'Ahlaklı' ve 'onurlu' olan Özlem Zengin: Selahattin Demirtaş, Öcalan’ı örnek alsın

'Ahlaklı' ve 'onurlu' olan Özlem Zengin: Sel... AKP'li Özlem Zengin daha önce yaptığı açıklama da "Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez" sözlerini söylemişti. Sonra ki açıklaması ise Selahattin Demirtaş hedef gösterek Öcalan’ı örnek alsın dedi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü’ndeki ‘çıplak arama’ iddialarını reddederek, “Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez” diyen AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e tepkiler devam ederken, katıldığı bir programda Zengin'in, "Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan'ı örnek alsın" dediği ortaya çıktı. 

Onlardan olmayan herkes 'onursuz': AKP’li Zengin’den Onlardan olmayan herkes 'onursuz': AKP’li Zengin’den "Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez

Özlem Zengin'in,  2015 yılında katıldığı bir programda Abdullah Öcalan'ı örnek almadığı için HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a tepki gösterdiği ortaya çıktı. a Haber'de yayınlanan %100 Siyaset isimli programa katılan Zengin, Selahattin Demirtaş'ı Abdullah Öcalan üzerinden eleştirdi. Zengin "Ben Selahattin Demirtaş'ın Öcalan'ın yazdığı metni okumadığını düşünüyorum, Demirtaş'ın kullandığı dil Öcalan'ın kullandığı dilden çok farklı. Demirtaş birkaç kere Öcalan'ın gönderdiği metni okuyup kendine rehber edinsin." dedi.

Zengin, TBMM'de şu ifadeleri kullandı:

“Vakti zamanında bu başörtüsü yasakları varken, malum FETÖ'cülerin başındaki adam ne demişti, ‘Başörtüsü füruattır’ demişti. Sonuna kadar baltalamıştı. Şimdi ne kadar hapisanedeki FETÖ'cü kadın varsa başörtüsü savunucusu olmuşlar. Ben AK Parti Grup Başkanvekiliyim, FETÖ'cülerin malzemesi değilim. Demek isteniyor ki, bir sürü başörtülü kadına bu iğrençlik yapılıyor ve Özlem Zengin buna müsaade ediyor. Siz bunu yapmaya çalışıyorsunuz. Bu yetmiyor, ne kadar yurt dışına kaçmış FETÖ'cü varsa, beni Twitter'dan etiketleyerek haber paylaşıyor. Ben bir avukatım ve hukuk kaidelerinin ne olduğunu iyi bilirim. Bütün hukuki mevzuatın yanlış uygulaması olabilir, hayatın içinde vardır. Hukuka uygun olarak yapılmıyorsa ben itirazın karşısında sonuna kadar varım. O dediğiniz yerde böyle bir şey olmadı. Görüntülerle ispatlandı. Bakan Yardımcısı gitti ilan etti. Bir kadını çıplak arayacaksın, dakikasında bundan rahatsızlığını beyan eder, bir sene beklemez. Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bu kurgusal bir harekettir. Biliyoruz ki size bir aferin geldi.”

"'Ahlaklı' ve 'onurlu' olan Özlem Zengin: Selahattin Demirtaş, Öcalan’ı örnek alsın" haberi, 21 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 21 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan 'Ahlaklı' ve 'onurlu' olan Özlem Zengin: Selahattin Demirtaş, Öcalan’ı örnek alsın haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'Ahlaklı' ve 'onurlu' olan Özlem Zengin: Selahattin Demirtaş, Öcalan’ı örnek alsın 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:04 Monaco, kendi sahasında Fenerbahçe Beko'ya karşı dengeyi sağladı
  2. 02:04 Arda Güler Real Madrid tarihine geçti! Tüm dünya onu konuşuyor
  3. 01:01 Tekstil Sektöründe Sarsıntı! Dev Firma İflas İlan Etti!
  4. 01:01 Arka Sokaklar'a Bomba Transfer! Asıl Kadro Şevket Çoruh'tan Sonra Bu Ünlüyle Tamamlanıyor!
  5. 00:52 Sarı-Lacivertlileri Çileden Çıkaran Açıklama: "Yardım Olmadan Asla Kazanabilirler mi?"
  6. 00:49 Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
  7. 00:30 İflas Haberleri Artıyor: Bir Giyim Şirketi Daha Kapanıyor!
  8. 00:27 Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
  9. 00:23 Türkiye Yollarının Kötülüğü İlk Kez Bir İşe Yarayacak: Elektrik Üreten Süspansiyon Sistemi!
  10. 00:22 Tırnak Diplerinizdeki Bu Değişiklik Vücudunuzdaki Bir Organın Çöküşünün Habercisi Olabilir!
  11. 00:22 Tansiyon Sorununuza Çözüm Bu Bitkide! Tuz Bile Kullanılsa Tansiyonunuz Yükselmiyor!
  12. 00:19 Emeklilere Müjde: 08,00 İtibari İle O İşlem Ücretsiz!
  13. 00:19 Galatasaray'ın Tarihi Zaferi: Okan Buruk'tan Efsanevi Bir Başarı!
  14. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  15. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  16. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  17. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  18. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  19. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  20. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
Politika Haberleri