A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın sponsoru açıklandı

A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın sponsoru açıklandı

A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın sponsoru a... TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, milli voleybolcular Doğukan Ulu ve Yiğit Gülmezoğlu ile birlikte SMS Grup İnşaat yöneticilerinin katılımıyla TVF 50. Yıl Deniz Esinduy Voleybol Salonu'nda imza töreni düzenlendi. TVF ile SMS Grup arasındaki anlaşma 2,365 gün sürecek.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, milli voleybolcular Doğukan Ulu ve Yiğit Gülmezoğlu ile birlikte SMS Grup İnşaat Üst Yöneticisi Onur Ergün ve Mali İşler Müdürü Semih Öztürk'ün katılımıyla TVF 50. Yıl Deniz Esinduy Voleybol Salonu'nda gerçekleşen imza töreninde TVF ile SMS Grup arasında yapılan anlaşmanın süresinin 2 365 gün olduğu belirtildi.

"HEDEFLERİMİZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR"

İmza töreninde konuşan Mehmet Akif Üstündağ, "Türk voleybolu, kadın ve erkek milli takımıyla her geçen gün hedeflerini büyütüyor. Dünya voleybolunda Türk voleybolu bir numara, Avrupa'da bir numara, olimpiyatlara giden yolda bir numara. Erkek milli takımı için de olimpiyata giden süreçte 21 Mayıs'ta ilk etap başlayacak. Tarihte ilk kez Milletler Ligi'nde yer almamız münasebetiyle ciddi puanlar kazanarak 12 maçlık sürecin sonunda alacağımız puanlarla olimpiyatın kapısını açacağız. Ülke olarak bir ilki daha yaşamak istiyoruz. Her geçen gün çıtayı yükseğe koymak için desteğe ihtiyacımız var. Sponsorların burada önemi büyük. Bugün bizimle yol arkadaşlığı, değer ortaklığı yapan SMS Grubu'nun kıymetli temsilcileriyle, voleybolun yeni ortaklarıyla bir aradayız. Milli takım sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Türk voleybolu başarısını yeterli görmüyor, daha büyük başarılara imza atacak. Olmazsa olmazımız bu sürecin sürdürülebilir olması," diye konuştu.

"VOLEYBOLA DESTEK SON YILLARDA ARTTI"

Milli voleybolcu Doğukan Ulu ise voleybola desteğin son yıllarda çok arttığını belirterek, "Voleybol büyük ivme kazandı. Federasyonumuzun ve başkanımızın bunda çok büyük katkısı var. Sporcu olarak bunu arttırıyoruz. İvmenin artmasıyla sponsor desteği kaçınılmaz oluyor, SMS Grubu'na da teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı. 

"KADINLARIN ÜSTÜN PERFORMANSINI ÖRNEK ALIYORUZ"

Milli takımın oyuncularından Yiğit Gülmezoğlu da sponsorlukların kendileri için çok değerli olduğunu aktararak, "Erkek milli takımı olarak kadınların gösterdiği üstün performansı örnek alıyoruz ve gurur duyuyoruz. İnşallah biz de olimpiyat hedefine doğru ilerleyeceğimiz süreçte elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Başkanımızın da dediği gibi A Milli Erkek Takımı neden olimpiyatta olmasın? Sponsorluklar her zaman bize büyük destek oluyor, federasyon ve başkanımızın büyük başarısı sayesinde bu anlaşmaların bize güç verdiğini söylemek istiyorum," diye konuştu.

"BU İŞBİRLİĞİ BİZİ HEYECANLANDIRDI"

SMS Grup İnşaat Üst Yöneticisi Onur Ergün, Türkiye'yi voleybolda dünyada bir numara yapan TVF ile sponsorluk anlaşması imzalamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Bu iş birliğinin heyecanını sizinle paylaşmak bizim için büyük gurur. Gençlerimizin kendisine güven duyması adına voleybol federasyonunun içinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. TVF ile gerçekleştirdiğimiz sponsorluk anlaşmasıyla sporcularımızın daha büyük başarılara imza atacağına eminiz. Bu sponsorlukta genç ve geleceğin sporcularına destek olmaktan mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

İmza töreninin sonunda, Mehmet Akif Üstündağ, SMS Grup İnşaat yöneticilerine ödül takdim etti ve 10 numaralı milli takım forması hediye etti.

"A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın sponsoru açıklandı" haberi, 08 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 08 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın sponsoru açıklandı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın sponsoru açıklandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 19 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:23 Galatasaraylı taraftarlar takımlarına destek olmak için şarkılar söyledi!
  2. 23:21 Gökbiliminde Yeni Keşif: Kartal Bulutsusu'ndaki Yaratılış Sütunları
  3. 23:10 6 saniyede farklılığı anlayan yüksek IQ’sunu kanıtlıyor!
  4. 23:08 Patates hakkında bilinmeyenler!
  5. 23:05 Bu yöntemle kulak çubuğu olmadan evde kulak kirini hızlı bir şekilde çözün!
  6. 23:03 Araç kiralayanlar dikkat: Bunu yaşamayan kalmadı!
  7. 23:01 Sağlıklı barbekü için bu kurallara uymalısınız!
  8. 22:58 Hangi gıda iddiaları efsane, hangileri gerçek?
  9. 22:56 Bu hafta vizyona girecek filmler
  10. 22:55 Uçuş görevlisinin tavsiyede bulundu: Tek başınıza uçuyorsanız orta koltuğu tercih edin!
  11. 22:54 Gazze'de İsrail'in Sınır Kapılarını Kapatmasıyla İnsani Kriz Derinleşiyor
  12. 22:52 Canan Karatay besin değeri en zengin sebzeyi açıkladı
  13. 22:50 Esas C vitamini bu besinlerdeymiş!
  14. 22:47 Narenciye kabuklarındaki pestisitlerden kurtulmanın yolu!
  15. 22:46 Bulaşık makinesinin o özelliği tasarruf sağlıyor!
  16. 22:46 Yargıtay Kararı: Banka Kartı Kötüye Kullanma mı, Nitelikli Hırsızlık mı?
  17. 22:40 Tatil masraflarını minimumda tutmak isteyenler için Türkiye'nin en güzel kamp alanları!
  18. 22:40 La Liga tarihine geçti: Arda Güler 2 gol birden attı!
  19. 22:40 Altın sahiplerine uyarı! Yarın başlayacak
  20. 22:40 BM'den Reisi'nin helikopter kazasıyla ilgili açıklama
Ekonomi Haberleri