5 ilde yüz yüze eğitime kar engeli

5 ilde yüz yüze eğitime kar engeli

5 ilde yüz yüze eğitime kar engeli Türkiye kar yağışının etkisi altında. Bayburt, Konya, Ağrı, Ordu ve Tunceli’de yüz yüze eğitime ara verildiği açıklandı.

Bayburt’ta yoğun kar ve buzlanma nedeniyle bugün için eğitime ara verildi.  Valilikten yapılan açıklamada, meteorolojiden elde edilen veriler doğrultusunda il genelinde bugün başlayan kuvvetli kar ve buzlanmanın etkisini sürdüreceğinin değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, “İlimiz ve ilçelerin tamamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, 13 Ocak Perşembe günü bir gün süreyle tatil edilmiştir” denildi. Engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

KONYA

Konya’da etkili olan kar nedeniyle 6 ilçede yüz yüze eğitime ara verildi. İlçe hıfzıssıhha kurulları kararınca, Seydişehir, Taşkent, Hadim, Ahırlı, Yunak ve Derebucak ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar ile liselerde 13 Ocak Perşembe günü uzaktan eğitim gerçekleştirilecek.

Ayrıca merkez Meram ilçesindeki İnlice İlköğretim Okulu, Gökyurt İlköğretim Okulu, Hatunsaray İmam Hatip Ortaokulu, Hatunsaray İlköğretim Okulu, Karadigin Yeniaylar İlköğretim Okulu, Kızılören İlköğretim Okulu, Sefaköy İlköğretim Okulu, Sefaköy İmam Hatip Ortaokulu, Güneydere İlköğretim Okulu, Yeşiltekke İlköğretim Okulu, Karadigin Deresi İlköğretim Okulu, Kayalı İlköğretim Okulu, Evliyatekke İlköğretim Okulu, Yeşildere İlköğretim Okulu, Mustafa Bağrıaçık İlköğretim Okulu ve bu okullara öğrencisi taşınan yerleşim yerlerinde de uzaktan eğitim yapılacak.

AĞRI

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki köy okullarında ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi. Ağrı Valiliği’nden yapılan açıklamada, Eleşkirt ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle köy okulları ile taşımalı eğitim gören öğrenciler için perşembe günü eğitime ara verildiği belirtildi. Açıklamada, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelin de bir gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

ORDU

Ordu’nun Korgan, Mesudiye ve Akkuş ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu belirtildi. Açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle Korgan, Mesudiye ve Akkuş’da eğitim ve öğretime 13 Ocak Perşembe günü ara verildiği kaydedildi. Söz konusu ilçelerde engelli ve hamile kamu görevlilerinin yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.

TUNCELİ

Tunceli’nin Ovacık, Nazımiye, Pülümür ve Hozat ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okulların yarın tatil edildiği bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, kentte olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürdüğü belirtildi. Açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Ovacık, Nazımiye, Pülümür ve Hozat ilçelerinde eğitim öğretime 13 Ocak Perşembe ara verildiği ifade edildi. Açıklamada, söz konusu ilçelerde engelli ve hamile kamu personelinin de izinli sayılacağı ifade edildi.

"5 ilde yüz yüze eğitime kar engeli" haberi, 13 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 13 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Eğitim kategorisi altında bulunan 5 ilde yüz yüze eğitime kar engeli haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 5 ilde yüz yüze eğitime kar engeli 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Eğitim konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:55 Son dakika haberi! CHP'den 4 ismin milletvekilliği düşürülmüş bulundu
  2. 17:52 Yeni model sızdırıldı! iPhone SE 4'ün özellikleri ve görüntüsü
  3. 17:51 Altın için 3.000 dolarlık hedef gerçekleşebilir mi?
  4. 17:48 Elon Musk'ın Twitter'deki Mavi Tik Devrimi: Premium Üyelik Sahipleri İçin Ücretsiz Erişim
  5. 17:44 Bakanlık tarafından açıklandı: Söz konusu işletmelerde KDV oranlarına artış yapılacak!
  6. 17:42 Şarkıcı Katy Perry’nin canlı yayında elbisesi koptu! Ne yapacağını bilemedi
  7. 17:39 Kuyumculardan altın alacaklara hızlı davranmaları yönünde bir uyarı yapıldı!
  8. 17:36 Microsoft'tan BAE merkezli yapay zeka firmasına dev yatırım yapıldı
  9. 17:25 Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar sonrasında iptal edildi
  10. 17:08 Belediye başkanı seçilen 4 CHP’li ismin milletvekilliğinin sona verildiği açıklandı
  11. 17:04 ABD, İran'a yeni yaptırım hazırlığında! Kapsamı neler olacak?
  12. 17:04 Güney Koreli K-Pop Yıldızı Park Bo Ram Aniden Yaşamını Yitirdi
  13. 17:00 Galatasaray, Siltaş Yapı Pendikspor Maçı İçin Florya'da Hazırlıklara Başladı
  14. 16:59 AK Parti İl Başkanı Ali Çetin açıkladı: "Teleferik kazası adli bir olaydır"
  15. 16:56 ‘Erdoğan ile arasında kriz var’ iddialarına Şimşek’ten yalanlama geldi
  16. 16:52 Trump’ın tarihi 'sus payı' ödemesine ilişkin açılan dava başladı
  17. 16:50 Tacikistan'dan Türkiye'ye vize zorunluluğu getirildi
  18. 16:45 Rus Büyükelçi'den şaşırtan açıklama: 'ABD, Türk Şirketlerini Terörize Ediyor'
  19. 16:42 John Kirby açıklamada bulundu: İran İsrail saldırısı öncesinde ABD'ye bilgi verdi mi?
  20. 16:39 Yerel seçimin ardından ankette şaşırtan sonuç: CHP farkı açıyor
Eğitim Haberleri