Abdurrahman Dilipak: Elon'mu, Bill'mi?

Abdurrahman Dilipak: Elon'mu, Bill'mi?

Abdurrahman Dilipak: Elon'mu, Bill'mi? ''Tamam Çin, Hindistan ve Rusya tasfiye edilecek de, ABD ne olacak?''

Global Reset hangi sistemle gerçekleştirilmeli? Hep diyorum ya, Global çete, liderlik, yöntem ve nihai hedef açısından anlaşamıyorlar. Radikallere göre ki Bill bu kategoride, geleceğe yürürken, arkalarında fazla bir şey bırakmak istemiyorlar. Bir savaş gerekli ki, insanlar korku ve panik içinde sindirilebilsin. Açlık ve hastalıkla, savaş ve terörle büyük bir yıkım ve kırım yaşansın. Bu yapılırken, eski sanayi sistemleri, iktisadi sistemler, yapılar, savunma sistemleri yok edilsin. Geri dönüşü olmasın bu işin. Bu konuda da kendi aralarında görüş ayrılıkları var. Tamam Çin, Hindistan ve Rusya tasfiye edilecek de, ABD ne olacak?

Bu konuda Cumhuriyetçiler, merkezin ABD olmasını istiyorlar ama Globalistler ''merkez yok, devlete ihtiyaç yok'' diyorlar. Para, ordu, yasa merkezi olmayınca bir merkeze ihtiyaç yok. Cumhuriyetçilerin karşısında bir de Demokrat kesim, sistemin merkezinde ABD ile birlikte İngiltere ve Avrupa grubunun olmasını istiyor.
Bu çetelerin uzlaştıkları tek nokta, İslam dünyası tasfiye edilene kadar Türkiye’yi yanlarında tutmaları gerekiyor. Türkiye düşerse kaldırılmalı, kalkarsa ensesine basılmalı. Yani “Hayır” diyen bir Türkiye istemiyorlar. İslam dünyası teslim alındıktan sonra Türkiye’ye de gerek kalmayacak.
İslam Dünyası için ilk senaryo, Suudi Arabistan ve İran’ın karşılıklı füze saldırıları ile, dini, siyasi ve iktisadi merkezlerinin vurulması, savunma kapasitelerinin imha edilmesi gerekiyor. İslam Dünyası konusu zor bir konu. Bir Hind-Malay grubu var, bir Türki dünya var, Bir Şii, bir Arab, bir de Afrika grubu var. İran aslında bir yanı ile de Türk dünyasının bir parçası. Aynı zamanda Rusya ve Çinle bir ortaklıkları var.

İran vurulmadan 2 adım önemli. Arab Şia’sının Necef’de örgütlenmesini tamamlamış olması ve Mehdiyet konusunun hazırlamış olması. Eş zamanlı olarak Mekke ve Kudüs ile birlikte Şam bölgesinde Mesihiyet-Meşiah konusunun hazır hale getirilmesi gerekiyor. Yine eş zamanlı Hazar Denizi'nin, Horasan'dan ve Azerbaycan tarafından Kuzeyden, Kafkasya’dan (Kaf dağlarından) Güney’e doğru Yecüc-Mecüc koridorunun  kontrol altına alınması gerekiyor. Bu da Afganistanın kontrol altına alınması anlamına geliyor.

Mehdi ve Mesih'ten söz ediyorsak, Emanet Sandığı, Anti Chirist ve Deccal konusu üzerinde de düşünmemiz gerektiğini gösteriyor. Ve tabi, Armagedon ve Melheme-i Kübra konusunu, Yuhanna Vahyini, Ege, Hatay Urfa, Halep, Şam bölgesine gözlerimizi çevirmemiz gerektiğini gösteriyor.
Bakın bunlara inanıp inanmamanız sizi ilgilendirir. Buna inananlar var ve bu herkesi ilgilendiriyor. Ve birileri de bunun üzerinde bir çok hesaplar yapıyor. Motivasyon kaynakları bu!
Birileri Mehdi gelince herşey yoluna girecek sanıyor ama bana kalırsa kimin Mehdi ya da Deccal olduğuna bile hemen karar veremeyen kalabalıklar birbirine girecek ve büyük fitne yaşanacak daha işin başında.
Görünen o ki, Bill Gates temizlik sürecinin teolojik süreçten önce yaşanmasından yana. Böylece dini de resetlemiş olacaklar. Doğurganlığı bitirip, fuhuşla aileyi ifsad ederek, ahlaktan da kurtulmak istiyorlar. İstanbul Sözleşmesi, Lanzarotte bu anlamda onlar için çok önemli.
Elon Musk, Twitter’den bu tartışmaları filitrelemeyi durdurdu ya, “bırakın herkes konuşsun” diyor. Bu da sosyal media kullanıcılarının hoşuna gidiyor tabi. Aslında herkes konuşsun ki, istihbarat örgütleri buradan bilgi sağsınlar. Nasıl olsa Monitoring ve Checking sistemi üzerinden siyaset, bürokrasi, iş dünyası, akademi, STK ve media ile yakın ve sıcak temasları sağlanmış durumda. Bunların çoğu zaten “oltayı yutan balık” hükmünde ve onlar da “artık o balıklar yem istemezler.”
Bunu baştan tartıştılar. Bu atomizasyonu getirecek. Ardından nötralizasyon ve sonuçta insanlar neye inanacaklarını şaşıracaklar.

Elon işi temelden çözüyor. Öyle kısırlaçtırıcı gıda, kozmetikle filan uğraşacak vakti yok adamın. Yok Kanser, kalp krizi, Alzaymır, uzun iş. Zaten uzayı alçak irtifa uyduları ile işgal etti. 5G ile de yeryüzünde her noktayı sensörlerle, RF dalgaları ile izlenir hale getiriyor. NeuraLink’in insan deneylerine 2023 Hazirana kadar başlayacak. Hayvan deneylerinin bir bölümü Türkiye’de tamamlandı. Bizim dijital dönüşüm ofisinin stratejik eylem planlarına bu konuları not ettiler bile. NATO eylem planında da var. Bir MGK ve MSB’yi harekete geçiremiyoruz ama NATO bu konuda kararlı. Bu arada BM’nin, bu konularla ilişkilendirilen 11 kuruluşuna Türkiye’de çalışmaları için diplomatik dokunulmazlık ve imtiyazlı statü tanıdık, tıpkı DSÖ gibi. Köpeklerde ve atlardaki testlerin bir bölümü Türkiye’de yapıldı. Bu proje ile, insanların kafasına da bu NanoChipler takıldıktan sonra TransHumanizm gerçekleşmiş olacak. Biyolojik insan neslini sonlandırmak için tek tık yetecek. Yeni nesil Human 2 ile SİBORG olacak. O artık bir insan değil bir NESNE olacak. Nesnelerarası İletişim’in diğer ucunda HAYVAN ve BİLGİSAYAR olacak.

Bu aşamaya geçilince aslında böyle savaşlara, hastalıklara gerek yok. Alçak irtifa uyduları ile imha edilen noktaları LASER ve RF’le vurabilecekler, canlıların ise HAYAT ve BEYİNLERİni resetleyebilecekler. O zaman bu kadar savaşa, aşıya, gıda manipülasyonuna gerek yok.
Hatta şu anda bile mevcut konvansiyonel sistemleri,  Siber yöntemlerle Hacklemek mümkün. Canlıların işini de BioHackerler bitirebilir.
Hey, ben “Chip takacaklar” dediğimde benimle dalga geçenler, bak Elon amcanız müjdeyi verdi, 6 ay içinde insanlarda test etmeye başlayacaklar. İnandınız mı şimdi. Peki bu durumda ne düşünüyorsunuz şimdi? 2023 sonunda artık bir sabah ansızın böyle bir haberle uyanırsanız sürpriz olmasın. Hani belki yeni bir Kokteyl mikrop salıp, ne olduğunu bilmiyoruz ama çok ölümcül, ancak bunu anında bu Chiplerle farkedip çare bulabiliriz derlerse, insanlar Chip taktırmak için kuyruğa girer mi dersiniz. Hem MetaVers'te gözlük parası vermeden Helal fetvası alınmış sanal fuhuş’da bedava. Okula gitmeden herşeyi bilmek de birilerinin hoşa gidebilir. Ama dikkat beyninize bilgi yükleyenler, varolan bilgileri de silebilirler. Bir Hacker, tek “tık” la hayatınızı da sonlandırabilir.
Sahi, ''sanal fuhuş helal oluyorsa'', Avatar’ınız üzerinden sanal bir LGBT kulübüne katılmak, sanal Putperest bir cemaatte farklı bir deneyim yaşamak niye günah olsun ki. Hatta işi garantiye almak isteyenler de olabilir, mesela bir Avatar’ınız Yahudi, biri Hristiyan, biri Müslüman, üstelik Müslüman Avatar’ınız da 3 tane olsun, Biri Sünni, biri Şii, biri Vehhabi.
Bu Dijitalizm’i din edinenler, Siber Tanrıların azizleri olmak istiyorlarsa, Suudilerin NEOM da ve LİNE projesi ile hayata geçirmeye çalıştıkları YENİ DÜNYA için ellerini çabuk tutsalar iyi ederler.
Sahi bizdeki hangi parti bu GlobalReset’çilerin hangi kanadında yer alıyor? Kim Elon’cu, kim Bill’den yana. Onu açıklasalar da hangi ittifak, kimle beraber. Human 2, Sanayi 4 konusunda kim ne düşünüyor, bilen var mı? Sanırım bunların büyük bir kısmı bunların farkında bile değiller.
Ben bunların ve onların dostlarının şerrinden Allaha sığınırım.
Selam ve dua ile.

"Abdurrahman Dilipak: Elon'mu, Bill'mi?" haberi, 05 Aralık 2022 tarihinde yazılmıştır. 05 Aralık 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Abdurrahman Dilipak: Elon'mu, Bill'mi? haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Abdurrahman Dilipak: Elon'mu, Bill'mi? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  2. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  3. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  4. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  5. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  6. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  7. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  8. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  9. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  10. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  11. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  12. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  13. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  14. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  15. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  16. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  17. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  18. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  19. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  20. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
Gündem Haberleri