesini anlatıyor kitap.

Kadınların küçük görüldüğü bir yerde mücadele vermiş ve bir şekilde kaçmış gelmiş. Dizinin adı da ‘Bu Dağın Ardı İran’. Güzelce senaryolaştırıp, annemi canlandırmayı çok isterim.”

nilperi.webp

"4 yerli dizi geliyor" haberi, 10 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 10 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan 4 yerli dizi geliyor haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 4 yerli dizi geliyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:45 Süper Lig 31. Hafta Hakemleri Belli Oldu: Öne Çıkan Maçlarda Kimler Düdük Çalacak?
  2. 13:41 Mert Çiller'e Eşine Yönelik Şiddet Davasında Adli Para Cezası Verildi
  3. 13:40 Madagaskar, Kasırga Felaketiyle Sarsıldı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti!
  4. 13:37 Rusya'da Asker Alma Süreci: Sonbaharda 130.000 Yeni Asker Göreve Alındı
  5. 13:29 Borsa günün ilk yarısında yükselirken, o hisseler belli oldu!
  6. 13:28 Dilan Polat ve Nez Demir: Mahkemede Polat'ın Şikayetini Geri Çekmesiyle Dava Sonuçlandı!
  7. 13:21 Tamer Karadağlı: Antalya'daki Tiyatro Binamızın Durumu Utanç Verici!
  8. 13:18 Melisa Döngel ve Sergen Yalçın İlişkisi Yeniden Gündemde: Günübirlik Buluşmalar Dikkat Çekiyor
  9. 13:17 Bankalar Konut Kredilerini Güncelledi: İşte Yeni Taksitler!
  10. 13:14 Arsenal ve Napoli, Ferdi Kadıoğlu İçin Sıraya Girdi!
  11. 13:00 Galatasaray'da Kadro Revizyonu: Yeni Sezon için Transfer Hamleleri Başladı
  12. 12:45 İsveçli metal grup In Flames'den İstanbul Konseri!
  13. 12:41 Livakovic'le İsmail Kartal arasında özel görüşme dönüyor!
  14. 12:35 Dejounte Murray'nin son saniye basketi rekora gitti!
  15. 12:20 Tamer Karadağlı'nın Şikayet Ettiği Bina Bakanlık Binası Çıktı!
  16. 11:56 Yeni bir kararla emekli promosyon ödemelerine özel bankalar da dahil edildi
  17. 11:56 Clinton ile Obama'nın da katıldığı etkinlikte Biden'a Gazze protestosu: "Kendinden utan, Joe Biden"
  18. 11:55 Son Dakika: Eros davasında Başsavcılıktan itiraz!
  19. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  20. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
Medya Haberleri