Adana’da uyuşturucu ticaretine engel: 5 tutuklama

Adana’da uyuşturucu ticaretine engel: 5 tutuklama

Adana’da uyuşturucu ticaretine engel: 5 tutu... Polisin Adana'da bir eve düzenlediği operasyonda 2 kilo 914 gram eroin, 15 gram esrar ve 73 gram bonzai ele geçirildi. Uyuşturucu sattıkları nedeniyle gözaltına alınan 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı’ diye tabir edilen sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik çalışma yaptı. Merkez Seyhan ilçesine bağlı Emek Mahallesi’ndeki bir evde Şiyar İ. (22), Högür E. (22), Abdullah B. (21), Muhammet A. (26) ve Gürkan S.’nin (29) uyuşturucu satışı yaptığı belirlendi.

Eve özel harekât polisleriyle şok baskın düzenleyen narkotik polisi, şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Evde narkotik detektör köpekle arama yapan polis, 2 kilo 914 gram eroin, 15 gram esrar, 73 gram bonzai, hassas terazi ve uyuşturucu madde paketlemede kullanılan malzemeler ele geçirdi. Gözaltına alınan Şiyar İ., Högür E., Abdullah B., Muhammet A. ve Gürkan S. sevk edildikleri adliyede, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Öte yandan Abdullah B.'nin 'kasten öldürme' suçundan arandığı öğrenildi.

"Adana’da uyuşturucu ticaretine engel: 5 tutuklama" haberi, 19 Temmuz 2020 tarihinde yazılmıştır. 19 Temmuz 2020 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Adana’da uyuşturucu ticaretine engel: 5 tutuklama haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Adana’da uyuşturucu ticaretine engel: 5 tutuklama 2023 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 08 Aralık 2023 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:24 Borsa günü düşüşle tamamladı
  2. 18:09 Metin Öztürk'ten Süper Kupa açıklaması: Kupa varsa aday değil, sahibiyiz
  3. 18:00 Game of Thrones yaratıcısı George R. R. Martin House of Dragon hakkında konuştu
  4. 17:55 FIBA, olimpiyatlara daha fazla takımın katılmasını istiyor
  5. 17:36 THY hava koşulları sebebiyle 18 seferini iptal etti
  6. 17:21 ABD'de kritik istihdam verileri açıklandı
  7. 17:00 Disney+ sahibi değilseniz sevindirici bir haberimiz var
  8. 16:56 Diyarbakır Adliyesi'nde kavga: Fırlatılan damacana polisin burnunu kırdı
  9. 16:55 Galatasaray'ın rakibi Kopenhag, galibiyeti unuttu
  10. 16:33 Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye maliyeti ortaya çıktı
  11. 16:03 Cinayet mi, İntihar mı? Zihinsel Becerilerinizi Kullanarak Viral Vakayı Bir Dakikada Çözün
  12. 16:00 Contra: Galuga Operasyonu İçin Bilgiler tazelendi
  13. 15:53 Dünya gıda fiyatları kasımda değişmedi
  14. 15:04 Yerel ve ulusal gazetelerin satış fiyatının alt sınırı güncellendi
  15. 15:00 COD: Mobile , 11. Sezon: Siren Song’da efsanevi sıcaklığı getiriyor
  16. 14:50 Meteorolojiden kuvvetli yağış ve kar uyarısı
  17. 14:47 Nevşehir merkezli 76 ilde "dolandırıcılık" ve "rüşvet" operasyonunda 11 şüpheli adliyede
  18. 14:46 Rusya: NATO ile 3. Dünya Savaşı'na dönüşebilecek doğrudan çatışma tehdidi var
  19. 14:35 Fatih Altaylı: 25 Türkiye, 1 İngiltere etmiyor
  20. 13:55 Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri bugün yatırılıyor
3. Sayfa Haberleri