AKP’li Canikli’den Rabia Naz’ın babasına 5 ayrı dava

AKP’li Canikli’den Rabia Naz’ın babasına 5 ayrı dava

AKP’li Canikli’den Rabia Naz’ın babasına 5 a... Şaban Vatan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin kendisi hakkında açtığı 5 ayrı dava dosyasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümünün ardından hukuk mücadelesi başlatan baba Şaban Vatan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin kendisi hakkında açtığı 5 ayrı dava dosyasını sosyal medya hesabından paylaştı.

AKP’li Canikli’den Rabia Naz’ın babasına 5 ayrı dava...Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümünün ardından hukuk mücadelesi başlatan baba Şaban Vatan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin kendisi hakkında açtığı 5 ayrı dava dosyasını sosyal medya hesabından paylaştı. Baba Vatan "Kızımın katillerinin bulunmamasının en büyük nedeni Nurettin Canikli’nin olayları örtbas etmesidir" ifadelerini kullandı.

Kızının ölümünün aydınlatılmasını AKP’li Nurettin Canikli’nin engellediğini ve delilleri karartarak algı operasyonları oluşturmaya çalıştığını savunan baba Şaban Vatan, "Tıpkı Şule Çet davasında olduğu gibi pes etmeyeceğim, sonuç alacağım" dedi.

AKP’li Canikli’den Rabia Naz’ın babasına 5 ayrı dava

Bugün görülen davaların ardından Cumhuriyet'ten Bilal Çelik'e konuşan Vatan, kendisinin yaptığı suç duyurularının dikkate alınmadığından şikâyetçi oldu.

21 Mart 2019’da akli dengesinin tespit edilmesine ilişkin kesin karar çıkartılarak olayların manipüle edildiğini ifade eden Vatan, kamuoyu baskısıyla kararın askıya alındığını belirtti.

Baba Şaban Vatan, söz konusu kararın askıya alınmasından sonra AKP’li Canikli’ye yönelttiği eleştiri ve suçlamalar sonucunda hakkında 5 ayrı dava açıldığını ifade eti.

"AKP'Lİ CANİKLİ OLAYI ÖRTBAS EDİYOR"

Kendisinin Canikli’ye yaptığı suç duyuruları ciddiye alınmamasına karşın hakkında açılan 5 davanın hızla işleme alınmasına tepki gösteren baba Vatan, şu ifadeleri kullandı:

“Eleştiri en doğal hakkım. Kızımın katillerinin bulunmamasının en büyük nedeni Nurettin Canikli’nin olayları örtbas etmesidir. Nüfuzunu kullanarak hem devlet kurumlarına hem de medya kurumlarına baskı kurmak suretiyle olayın gün yüzüne çıkarılmasını engellemektedir. Olayı haberleştiren ve kamuoyuna sunan gazeteci Metin Cihan’a baskı kurdular. Cihan, baskılar sonucunda yurtdışına yerleşmek ve ailesinden uzak yaşamak zorunda kaldı. Olaya ilişkin haberler yayınlayan basın kuruluşlarını arayarak tehdit eden Nurettin Canikli, 14 Mayıs’ta basın yasağı getirtti. Kamuoyundan tepkiler artınca da yasak kalktı.”

Canikli’nin memleketi Alucra’da da şüpheli bir çocuk ölümünü örtbas etmeye çalıştığını iddia eden Şaban Vatan, kullandığı “Nurettin Canikli daha önce memleketinde kardeşinin karıştığı iddia edilen bir çocuk cinayetini de örtbas etmeye çalıştı. 2.5 yaşındaki Muhammet Karslıoğlu’nun şüpheli ölümü aydınlatılmaya çalışılırken Canikli olaya müdahale ederek savcının değişmesini sağladı” dedi.

Kızının ölümünün aydınlatılmasını AKP’li Nurettin Canikli’nin engellediğini ve delilleri karartarak algı operasyonları oluşturmaya çalıştığını ifade eden baba Şaban Vatan, " Tıpkı Şule Çet davasında olduğu gibi pes etmeyeceğim, sonuç alacağım" diyor.

"AKP’li Canikli’den Rabia Naz’ın babasına 5 ayrı dava" haberi, 19 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan AKP’li Canikli’den Rabia Naz’ın babasına 5 ayrı dava haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP’li Canikli’den Rabia Naz’ın babasına 5 ayrı dava 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:37 İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığına adayı oldu!
  2. 17:32 Denizlispor’da sezon kapandı! Bekir Turaç Böke'den Haber!
  3. 17:28 İsrail'den İran'a karşı "diplomatik atak" geldi!
  4. 17:24 Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'ın O Sözlerine Hemen Cevap Geldi!
  5. 17:20 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamalar yaptı! “Hata lüksümüz yok”
  6. 17:12 Trabzonspor'da O Futbolcuyla Yollar Ayrılacak!
  7. 17:10 Et ve Süt Kurumu'ndan Büyük Zam: Yüzde 25 Artış!
  8. 17:03 CHP'den Beştepe'ye: Özgür Özel'den Randevu Talebi
  9. 16:59 Fenerbahçe'de eski yönetici Şekip Mosturoğlu aday oldu!
  10. 16:57 Çernihiv'e Yapılan Hava Saldırısında Ölü Sayısı 18'e Yükseldi
  11. 16:53 AB Liderler Zirvesi: Yatırım ve Rekabet Gücü Gündemde
  12. 16:46 Temmuz Ayında Asgari Ücrete Zam Yapılmayacak
  13. 16:40 İbrahim Tatlıses'ten şok sözler; ‘Yok öyle beleşten bir hayat’
  14. 16:32 Uğur Dündar'dan babalık davasıyla ilgili şok sözler!
  15. 16:21 Nafaka Kriz Ahu Yağtu'ya Eski Eşi Cem Yılmaz'dan Sert Uyarı Geldi!
  16. 16:13 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlandı!
  17. 16:04 Japonya'da meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremde 11 kişi yaralandı
  18. 16:00 PFA, İsrail Futbol Federasyonu'nun FIFA Üyeliğinin Sonlandırılması İçin Çağrı Yaptı
  19. 15:54 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Son 24 Saatte 71 Ölü: Toplam Can Kaybı 33.970'a Yükseldi
  20. 15:49 Süt Fiyatlarına Yüzde 8.5 Zam: Mayıs Ayında Etkisi Artacak
Haberleri