70 yaşındaki kadın, öldüresiye dövüldü!

70 yaşındaki kadın, öldüresiye dövüldü!

70 yaşındaki kadın, öldüresiye dövüldü! Yaşlı kadın ile akrabası olan köylüsü arasında kuzu sürüsüyle ilgili tartışma çıktı

Adana’da 70 yaşındaki Elif Comert, evinin önünden geçen sürüye karışan kuzusunu almak istedi. Comert'in çıkan tartışmada gördüğü şiddet ile yüzü tanınmaz hale geldi. Kendisine şiddet uyguladığı iddia edilen kişi ise ifadesinde “Ben dövmedim, eşekten düştü” dedi.

İHA'nın haberine göre; Kocan ilçesinde Elif Comert, aynı mahallede akrabası olan E.C.'nin (50) sürüsüne karışan kuzusunu almak istedi. Gördüğü şiddet ile yüzü tanınmaz hale gelen ve hastanede tedavisi süren yaşlı kadının gördüğü şiddet sonrası bir gözünde görme, kulağında işitme kaybı oluştu.

Yaşlı kadını darp ettiği ileri sürülen E.C.’nin savcılıkta “Ben bir şey yapmadım. Bana tükürürken eşekten düştü” diye ifade vermesi yaşlı kadının tepkisine neden oldu.

Yaşadıklarını gözyaşları içinde aktaran Elif Comert, “İnsan ise, Müslüman ise doğruyu söylesin. Ben eşekten düşünce bu halde olduysam kendi de attan, eşekten düşsün böyle olsun o zaman. Saçımın içlerine kadar mor” dedi.

Comert, kuzusunun E.C'nin sürüsüne karıştığını söyledi. Kuzusunu almak istediğini söyleyen Comert, E.C.'nin kendisine tepki gösterdiğini ve su vanası nedeniyle tartışmaya başladıklarını aktardı. 

Comert, daha sonra E.C'nin kendisine küfür ettiğini söyledi. Kendisine ikinci kez küfür edilmesi sonrası E.C.'nin yüzüne tükürdüğünü söyleyen Comert, "Tükürdüğüm anda başımı saçımla, yazmamla beraber aldı ve beni yere çarptı boğazıma ayağıyla bastı. Ondan sonrası da böyle, 'seni öldürürsem ne var' diye dakikalarca vurdu" dedi. 

Olaydan sonra koyunlarının kaybolduğunu jandarmadan destek alarak koyunlarına ulaştığını aktaran Elif Comert, şöyle konuştu:

"İki gün boynunca koyunlarım oğlaklarım dağda kaldı. Jandarmadan yardım aldık. Kızım ambulansı aradı. Her yerim kan içinde kalmış ben sadece ellerimi gördüm. İfadesinde benim için 'eşeğin üstündeydi, bana tükürürken dengesini kaybetti, düştü' diyormuş. Ben bu ifadeyi kesinlikle kabul etmiyorum.

İnsan ise doğrusunu söylesin. Beni bu hale getiren o. Ben eşekten düşüp bu hale gelebiliyorsam kendi de bir eşekten, alttan düşsün bu hale gelecek miymiş? Adalet yalan ifadeyi ayırt etsin. Attan eşekten düşmeyle bu hale gelinir mi? Benim saçımın içleri bile mor. Beş gündür sıvıyla besleniyorum. Daha katlı bir ekmek dahi yiyemedim. Müslümansa doğruyu söylesin. Adalet bekliyorum. Günlük süt sağıyordum günlerdir bunların hiç birini yapamıyorum." (İHA)

"70 yaşındaki kadın, öldüresiye dövüldü!" haberi, 18 Haziran 2022 tarihinde yazılmıştır. 18 Haziran 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Kadın kategorisi altında bulunan 70 yaşındaki kadın, öldüresiye dövüldü! haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 70 yaşındaki kadın, öldüresiye dövüldü! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kadın konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  2. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  3. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  4. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  5. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  6. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  7. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  8. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  9. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  10. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  11. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  12. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  13. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  14. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  15. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  16. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  17. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  18. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  19. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  20. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
Kadın Haberleri