Amerika seçimlerinde sonuçlar açıklanıyor: ABD seçimlerindeki son durum ne? Trump mı Biden mı önde? İşte sonu

Amerika seçimlerinde sonuçlar açıklanıyor: ABD seçimlerindeki son durum ne? Trump mı Biden mı önde? İşte sonu

Amerika seçimlerinde sonuçlar açıklanıyor: A... Amerika Birleşik Devletleri'nde oylar sayılmaya başlandı. Tüm dünyanın gözü ABD seçimlerinde. Trump ve Biden arasındaki yarış kızıştı. ABD 59. Başkanlık seçiminde yeni başkan kim olacak? Trump ve Biden'ın oy sayıları nasıl? ABD seçimine dair her şey...

ABD’de 59. başkanlık seçiminde sonuçlar gelmeye başladı. Kilit eyaletlerdeki sonuçların belirleyici olacağı seçimde 270 delegeye ulaşan aday başkanlık koltuğuna oturacak. Tüm dünya merak içinde Donald Trump ve Joe Biden arasında geçen yarışı izlerken ABD Başkanı Trump'tan da ilk açıklama geldi. Trump, "Ortada zafer olunca ilan ederiz. Oyun oynamaya gerek yok. Ancak ben kesinlikle kazanma şansımız olduğuna inanıyorum" dedi. Biden ise Philadelphia'da yaptığı açıklamada Trump'ı eleştirerek, "Kimin oy vereceğine kendi karar verebileceğini sanıyor. Kimin başkan olacağına halk karar verir" diye konuştu.

ABD SEÇİM GÜNÜNDE NELER OLDU

vote1.jpg

 

Trump'tan ilk açıklama:

ABD tarihinin en kritik seçimlerinde oy kullanma işlemi başladı. Tüm dünya merak içinde Donald Trump ve Joe Biden arasında geçen yarışı izlerken ABD Başkanı Trump'tan da ilk açıklama geldi.

ABD Başkanı Donald Trump, ülkede bugün düzenlenen 59. başkanlık seçimleri için kazanma şanslarının yüksek olduğunu açıkladı. 

ABD'de başkanlık seçimleri için oy verme işlemleri devam ederken, Cumhuriyetçi Başkan Trump, Fox televizyonuna telefonla bağlanarak seçim gündemini değerlendirdi. 

Trump, seçim zaferini ne zaman kesin olarak ilan edebileceğine dair bir soru üzerine, "Ortada zafer olunca ilan ederiz. Oyun oynamaya gerek yok. Ancak ben kesinlikle kazanma şansımız olduğuna inanıyorum." ifadesini kullandı. 

trump-biden-doping.jpg

Seçimleri kazanmak için gerekli 270 delege sayısına rahatlıkla ulaşacaklarına inandıklarını belirten Trump, "İnsanlar bizim yaptığımız işlerden memnun. 2016'da olduğu gibi 306 delege sayısına ulaşacağımızı düşünüyorum." dedi. 

Trump, Demokrat rakibi Joe Biden'a da yüklenerek, "Biden'ın başkan olmak için zihinsel kapasitesi yok. Zor zamanlar geçiriyor. Biden, başkanlık pozisyonunda olmamalı." yorumunda bulundu. 

ABD Başkanı Donald Trump, Virginia'da yaptığı konuşmada, "İnanılmaz mitinglerimiz ve inanılmaz zamanlarımız oldu. Florida’da çok iyiyiz, Arizona’da çok iyiyiz, Teksas’ta inanılmaz derecede iyiyiz. Her yerde iyi olduğumuzu duydum. Bence harika bir gece geçireceğiz ve daha da önemlisi harika bir dört yıl geçireceğiz." dedi.

Biden: "Kimin başkan olacağına halk karar verir"

Demokrat aday Joe Biden, Philadelphia'da kendini destekleyen vatandaşlara açıklamalar yaptı. Kalabalığa seslenen Biden, "Amerikan tarihindeki en yüksek katılımı bu seçimde göreceğiz" dedi. Şu ana kadar oy kullananların yüzde 54'ünün kadın olduğunu söyleyen Biden, Trump'ı eleştirerek "Kimin oy vereceğine kendi karar verebileceğini sanıyor. Kimin başkan olacağına halk karar verir" diye konuştu.

Biden: Kazanan biz olacağız (00.23)

Demokratların başkan adayı Biden, açıklamalarda bulunuyor. Biden'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Kimin başkan olacağına halk karar verir. Zafer kazandığımızı ilan etmeye gelmedim. Kazanan biz olacağız. Gereken sayıya ulaşacağız. Michigan'ı 2016'da Trump'ın kazandığı farktan çok daha yüksek farkla kazandık. Pennsylvania'da da kazanacağımızı düşünüyorum. Arizona'da da önde götürüyoruz. 3 milyon oy fazla almış durumdayız. Bir demokrat olarak kampanya düzenledim ama bir ABD'li olarak başkan olacağım. Sayım bitince gerekli delege sayısına ulaşacağız. Bütün oylar sayılmalı. Zaferle çıkacağımızdan şüphem yok."

ABD başkan adayı Joe Biden'ın yardımcısı Kamala Harris kimdir?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Demokrat Parti başkan adayı Joe Biden, yardımcısı olarak Kamala Harris'i seçti. Harris, Biden'ın ABD Başkanı koltuğuna oturması halinde, ülkenin ilk siyah başkan yardımcısı olacak. Peki Donald Trump'ın karşısına rakip olarak çıkan ve geçtiğimiz yıl sonunda başkanlık yarışından çekilen Kamala Harris kim? 

Harris, geçtiğimiz yıl 1915 olaylarının ABD tarafından soykırım olarak tanınmasını isteyen önergeyi Senato'ya sunan isimler arasında yer almıştı.

Jamaika ve Hindistan kökenli ailenin çocuğu

55 yaşındaki Kamala Harris, Jamaikalı baba ve Hindistan kökenli annenin çocuğu olarak 1964'te Kalifornia'da doğdu.

Howard Üniversitesi'nde okuyan Harris, ardından Californiya Üniversitesi'nde hukuk eğitimi aldı.

2003 yılında San Francisco bölge savcısı oldu.

2010-2014 yılları arasında California eyaletinin Adalet Bakanlığı görevinde bulundu. 2016'da Demokrat Parti'den California Senatörü olarak seçildi.

2020 başkanlık seçimleri için Demokrat Parti aday adayı oldu.

Harris, adaylığını suikast sonucu öldürülen Afrika- Amerikalı hak savunucusu Martin Luther King'e adadığını söylemişti.

Ancak aralık 2019'da başkanlık adaylığı kampanyasına son verdi ve mart 2020'de Joe Biden'a destek verdiğini duyurdu.

"Ermeni soykırımının tanınması için çalışacağım"

Dış politikadaki görüşleriyle bilinen Harris, 1915 olaylarının "Ermeni soykırımı" olarak tanınması için çalıştı.

Harris, 2019'da senatörler Bob Menendez ve Ted Cruz ile birlikte ABD Senatosu'na 1915 olaylarını soykırım olarak tanınması için önerge verdi.Senato'da yapılan oylamada kabul edilen tasarı ABD Başkanı Trump'tan geri dönmüştü.

Harris bir açıklamasında "İnsanlık tarihinin en karanlık zamanlarından biri olan Ermeni soykırımının uygun bir şekilde tanınması için Ermeni toplumunun yanında olacağım" ifadesini kullanmıştı.

Harris geçtiğimiz yıl da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Bugün Ermeni Soykırımı'nın başlangıcının 104. yıldönümü. 1915-1923 yılları arasında öldürülen 1.5 milyon Ermeniyi unutamayız." şeklinde yazdı.

Harris başka bir açıklamasında "İnsanlık tarihinin en karanlık sayfalarından biri olan Ermeni Soykırımı'nı tanıyarak, hayatını kaybedenleri onurlandırıyor ve insan haklarını koruma kararlılığımızı teyit ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Trump'un Suriye politikasını eleştirdi

Harris, senatörlüğü döneminde ABD Başkanı Donald Trump'ın özellikle Orta Doğu politikalarının yanlış olduğunu söyledi.

Trump'ın Suriye'deki askerlerini geri çekme kararının yanlış olduğunu belirterek yönetime sert eleştiriler yöneltti.

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2018'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda hayatını kaybetmesinin ardından ABD'nin Riyad ile ilişkilerini gözden geçirmesi çağrısı yapmıştı.

 

ABD İç Güvenlik Bakanlığı'ndan seçim güvencesi

ABD İç Güvenlik Bakan Vekili Chad Wolf, 2016 seçiminde sıkça gündeme gelen yabancı unsurların ABD seçimlerine tehdit oluşturduğuna dair bir kanıt olmadığını söyledi. Wolf, Amerikalıların bu seçim sürecinde yabancı ülkelerin seçime müdahalesi konusunda endişelerinin yersiz olduğunu belirterek, “Bu seçimlerde herhangi bir adayın oyları manipüle etmeyi başardığına dair kanıt yok” ifadelerini kullandı. Wolf, seçim sonuçlarının alınması dahil sürecin uzun sürebileceği uyarısında bulunarak bu bilinçle hareket edilmesi gerektiğini kaydetti.

Beyaz Saray çevresinde olağanüstü güvenlik önlemleri

vote2.jpg

ABD'de 59. başkanlık seçimleri sonrasında, taraflardan birinin sonuçları kabul etmemesi durumunda sokak ve şiddet olaylarının çıkma ihtimali konuşulmaya başlandı.  Washington DC'de mayıs ve haziran aylarında George Floyd gösterileri sırasında yağmalanan iş yerlerinin camları, seçim sonrası çıkabilecek olaylara karşı ahşap plakalarla kapatıldı. Öte yandan, Beyaz Saray çevresindeki birçok cadde ve sokağın yanı sıra Beyaz Saray'ın karşısındaki Lafayette Park ve arkasındaki Ellipse Park giriş çıkışa kapatıldı. Ayrıca Beyaz Saray'ın çevresindeki tüm binaların ve sokakların etrafına yüksek demir çitler konuldu.

ABD SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

Geleneğe uygun bir şekilde New Hampshire eyaletindeki köylerden sonuçlar gelmeye başladı. Dixville Notch ve Millsfield köylerindeki ABD'li seçmenler oylarını kullandı ve sonuçlar belli oldu.

Dixville Notch kasabasında kullanılan beş oyun tamamını Joe Biden kazanırken Millsfield köyündeki 16 oyu Trump, 5 oyu ise Biden kazandı.

SON DURUM (Güncelleme 04.10)

ABD Başkanlık seçimlerinde son durum şöyle: Donald Trump yüzde 50,3 oy alarak seçimi önde götürse de Seçici delege oylarında Biden'ın fark attığı görülüyor.

photo-2020-11-04-04-08-27.jpg

BATI VIRGINIA'DA TRUMP, VIRGINIA'DA BIDEN KAZANDI

ABD'de 59. başkanlık seçimlerinde West Virginia eyaletinde Cumhuriyetçi Donald Trump, Virginia eyaletinde Demokrat Joe Biden kazandı.

Associated Press (AP) haber ajansının yayınladığı resmi olmayan seçim sonuçlara göre ABD Başkanı Trump, West Virginia eyaletinde rakibi Biden'i yendi.

Trump, 2016 yılında da West Virginia eyaletinde rakibi  Hillary Clinton'ı yenmişti. West Virginia'yı kazanan son Demokrat 1996'da Bill Clinton olmuştu.

Virginia eyaletinde ise Demokrat başkan adayı Joe Biden seçimi kazandı. 2016 yılında da Virginia'da Demokrat aday Hillary Clinton kazanmıştı.

Trump, West Virginia'da 5 delege kazanırken, Biden ise Virginia'da 13 delegeyi hanesine yazdırmış oldu.

TRUMP MİSSİSSİPPİ'Yİ, BİDEN MASSACHUSETTS'İ KAZANDI

ABD'de 59. başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Donald Trump Mississippi, Demokrat Joe Biden ise Massachusetts eyaletini kazandı.

Associated Press (AP) haber ajansının yayınladığı resmi olmayan sonuçlara göre ABD Başkanı Trump, Mississippi'deki oyların çoğunluğunu elde etti. 

Halen oy sayımının devam ettiği eyalette Trump, Demokrat rakibi Biden'ı geride bırakarak oyların çoğunluğunu ve 6 delegeyi kazanmayı garantiledi.

Öte yandan Biden, Massachusetts eyaletindeki oyların çoğunluğunu elde etti ve eyaletteki 11 delegeyi kazandı.

SON DURUM (Güncelleme 04.36)

ABD Başkanlık seçimlerinde son durum şöyle: Donald Trump yüzde 50 oy alarak seçimi önde götürse de Seçici delege oylarında Biden'ın fark attığı görülüyor.

secim.jpg

SON DURUM (Güncelleme 05.33)

ABD Başkanlık seçimlerinde son durum şöyle: Donald Trump yüzde 50 oy alarak seçimi önde götürse de Seçici delege oylarında Biden'ın önde olduğu görülüyor.

indir-001.png

EYALET EYALET SON DAKİKA SEÇİM SONUÇLARI (05.35)

geneloy.png

FLORİDA'DA ZAFER TRUMP'IN

 

ABD’de başkanlık seçimlerinde Doğu Yakası’nda birçok eyalette oy verme işlemi tamamlandı. Florida eyaletinde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, Demokrat aday Joe Biden'ı geçti.

TEXAS'TA SONUÇLAR BELLİ OLDU

ABD'de başkanlık seçimlerinde kritik önem taşıyan Texas eyaletini Donald Trump kazandı.

TRUMP'TAN 'YARGI' AÇIKLAMASI

Trump, "Pensilvanya'da 690 bin oy fark atmış durumdayız. Kazanamayacaklarını anladılar ve yargıya gidelim dediler. Bu seçimi kazandık. Oy sayımının durdurulması için Yüksek Mahkeme'ye gideceğiz" dedi.

YARIŞ KIZIŞTI 

TRUMP'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI 

Trump: Dün gece çoğunda açık ara olmak üzere önde gittiğim Demokrat yönetime sahip eyaletler birden ortaya çıkan eksik sandıkların sayılması ile sihirli şekilde ortadan kaybolmaya başladı

POSTA SİSTEMİ BAŞARISIZ OLDU

Euronews Muhabiri Darren McCaffrey: "Güney Florida'da Amerikan posta sistemi, postayla gönderilen oyların yüzde 27'sini teslim etmekte başarısız oldu. Bunun ne tür bir etkisinin olacağını ölçmek zor. Florida, Michigan ve Wisconsin'de seçim gününden sonra gelen oylar ne zaman posta damgası basıldığına bakılmaksızın sayılmadı" ifadelerini kullandı.

 

indir-2.png

EYALET EYALET SONUÇLAR

Alabama 

9 delegeli Alabama'yı ABD Başkanı Trump kazandı.

Alaska 

3 delegeli Alabama'yı ABD Başkanı Trump kazandı.

Arizona 

11 delegeli Arizona'yı Joe Biden kazandı.

Arkansas 

6 delegeli Arkansas'ı ABD Başkanı Donald Trump kazandı.

 

California 

Demokratların kalesi California'yı Biden kazandı. Joe Biden buradaki 55 delegenin tamamını hanesine yazdı.

Colorado

Colorado'da son üç seçimdir olduğu gibi yine Demokratlar kazandı. Eyaletin 9 delegesi bulunuyor.

Connecticut 

Connecticut eyaletini Biden kazanarak, 7 delegeyi hanesine yazdırdı.

Delaware

Delaware'de seçimi ve 3 delegeyi Joe Biden kazandı.

Florida 

29 delegeyle en fazla delegeye sahip salıncak eyaletlerden Florida'yı ABD Başkanı Donald Trump aldı.

Georgia 

Seçimin çekişmeli geçtiği Georgia'da sandıktan Donald Trump çıktı. ABD Başkanı 16 delegeyi hanesine yazdı.

Hawaii 

ABD anakarasının dışında bulunan Hawaii'de sandık sonuçları henüz açıklanmadı ama eyalet 4 delegesiyle Demokratların kalesi.

Idaho 

Cumhuriyetçi Parti'nin kazandığı Idaho'da 4 delege Trump'a gitti.

Illinois 

Illionis ve 20 delege, Joe Biden'a gitti.

Indiana 

11 delegeli Indiana'yı Donald Trump kazandı.

Iowa 

Salıncak eyaletlerden Iowa'yı ve 6 delegeyi Trump kazandı.

Kansas 

Biden'ın önde başladığı Kansas'ta 6 delegeyi Donald Trump kazandı.

Kentucky 

Kentucky ve 8 delege Trump'ın hanesine yazıldı.

Louisiana

Louisiana'nın 8 delegesi ABD Başkanı Trump'a gitti.

 Maine 

Maine'nin 4 delegesi Demokratlara gitti.

Maryland

Toplamda 10 delegesi bulunan Maryland'in galibi Joe Biden oldu.

Massachusetts 

11 delegeli Massachusetts eyaletinde Joe Biden kazandı.

Michigan

Seçimin kaderine etki edecek iki eyaletten biri olan Michigan'da ABD Başkanı Trump önde gözüküyordu. Ancak Biden saat 17.00 itibariyle 0.1 puan öne geçti, sonra farkı 0.2 puana çıkardı.  Eyaletin 16 delegesi bulunuyor.

Minnesota 

Delege sayısı 10, kazanan Biden

Mississippi 

Delege sayısı 6 , kazanan Trump

Missouri 

Delege sayısı 10, kazanan Trump

Montana

Delege sayısı 3, kazanan Trump

Nebraska 

Delege sayısı 5 , kazanan 1 Biden, 4 Trump. 

Nebraska seçimin parçalı düzenlendiği nadir eyaletlerden.  

Nevada 

Delege sayısı 6. Biden önde gözüküyor ama oy oranları birbirine yakın.

New Hampshire

Delege sayısı 4, kazanan Biden

New Jersey 

Delege sayısı 14, kazanan Biden

New Mexico 

Delege sayısı 5, kazanan Biden

 

New York 

Delege sayısı 29, kazanan Biden

North Carolina 

Delege sayısı 15, kazanan Donald Trump

North Dakota

Delege sayısı 3, kazanan Donald Trump

Ohio 

Delege sayısı 18, kazanan Donald Trump

 

Oklahoma 

Delege sayısı 7, kazanan Trump

Oregon 

Delege sayısı 7, kazanan Biden

Pennsylvania

Delege sayısı 20, önde olan Donald Trump. Eyaletin sonuçları henüz tam olarak açıklanmadı.

Rhode Island 

Delege sayısı 4, kazanan Joe Biden

South Carolina 

Delege sayısı 9, kazanan Donald Trump

South Dakota 

Delege sayısı 3, kazanan Donald Trump

Tennessee 

Delege sayısı 11, kazanan Donald Trump

Texas 

Delege sayısı 38, kazanan Donald Trump

Utah 

Delege sayısı 6, kazanan Donald Trump

Vermont 

Delege sayısı 3, kazanan Joe Biden

Virginia 

Delege sayısı 13, kazanan Joe Biden

Washington 

Delege sayısı 12, kazanan Joe Biden

West Virginia 

Delege sayısı 5, kazanan Donald Trump

Wisconsin 

Yarış başabaş devam ediyor. biden çok az farkla önde görünüyor. Delege sayısı 10

Wyoming

Delege sayısı 3, kazanan Donald Trump

Seçimde son durum: Biden Michigan’da öne geçti, avantaj yakaladı

Demokrat Parti adayı Joe Biden, ‘salıncak’ eyaletlerden Michigan’da rakibi ABD Başkanı Donald Trump’ı 50 bin oy farkla geçerek avantaj yakaladı. Michigan'da oyların yüzde 96'sı sayıldı.

Şu anki durumda, ‘salıncak’ eyaletlerden Nevada, Arizona, Wisconsin, Michigan ve Maine’de Biden önde. Pennsylvania, North Carolina ve Georgia’da ise Trump.

Ayrıca NBC News ve CNN’e göre Biden, dört delegeli Maine eyaletinin üç delegesini kazandı, kalan delege henüz belli değil.

Seçim bu şekilde sonuçlanırsa Joe Biden 270 delege kazanarak başkanlığını ilan edecek. Trump ise 268’de kalacak.

SEÇİMLERDE SON DURUM

abd1.jpgabd2.jpgabd3.jpgabd4.jpg

BIDEN AÇIKLAMA YAPTI:

Joe Biden: "Her oyun sayıldığından emin olmak için şimdiye kadarki en büyük seçim koruma girişimini oluşturuyoruz. Zira bu seçimin sonucuna Donald Trump değil, Amerikan halkı karar veriyor."

Donald Trump'ın kampanya menajeri Bill Stepien'den 'yeniden sayım' mesajı:

"Sonuçların geçerliliği hakkında ciddi şüpheler uyandıran usulsüzlükler bildirildi. Başkan, yeniden sayım talep etme eşiğinin oldukça içinde ve bunu hemen yapacağız."

ABD Başkan Adayı Joe Biden 

Michigan eyaletinde kazandı, eyaletin 16 delegesi Joe Biden'ın hanesine yazıldı.

"Amerika seçimlerinde sonuçlar açıklanıyor: ABD seçimlerindeki son durum ne? Trump mı Biden mı önde." haberi, 04 Kasım 2020 tarihinde yazılmıştır. 05 Kasım 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Amerika seçimlerinde sonuçlar açıklanıyor: ABD seçimlerindeki son durum ne? Trump mı Biden mı önde.. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Amerika seçimlerinde sonuçlar açıklanıyor: ABD seçimlerindeki son durum ne? Trump mı Biden mı önde.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Dünya Haberleri