81 ilden AKP'li Kadınlar Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu: kimse kalemini tehdit aracına dönüştüremez

81 ilden AKP'li Kadınlar Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu: kimse kalemini tehdit aracına dönüştüremez

81 ilden AKP'li Kadınlar Dilipak hakkında s... AK Partili kadınlar 81 ilde Abdurrahman Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu. Dilipak'ın İstanbul Sözleşmesi'ni savunan kadınlar hakkında "Fahişeler" söylemi oldukça tepki toplamıştı.

AK Partili kadınlar 81 ilde Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu. İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Dr. Rabia İlhan, eş zamanlı olarak Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ve 81 ildeki başkanlıklarla Dilipak hakkında cumhuriyet başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunduklarını belirterek, “Umarız ki Genel Merkezimizden ve 81 ilimizden, 922 ilçemizden yapılan bu çağrılar vesilesi ile bundan sonra kalemini siyasal tehdit aracına kimse döndürmez” dedi.

İlhan, bugüne kadar AK Parti karşıtlığından beslenen bir takım gazeteci, siyasetçi, sanatçı veya akademisyen gruplarına şahit olduklarını, yanlı ve iyi niyet taşımayan yaklaşımlarına karşı mücadele verdiklerini anlatarak, şunları söyledi:

‘SÜRTÜŞME ALANLARI OLUŞTURUYORLAR’

“Sözde kanaat önderleri gibi duran bu gibi çevrelerin, sanki hükümetimizin ve partimizin çıkarlarını düşünüyormuş gibi bir tutum sergilediklerine ve çeşitli ayrışma noktaları oluşturmaya çalıştıklarına şahit olmaktayız. Hem partimizin içinde hem de partimizin karşısındaki kitleleri birbirlerine düşürme çabaları ile çatışma ve sürtüşme alanları oluşturmaktadırlar. Partimizin kurulduğu günden bugüne, 19 yıldır liderimizin kadınlara yönelik duruşu, özel destekleri ve ayrımcılıkla mücadelesi samimi ve güçlü bir şekilde devam etmektedir.”

‘CAHİLİYE DEVİRLERİNE AİT…’

“Partimiz, cahiliye devirlerine ait kadınlara yönelik her türlü şiddetin, katliamın ve zulmün tavizsiz karşısında durmuştur. Kültürümüz, değerlerimiz, aile bilincimiz ve geçmişten geleceğe aktarılması gereken öğretilerimizle AK Kadınlar olarak bizler, yurdumuzun dört bir köşesinde mücadele etmekteyiz. Her bir üyemiz parti disiplini içinde, teşkilat eğitimleri ve siyasi duruşu ile görev yaparken eş, çocuk veya ebeveynlerini ihmal etmemek üzere bir yaşam modelini benimsemiştir. Disiplinli ve ilkeli duruşu ile çalışmalarını yürütürken kadın kimliğiyle siyasal hayatımıza katkı vermeye gayret göstermiştir. AK Kadınlar dürüst, ahlaklı ve vatansever insanlardan oluşmaktadır. Hiç kimse ağzımıza dahi alamadığımız o ahlaksız küfürler ile kadınlarımızın namusuna dil uzatamaz. Bizler her şeyden önce ailelerimizin kadın, anne, evlat, kardeş veya eş olarak birer ferdiyiz. Hiç kimse mensubu olduğumuz ailelerimizi, partimizi ve camiamızı hakaret ve çirkin yakıştırmalar ile rencide edemez ve incitemez.”

Rabia İlhan, din, iman, inanç, namus ve ahlak gibi değerlerin hiç kimsenin tekelinde olmadığını belirterek, “Partimizin içinde bir fitne ve bölünme vesilesi olacağı ümidiyle sözde bizimle birlikte siyasi hareketin içindeymiş gibi görünen ama aslında kirlenmiş ve dar zihniyetli gazeteci ve sosyal medya fenomenleri karşısında asla susmadık, susmayız. Değişik kademelerde hiçbir gelir ve menfaati olmadan görevini yapmaya çalışan kadınlarımıza hakaret eden o kirli ve çirkin zihniyeti kınıyoruz” dedi.

Basın açıklamasına, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mihrimah Belma Satır ve Emine Sare Aydın ile İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"81 ilden AKP'li Kadınlar Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu: kimse kalemini tehdit aracına ." haberi, 12 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 12 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan 81 ilden AKP'li Kadınlar Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu: kimse kalemini tehdit aracına .. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 81 ilden AKP'li Kadınlar Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu: kimse kalemini tehdit aracına .. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  2. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  3. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  4. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  5. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  6. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  7. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  8. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  9. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  10. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  11. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  12. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  13. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  14. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  15. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  16. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  17. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  18. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  19. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  20. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
Politika Haberleri