Ali Koç’tan kaptanlara mesaj geldi! Mesaj net; “Çıkın o şampiyonluğu bize getirin”

Ali Koç’tan kaptanlara mesaj geldi! Mesaj net; “Çıkın o şampiyonluğu bize getirin”

Ali Koç’tan kaptanlara mesaj geldi! Mesaj ne... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na çıkmıştı. Ali Koç, kongre üyelerinden gelen talepleri tek tek aktardı. "Lige devam edeceksek maçlara U-19 ile.." diyen Ali Koç, mesajlar da verdi..

Olağanüstü genel kurulda kongre üyelerinin taleplerini ileten F.Bahçe Başkanı Ali Koç, şunları söyledi: "Lig devam ederse U-19 ile maç oynamanın bir anlamı yok. Edin Dzeko'yu davet ediyorum. , Tadic, Mert. Hakan burada, siz ne istiyorsunuz, "Genel kurul da bunu istiyor, çıkın, ne gerekiyorsa yapın, bu şampiyonluğu bize getirin" dedi.

Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu, F.Bahçe Şükrü Saracoğlu'nda yapılacak Ülker Spor Kompleksi Stadı İftar molasının ardından ikinci kez kürsüye çıkan F.Bahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.Son 5 sezonun ve son sezonun skor sonuçları dev ekranda katılımcılara gösterildi. 10 sezondur ve şunları söyledi: "Fenerbahçe'nin şampiyonluğu. 3 Temmuz'un üzerinden 13 yıl geçtikten sonra bir komplo hiçbir şekilde açıklanamaz. Bunlar spor zemininde açıklanabilir mi? sana söylediklerimin haksızlığını yaşadın mı, dedim mi?" Hep F.Bahçe'de yaşadı. Bu yüzden bugün buradayız. Bugün burada isyanımızı göstermek için toplandık. Bugün burada kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, bana hayatımın en büyük gururunu yaşattın. Buraya gelip bu haksızlığa karşı isyanınızı gösterdiğiniz için Allah hepinizden razı olsun. Bunu gördüğümde, F.Bahçe'nin asla pes etmediğini görüyorum. Şartlar ve komplolar ne olursa olsun, bu topluluk, tek başına da olsa, Fenerbahçe'nin dayanabileceği en güzel ifadedir. "Başkanınız olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

images-16.jpg

"BU ZULMLERLE F.BAHÇE'Yİ FETHEDECEĞİNİZİ SANIYORSANIZ ÇOK YANILIYORSUNUZ."

Koç, Sarı Lacivert camiasına seslendi. "Neden hep F.Bahçe? Ne için para ödememizi istiyorlar? Hangi kara eller F.Bahçe'ye çalışıyor? Bu haksızlıklar ne zaman bitecek? Yeni kaos yaratmak için 100 yıllık kulüpleri birbirine düşürmek mi istiyorlar? Bu atağı planlayanlar, hiç F.Bahçe'nin tarihini incelediniz mi? 11 yaşında bir kulüp olmasına rağmen işgalcilere teslim olmayan asırlık çınar olan F.Bahçe'yi bu zulmlerle teslim edebileceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Hiçbir şey öğrenmedin. Hedef asla değişmiyor, F.Bahçe. Ligden çıkarsak kimin otobüsüne ateş edecekler? Kimin başkanını suçlayıp hapse atıyorlar? Sen Fenerbahce'yi bilmiyorsun. Şampiyonluk, kupa uğruna inandığımız değer ve ilkelerden taviz vermeyeceğiz. Futbol faaliyetlerinin askıya alınması; ligden ayrıldığı zaman arasında. Hiç yapmamak yerine protesto bayrakları kaldırdık, göbek bağımızı kendimiz kestik ve bir kez ölmenin her gün ölmekten daha iyi bir alışkanlık ve alışkanlık olacağını düşündük. Güçlerini nereden aldıklarını biliyor musun? Çünkü F.Bahçe camiası eskisi kadar birlik içinde değil. Artık fabrika ayarlarına dönmemiz gerekiyor. Her denemede onları daha da sıkı tuttuğumuzu anlarlarsa deneyemeyecekler. Buradan ayrılırken bu mesajı unutmayın. "Bugün sonuç ne olursa olsun, yönetim kurulu olarak bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"ASIL SAVAŞ BUGÜN BAŞLIYOR."

Stadyuma gelen taraftarlara teşekkürler . Koç, kurultay için şunları söyledi: "Biz Trabzonluyuz. Olağanüstü bir dayanışmayla geldiler, emeğimizle, kanımızla sonuna kadar mücadele etmek istediğimizi söylediler. Sonuçta en kötü seçenek hiçbir şey yapmamaktır. Ne olursa olsun dediler. .biz Bize en az zarar verecek, topluma ve yetkililere en güçlü mesajı verecek formülleri seçmemiz gerektiğini söylediler. Doğru yerde kaybolmamamız, gelecekte futbol nedeniyle yaşanabilecek kavgalardan sorumlu olmamamız için futbol faaliyetlerimizle ilgili kararlar alırken hükümetle ve ilgili kamu otoriteleriyle iletişim kurun, iyi ilişkiler kurun, futbola yapılan haksızlıkları anlatın. Acı çekiyoruz. Bütün sorunu giderin ve bu yöntemlerle tekrar deneyin.. Gerçek savaş bugün başlıyor. Bu savaşın fitilini siz sağladınız. "Aynı masalar, aynı hakemler, aynı tiyatro" dedi.

ALİ KOÇ'TAN KAPTANLARA MESAJ: "ÇIKIN, BİZE BU ŞAMPİYONLUĞU GETİRİN."

Ali Koç şartları anlattı. Kongre üyeleri tek tek şunları söyledi:

"Ligde devam etmek istiyorsak U-19 takımıyla oynamanın hiçbir anlamı yok. Buradan Edin Dzeko'ya, Tadiç'e, Mert Haka'ya ve ayrıca Genel Kurul'a sesleniyorum. ..ne istiyorsanız çıkın çıkın bize şampiyonluk getirmek için ne gerekiyorsa yapın.Taraftarlarımızı aradım, onlara seyahat planı yapmamalarını söyledim. 2 Nisan akşamı, Şanlıurfa'ya seyahat planı yapmayın, Süper Kupa bileti almayın. İki seçeneğimiz var, hiç oynamamak, diğer seçenek ise U-19 takımıyla oynamak. Velilerden radikal bir karar verirseniz Süper Kupa'dan başlamanız gerektiği yönünde görüş aldık, ben de buna katılıyorum. Siz bize ülke sonucuyla yeni bir tarih, başarı koyalım diyorsunuz, sonra da rakibimiz bunu kabul etmedi diyorsunuz. Avrupa'da oynayan takımlar takvimi değiştiriyor ama derneğimiz hem şampiyonluğun hem de Avrupa'nın önünü açan Süper Kupa'nın tarihini değiştirmiyor. O yüzden birçok kişi bu maçta oynamamamız gerektiğini söylüyor."

"FENERBAHÇE'SİZ BU FORMATI YAPSINLAR"

Türkiye Kupası'nın 2 sezon oynanmaması gerektiğini düşündüğünü ifade eden Koç, şöyle konuştu: "Türkiye Kupası en az 2 sezon oynanmalı." Katılmayı düşünmüyoruz. Ticari gelirler geri dönecek, zaten hepimiz için tam bir kayıp, o kısmı bile önemli değil. "Yeni bir format olacak" Daha sonra. mevsim Bunu F.Bahçe'siz yapsınlar" dedi.

"TRABZON'UN OLAĞANÜSTÜ DURUMU ÇÖZÜLENE KADAR MAÇLARA GİTMEME SEÇENEĞİ VAR."

Diğer seçenekleri de kongre üyeleriyle paylaşan Ali Koç, şunları kaydetti: : "Maçlar için faktörü Trabzon'a gönderme seçeneği var. "Bilinmeyen olay çözülene kadar maçlara gitmeme seçeneği var. Aklıma gelen bir seçenek. Ancak sadece 3 puan değil, 6 puan da var. Bu da rekabeti olumsuz etkiliyor. Yine U-19'la gidelim, bakalım zamanı gelecek diyorlar. TFF'nin istifası isteniyor, imzalar toplanıyor. Sendika ve yönetim kurulları, seçimler bizim anlayışımıza göre düzenleninceye kadar sendika seçimlerine katılmamamızı istiyor. 1959 öncesi şampiyonalarımıza ilişkin olarak hemen bir komite oluşturularak evet veya hayır cevabı verilmesi rica olunur. 2011 Süper Kupa'nın bir an önce oynanabilmesi için Beşiktaş'la işbirliği yapmamız ve haklarımızı gasp edenlere karşı harekete geçmemiz isteniyor. Bizden tavsiye koleksiyonunu bırakmamız isteniyor, eğer yapabilseydik üç kat daha fazla gelir elde edebilirdik. Sözlerini şöyle tamamladı: "Bu durum kesinlikle hukukidir, dolayısıyla bu mümkün değildir."

Başkan Koç'un açıklamalarının ardından kongre üyelerinin konuşmalarına geçildi..

"Ali Koç’tan kaptanlara mesaj geldi! Mesaj net; “Çıkın o şampiyonluğu bize getirin”" haberi, 02 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 02 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ali Koç’tan kaptanlara mesaj geldi! Mesaj net; “Çıkın o şampiyonluğu bize getirin” haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Koç’tan kaptanlara mesaj geldi! Mesaj net; “Çıkın o şampiyonluğu bize getirin” 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:58 Google Chrome tarayıcısındaki adres çubuğuna yapay zeka özelliği geldi!
  2. 02:58 Sims'e meydan okuyan yaşam simülasyon oyunu inZOI'nin erken erişim tarihi duyuruldu!
  3. 02:54 Ay'da astronotlara, "Ölüm Duvarı" çevresinde koşmaları öneriliyor
  4. 01:46 Diego Maradona’nın ölümüne ilişkin çarpıcı bulgular açıklandı! “Biri doğal diğeri zehirli madde…”
  5. 01:05 "Kürk Mantolu Madonna" adlı eserin dizi uyarlaması yapılacak
  6. 01:05 Fordham Üniversitesi, ABD'de Filistin'e destek gösterilerinin son adresi haline geldi
  7. 01:05 Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
  8. 00:47 Erzincanlılar dikkat! Meteoroloji uyarıda bulundu: O saatlerde dışarıya çıkmayın
  9. 00:42 Fed'in faiz kararı, New York borsasında dalgalanmalara neden oldu
  10. 00:42 Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
  11. 00:38 Dolar sahipleri yakında dört dönecekler! Doların 7 lira yükseleceği tarih belli oldu
  12. 00:37 Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
  13. 00:28 Beşiktaş'ta yeni bir Şenol Güneş dönemi başlayabilir! Hasan Arat itiraf etti
  14. 00:28 Bakan Tekin'den öğretmen atamaları ile ilgili açıklama geldi
  15. 00:25 Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  16. 00:21 Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
  17. 00:21 TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
  18. 00:20 Plastik kirliliğine en fazla sebebiyet veren markalar belirlendi!
  19. 00:18 Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!
  20. 00:17 KYK yurdunda ekmeğin içinden çıkan şeyin görüntüleri mide bulandırdı: Kimse inanamadı!
Spor Haberleri