Ali Koç Fenerbahçe''nin borcunu açıkladı

Ali Koç Fenerbahçe''nin borcunu açıkladı

Ali Koç Fenerbahçe''nin borcunu açıkladı Fenerbahçe Başkanı Ali koç, FB TV''de yayımlanan ''Camiaya Sesleniş'' programında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübün resmi kanalında katıldığı 'Camiaya Sesleniş' adlı programda kulübe ve gündeme dair açıklamalar yaptı.

Ali Koç'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"Biz 5 yıl içerisinde sponsorluk ve reklam gelirleri açısından Avrupa'da ilk 20'ye girmeyi hedefliyoruz. Şu an futbol takımımızın göğüs reklamı konusunda gündemde olan uzun süreli bir anlaşma yok

"Formamızın göğüs reklamı için uluslararası dev bir markayla el sıkışmak üzereyiz. Ya anlaşma sağlayacağız, ya da olmadı deyip görüşmeleri bitireceğiz. Anlaşma sağlanırsa, bedeli son dönemdeki anlaşmaların çok çok üstünde olacak

"Bir insanın vücudunda uçuk neden çıkar? Vücudu zayıfladığında çıkar. Benfica eşleşmesinden elenince ve ligdeki sonuçların ardından saldırılmaya başlandı. Zayıf anlarımızda saldırıyorlar

"Bu yolun sonu çok güzel olacak. Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbür gün... Özellikle Fenerbahçe futbol takımı kendi kendini döndüren bir yer olacak"

"AZİZ BEHİCH İLE İLGİLENDİK"

"100 oyuncu konusunun ciddi anlamda suistimal edildiğini düşünüyorum. Sattığımız kadar alabiliyoruz. Bayramdan sonra yaptığımız satışlar ile transfer yapabildik. Ayew için kiralama bedeli ödemedik. Bazıları Comolli'yi 'Hırsız' diyecek kadar suçluyor.

"Listede olmayıp aldığımız iki oyuncu var: Tolga Ciğerci ve Jailson. Tolga, son dakika bir fırsat olarak geldi. Ayrılış nedeni olarak, kişisel sorunlar ve maddi sebepler olduğunu gördük. Evet kronik bir sakatlığı var. Bize 12-15 maç hizmet ederse büyük fayda sağlamış olur.

"Jailson ile sabahlara kadar inceleme yapıldı. Bu kadar çabuk getirebileceğimizi ben de tahmin etmiyordum. Bizim transfer politikamıza uyan bir oyuncu. Makul bir fiyata alındı ve makul bir ücret alıyor. Son dakikaya kalmasaydı 2-2.5 milyon euro'ya alabilirdik.

"Transfer yapmak isteyip, yapamadığımız mevki olmuştur. Aziz Behich ile ilgilendik. Emre Akbaba, bize iki taraf anlaşılamadığı için önerilmişti. On numara için bir oyuncuya baktık ama olmadı. İsteyip de alamadığımız oyuncular oldu"

"SOYUNMA ODASINA İNERİM"

"Başkanlık tarzım, işin ehline işi vermek. Profesyonellerin Fenerbahçe Spor Kulübü'nün günlük icraatlarını yapmasını istiyorum. Her anlamda bu yaklaşıma sahibim. Phillip Cocu ve Damien Comolli'nin bu bağlamda iyi seçimler olduğunu düşünüyorum.

"Benim görevim, tüm sporcuların çalışabileceği verimli ortamı sağlamak. Huzurlu ortam yaratmak, taraftar desteği sağlamak, ödemeleri zamanında yapmak. Futbolculara borcu olmayan yegane kulüplerden biriyiz.

"İlk haftalardaki olumsuz sonuçlarda sorumlu ben ve yönetim. En radikal tedbiri alabilecek durumdayız, gerektiği zaman bu tedbirleri almazsak suçlu bizizdir. Ben, soyunma odasına inmeyeceğim demedim. Sevabıyla günahıyla bu işin başındaki adam bensem, soyunma odasına inerim"

"FUTBOLDA NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ"

"Comolli ile 9 ay çalıştım. Nisan ayına kadar ona bir görev teklifinde bulunmak gibi bir fikrim yoktu. İsmini vermeyeceğim 2 kulüpten teklif bekliyordu. Diğer kulüplerden teklif aldı ama istediği gibi değildi. Üçüncü seçenek olarak biz vardık ve bizi tercih etti.

"Cocu, benim kriterlerime uyan teknik direktörlerin başında geliyordu ve bu sebeple tercihimi bu şekilde yaptım. İnşallah başkanlığım süresince çalışacağım tek hoca olur. Ama bu futbol, ne olacağı belli olmaz. Fenerbahçe'nin çıkarlarını düşünüyoruz. Fakat biz sabırlıyız.

"Ben bugün Cocu ve Comolli'nin aldığı ücretleri açıklayacaktım ama gizlilik sözleşmeleri olduğu için açıklayamıyorum. Cocu'nun tazminatının 7.5 milyon euro olduğu iddiası yalan. Cocu'nun tazminatı yalnızca 12 aylık maaşıdır. Bu da Comolli'nin başarısıdır.

"Fenerbahçe'de bir seferberlik oluşturmak zorundayız. Bizim koyacağımız kaynaklarla ve mevcut ekonomiyle bu işin gitmesi mümkün değil. Sadece kur artışından dolayı borç ve yıllık giderimizde 400 milyon TL'lik artış oldu. Hepimiz elimizi taşın altına sokmak zorundayız"

"Ali Koç Fenerbahçe''nin borcunu açıkladı" haberi, 12 Eylül 2018 tarihinde yazılmıştır. 12 Eylül 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ali Koç Fenerbahçe''nin borcunu açıkladı haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Koç Fenerbahçe''nin borcunu açıkladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  2. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  3. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  4. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  5. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  6. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  7. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  8. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  9. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  10. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  11. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  12. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  13. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  14. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  15. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  16. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  17. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  18. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  19. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  20. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Spor Haberleri