Abdullah Avcı: "Rakibimizi tebrik ediyoruz"

Abdullah Avcı:

Abdullah Avcı: "Rakibimizi tebrik ediyoruz" Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında evinde Galatasaray'a 5-1 mağlup olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, maç sonrası basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Avcı, ilk yarıda dengeyi koruduklarını ancak ikinci yarı planlarını uygulayamadıklarını belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında evinde Galatasaray'a 5-1 mağlup olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, maç sonrası basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

AVCI: "İKİNCİ YARI İÇİNDE PLANLARIMIZI YAPACAKTIK, ANCAK..."

Avcı, ilk yarıda dengeyi koruduklarını ancak ikinci yarı planlarını uygulayamadıklarını belirterek, oyun içindeki zorluklara dikkat çekti. Avcı, Bakasetas'ın takımdan ayrıldığını ve transferin resmiyet kazandığını açıklarken, Abdulkadir Ömür ve Umut Bozok'un durumuyla ilgili de bilgi verdi.

Avcı, "İlk yarı yediğimiz golle birlikte dengede giden bir oyun vardı. 60 dakikada Bakasetas'ı oyuna alacaktık, orada ikinci golü yedik. Çok basit kayıplarla özellikle kompakt olmadığımız sürece bizim savunma bireysel performansı çok net ortaya çıkıyor. Bugün baktığımız 2, 3 ve 4. goller ayağımızdan kaçırdığımız çok basit toplarla rakip geniş alanlar buldu. Daha yakın daha iyi temasların olması gerekiyor. İyi olmadı, oyunun içinde inişler-çıkışlar var. Mağlubiyetler olabilir ama böyle bir skorun olmaması gerekiyor. Hayat devam ediyor, bunu telefi etmek hem oyuncu gurubunun hem de bizim elimizde olan bir şey. Dört gün sonra bir maçımız daha var. Buradan çıkıp bizim gerçekçi oyuna dönmemiz gerekiyor. Bizim ulaşılabilir hedefimizi daha önceden de açıkladık. Avrupa kupalarına gitmek, üçüncülük hedefi bizim için ulaşılabilir hedef olduğunu söylemiştik. Bugün itibarıyla baktığında, şık olmasa da yakışmasa da skor ve oyun üçüncülük hedefi devam ediyor. Buradan kafamızı kaldırıp, hedefi en iyi şekilde yakalamak için tekrar yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımızdan bu anlamda özür diliyoruz. Herkes üzüntülü, biz de üzüntülüyüz. Kafamızı kaldırıp yarından itibaren çalışmaya devam edeceğiz. Rakibimizi tebrik ediyoruz" dedi.

UMUT BOZOK'A YAPILAN AYRILIK KARARI

Abdullah Avcı, Abdulkadir Ömür'ün fiziksel ve zihinsel yorgunluk yaşadığını belirterek, kulüp içinde alınan kararın oyuncunun toparlanması için olduğunu ifade etti. Kadro dışı kararını "doğru bir kelime olmadığını" belirtti ve oyuncuyu kazanma çabalarını vurguladı. Umut Bozok'un durumuna da değinen Avcı, profesyonellik gereği ayrılık yaşanabileceğini ancak oyuncunun görevini tamamlaması gerektiğini ifade etti. Sağlık sorunu olmadığını belirterek, ayrılık sürecinin kulübün menfaatleri doğrultusunda olması gerektiğini vurguladı.

AVCI: "DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDECEKTİR"

Teknik direktör, yönetimle olan ilişkilerinin sağlam olduğunu ve dostluğun devam edeceğini belirtti. Para, sonuçlar veya ayrılıkların ilişkilerini bozamayacağını vurguladı.

Avcı, "Bakasetas transferi bugün itibarıyla gerçekleşti. Yaptığı hizmetlerden dolayı ona teşekkür ediyoruz. Önemli duygular yaşadık. Bundan sonraki yaşantısında ona başarılar diliyorum. Abdulkadir Ömür, bu kulübün akademisinde yetişmiş ve milli takımlara da oynamış bir oyuncu. Fiziksel ve zihinsel yorgunluklar olabilir, bunu anlayışla karşılayabiliriz. Ömür de bence bu süreçte bunu yaşıyor. Bazen başka yerde bulunmak, bazen soru-cevap yapmak, fikir alışverişi yapmak, onun toparlanacağı bir durumu oluşturmak için yönetimle birlikte, başkanımızla birlikte verdiğimiz bir karar aslında. Abdulkadir Ömür'ü nasıl kazanabiliriz, oyuncu kaybetmek, insan kaybetmek çok kolay, verilen kararlar Ömür'ü kazanmak için verilen kararlardır. Sevmeye devam edeceğiz. Kadro dışı kelimesi benim için doğru bir kelime değil. Umut Bozok benim dönemimde alınan bir oyuncu. Oyuncu ayrılmak isteyebilir. Profesyonel yaşamda bunlar olabilir ama ayrılana kadar görevini yapmaları gerekiyor. Sağlıkla ilgili bir şey olmadığını düşündüğümüz için böyle bir karar aldık. Gidecekse de kulübün menfaatleri doğrultusunda bu ayrılığın olması lazım. Bu konularla ilgili yanlış anlaşılmalar da oluyor. Bizim başkanımızla ve yönetimimizle aldığımız bir karar ve yönetimle aramızda bir sıkıntımız yok. Çok iyi bir iletişim halindeyiz. Bizim dostluğumuz devam edecektir. Bizim ilişkimizi ne para ne sonuçlar ne de ayrılıklar bozabilir." dedi.

"Abdullah Avcı: "Rakibimizi tebrik ediyoruz"" haberi, 21 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 21 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Abdullah Avcı: "Rakibimizi tebrik ediyoruz" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Abdullah Avcı: "Rakibimizi tebrik ediyoruz" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 01 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:46 Kazakistan, Azerbaycan-Ermenistan barış anlaşması müzakerelerine ev sahipliği yapacak
  2. 16:42 Hakan Fidan: "İsrail’e karşı açılan soykırım davasına müdahil olmaya karar verdik"
  3. 16:34 İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu Anıtkabir’i ziyaret etti
  4. 16:32 KPSS şartsız, mülakatsız alımlar! Kızılay yüksek maaşla 7 farklı kadroda alım yapacak
  5. 16:13 Ünlü otomotiv devi iflas bayrağını çekti! Dev şirket kelepir fiyatına satılıyor
  6. 16:11 CHP'li Gürsel Erol açıkladı: Elazığ ikinci bir İliç faciası ile karşı karşıya
  7. 16:09 Fidan açıkladı: Güney Afrika'nın soykırım davasına müdahil olacağız
  8. 16:04 Bursaspor’da ilk isim Levent Dönertaş!
  9. 15:55 Ünlü Oyuncu Giray Altınok'tan Bir Haluk Bilginer Detayı!
  10. 15:09 Mercedes-Benz: Apple CarPlay'i Sonlandırarak Yeni MBOS İşletim Sistemine Geçiyor
  11. 15:05 İYİ Parti Trabzon yönetimi istifa etti
  12. 15:04 Trump'a "Sessizlik Anlaşması" Davasında Para Cezası: Yasağı İhlal Etmesi Durumunda Hapis Tehdidi
  13. 15:02 Altın fiyatları düşüşte mi? Gram altın kaç TL?
  14. 15:02 1 Mayıs 2024 altın fiyatları: Gram altın ve çeyrek altın ne durumda?
  15. 15:01 Beşiktaş, Altay Bayındır Transferi İçin Manchester United'la Masaya Oturuyor!
  16. 14:55 Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!
  17. 14:51 İliç Maden Kazası: Komisyon Detayları Araştırıyor
  18. 14:42 Sergen Yalçın, Beşiktaş İddialarına Cevap Verdi
  19. 14:37 1 Mayıs Yasaklarına Karşı Taksim'de Protesto yapan 18 Genç Gözaltına alındı
  20. 14:31 Beşiktaş'ın Genç Yıldızı Semih Kılıçsoy için Fulham'dan 15 Milyon Euroluk Teklif!
Spor Haberleri