Altın fiyatları artış gösterdi: Kuyumcuların umutları gurbetçiler ve düğünlerde!

Altın fiyatları artış gösterdi: Kuyumcuların umutları gurbetçiler ve düğünlerde!

Altın fiyatları artış gösterdi: Kuyumcuların... Geçen yıl deprem, bu yıl da altın fiyatlarındaki artış nedeniyle sakin bir dönem geçiren Gaziantep'teki kuyumcular, umutlarını gurbetçilerin gelmesine ve nişan ile düğünlerin artmasına bağladı.

Geçen yıl deprem, bu yıl da altın fiyatlarındaki artış nedeniyle sakin bir dönem geçiren Gaziantep'teki kuyumcular, umutlarını gurbetçilerin gelmesine ve nişan ile düğünlerin artmasına bağladı. Düğün, nişan ve sünnet gibi törenlerde en yoğun alışveriş yapılan yerlerden olan kuyumcular, son bir haftadır altın fiyatlarının yükselmesiyle geçmiş yıllara göre sessiz bir sezon geçiriyor. Kuyumcular, bu durgun dönemin ardından gurbetçilerin gelmesini ve düğün sezonunun başlamasını dört gözle bekliyor, böylece daha verimli bir sezon geçireceklerini umuyor.

"GURBETÇİ VATANDAŞLARIMIZIN GELMESİ İLE İŞLERİMİZİN DAHA DA ARTACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Kuyumcu Burak Babaoğlu, gurbetçilerin Gaziantep'e gelmeye başlamasıyla birlikte işlerinde hareketlenme olacağını vurguladı. Yaz tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen gurbetçilerin ağustos ayından itibaren Gaziantep'e akın edeceğini belirten Babaoğlu, düğün sezonunun başlamasıyla birlikte işlerinin canlanmaya başladığını dile getirdi. Babaoğlu, temmuz ayının sonunda gurbetçi vatandaşların gelmesiyle işlerinin daha da ivme kazanacağını öngördüklerini ifade etti.

"ALTIN YATIRIMCISINA KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR"

Burak Babaoğlu, altın fiyatlarının artış trendinin devam edeceğini belirtiyor. Şu an 24 ayar saf altın fiyatının 2 bin 650 liraya kadar çıktığını söyleyen Babaoğlu, altının güvenilir bir yatırım limanı olarak yatırımcılarına kazandırmaya devam ettiğini vurguluyor. Öngörülerine göre, altın fiyatlarının 2 bin 900 ile 3 bin lira arasına çıkabileceğini bekliyor. Cumhuriyet altınının fiyatının ise 17 bin 300 liraya yükseldiğini ifade eden Babaoğlu, bu yılbaşından itibaren vatandaşların genellikle altınlarını bozdurduklarını ve bazılarının yatırım amaçlı altın aldıklarını belirtiyor. Ayrıca, düğün hazırlıklarına yeni başlayan vatandaşların da olduğunu ekliyor.

"GURBETÇİLER YATIRIM AMAÇLI DA ALTINA ALIYOR"

Burak Babaoğlu, düğün hazırlığı yapanlara altın fiyatlarının daha fazla yükselmeden ihtiyaçlarını karşılamalarını öneriyor. "Vatandaşlarımızın fiyatların daha da artmadan gerekli altınları hemen temin etmelerini tavsiye ediyorum" diyen Babaoğlu, ağustos ayında gurbetçilerin gelmesiyle işlerinde olumlu bir ivme yaşanacağını düşündüğünü belirtiyor. Temmuz ayının ortasında olmamıza rağmen beklenen hareketliliğin henüz başlamadığını ifade eden Babaoğlu, gurbetçilerin gelmesinin düğün sezonunu canlandıracağını ve alışverişlerin artmasını sağlayacağını dile getiriyor.

"Altın fiyatları artış gösterdi: Kuyumcuların umutları gurbetçiler ve düğünlerde!" haberi, 18 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 18 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Altın fiyatları artış gösterdi: Kuyumcuların umutları gurbetçiler ve düğünlerde! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Altın fiyatları artış gösterdi: Kuyumcuların umutları gurbetçiler ve düğünlerde! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 31 Ağustos 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:57 Dolar kuru için beklenmedik seviyeler: Selçuk Geçer yeni uyarı verdi!
  2. 12:56 Ömer Çelik'ten CHP'ye Dilruba tepkisi “Protokolde ağırlanması kabul edilemez“
  3. 12:46 CHP'li Evrim Karakoz "Çocuk Okutmak Artık Lüks Hale Geldi"
  4. 12:45 "Şimşek gidiyor' söylentilerinin faturası 10 milyar dolar
  5. 12:40 ABD'nin petrol sondaj kulesi sayısı sabit kaldı!
  6. 12:37 AKP'li Zengin: Dilruba'nın açıklama cahilce,"hiç pişman değilim" diyor,"üzgünüm"demesini beklerdim
  7. 12:31 Bakanlık yüzlerce arsayı satışa çıkarıyor
  8. 12:28 Yapay Zeka ile Rüyalarımızı Kaydetmek Mümkün Mü?
  9. 12:25 Ekrem İmamoğlu Açıkladı; İstanbul'da Yeni Metro Hattı Hizmete Başladı
  10. 12:19 Aden'de Benzin istasyonunda Şiddetli Patlama: 18 Ölü
  11. 12:12 Çanakkale'de Jeotermal Tehlikesi: İptal Edilen Projesi Yeniden Onaylandı
  12. 12:10 Trump'tan Kuzey Kore açıklaması
  13. 12:07 Fenerbahçe'nin Alanyaspor galibiyetine övgü
  14. 12:03 Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı
  15. 12:00 Şimal'den kötü haber: "Tüm aile olarak yıkılmış durumdayız"
  16. 11:39 Türkiye, G20 Ülkeleri Arasında Hizmet İhracatı Artışında Zirveye Yerleşti
  17. 11:35 Sarıyer'de Tekne Kazasında Kayıp Emre Erdoğan'ın Cansız Bedeni Bulundu
  18. 11:29 TESK Başkanı Palandöken "Kredi kartlarındaki taksit tutarı biraz esnetilmeli"
  19. 11:27 Haluk Levent hayranlarını korkuttu! 'Önemli' diyerek kendisiyle ilgili aldığı kararı duyurdu
  20. 11:25 Beşiktaş'tan Rafa Silva açıklaması: "Kararlılığımızı Gördü ve Geldi"
Ekonomi Haberleri