Alişan ikinci çocuğunun ardından duygularını aktardı

Alişan ikinci çocuğunun ardından duygularını aktardı

Alişan ikinci çocuğunun ardından duygularını... Müzmin bekar olarak bilinen şarkıcı Alişan aradığı aşkı dizi setinde buldu.

Müzmin bekar olarak bilinen şarkıcı Alişan aradığı aşkı dizi setinde buldu. Şarkıcı, gönlünü "Dostlar Mahallesi" dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol'a kaptırdı.

Çift kısa süre sonra evlilik kararı aldı. Alişan ve Buse Varol 2018 yılında Beşiktaş'taki Swissotel The Bosphorus İstanbul'da düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı.

Takılar çok konuşuldu

Düğün töreni kadar takılan takılar da sosyal medyada uzun süre konuşuldu. Hemen hemen her masadan düğün hediyesi olarak altın alan çifte tören boyunca yaklaşık üç kilo altın takıldı. Bu altınların toplam değeri 540 bin lira olarak hesaplandı. Alişan ve Buse Varol çiftinin düğünü günlerce konuşuldu. Çifte takılan altınlar dikkat çekti.

Çocuklara olan ilgisiyle bilinen çift evlendikten bir yıl sonra 13 Şubat 2019'da oğullarını kavuştu. İlk kez bebek heyecanı yaşayan ikili oğullarına Burak adını verdi. Doğumdan sonra oyuncu Buse Varol setlere ara verdi. 'Kalabalık aile seviyoruz' diyen mutlu çift ikinci kez bebek heyecanı yaşadı. Alişan ve Buse Varol kızları olacağını müjdeledi.

x1080.jpg

Talihsiz kaza

Çift ikinci bebek heyecanı yaşarken talihsiz bir kaza atlattı. İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Saruhanlı ilçesi Çerkez Osmaniye Mahallesi yakınlarında kaza yapan çift ölümden döndü. Defalarca takla atan araçtan yara almadan çıkan Alişan ve eşi Buse varol yaşadıkları korkuyu, 'Allah bizi çocuklarımıza bağışladı' sözleriyle ifade etti.

Eliz bebek dünyaya geldi

Yaşadıkları zor günleri aile ve arkadaşlarının desteğiyle atlatan çift kızları Eliz'i kucağına aldı. Büyük bir sevinç yaşayan aile en özel fotoğraflarını sevenleriyle paylaştı. 6 Şubat'ta ikinci kez baba olan 44 yaşındaki Alişan, "Kız babası olmak çok değişik bir duygu. Onu kucağıma aldığımda geleceğini düşünüyorum. Bir gün gelecek karşıma, 'Baba birisi var' diyecek. Şimdiden bunları düşünür oldum." 2 yaşındaki oğlu Burak'ın kardeşini kıskanmadığını dile getiren Alişan, eşi Buse Varol'a çocuk bakımında yardımcı olduğunu da anlattı: "Sabaha kadar ben baktım bebeğe. Çünkü Buse hiç uyumadığı için çok yorgundu. Çocuk büyütmek çok zor." şeklinde konuştu.

Çekirdek aile çekildikleri bu fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Buse Varol fotoğrafa 'Burak gibi bir abin olduğu için çok şanslısın Eliz' notunu düştü.

Demet ve Okan iyi

Alişan birlikte sabah programı sunduğu Demet Akalın ve eski eşi Okan Kurt hakkında da açıklamalar yaptı.

Ünlü şarkıcı, arkadaşlarının sağlık durumlarının iyi olduğunu, "Önce Okan korona oldu, Demet izolasyon sürecine girdi. O sürecin bitmesini beklerken daima test yaptırdı. Çarşamba ve perşembe günleri yaptırdığı testlerin sonucu negatif, cuma yaptırdığının sonucu ise pozitif çıktı. Çok şükür ki ağır geçirmiyorlar. Okan grip gibi, ciğerlerinde leke tespit edildi ama durumu iyi" sözleriyle açıkladı.

Okan Kurt'la birlikte koronavirüse yakalanan Demet Akalın, hastalığı Uludağ tatilinde kaptıklarını söyledi: "Aynı ortamda bulunduğumuz arkadaşlar, korona olduklarını bize 7 gün sonra söyledi. Ne cahillik!"

"Alişan ikinci çocuğunun ardından duygularını aktardı" haberi, 18 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 18 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Alişan ikinci çocuğunun ardından duygularını aktardı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Alişan ikinci çocuğunun ardından duygularını aktardı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:00 Çorlu tren kazası davası bugün
  2. 08:50 AK Parti’den Bursa’da dev enkaz: Borç 20 milyar TL
  3. 08:45 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler üç gün sonra normale döndü
  4. 08:40 Hyundai IONIQ 5, Türkiye'ye özel donanımıyla satışa sunuldu
  5. 08:35 Kiracısı Demet Akalın'ı çıldırttı: O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim
  6. 08:31 Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davası sonuçlandı
  7. 08:27 CHP kurmayları anlattı: Yargı krizi konuşulacak
  8. 08:24 ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında son durum: Oğuz Murat Aci'nin avukatından açıklama
  9. 08:20 İsmailağa'da liderlik kavgası kızıştı: Cübbeli Ahmet'ten tehdit açıklaması
  10. 08:16 Diyanet Tasarruf Genelgesi’ni deldi: Audi A6 tahsis edildi
  11. 08:11 Aytunç Erkin yazdı: Ziyaret iptal olabilir 2 gün içinde netleşecek
  12. 08:08 Fehmi Koru: Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler
  13. 08:04 Meteoroloji'den sağanak alarmı: Meteoroloji'den 44 il için sarı kodlu uyarı
  14. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  15. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  16. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  17. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  18. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  19. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  20. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
Otomotiv Haberleri