Anne ve kızı öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Sevgili olmak istedim, tartışma çıktı, telle boğup asansöre

Anne ve kızı öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Sevgili olmak istedim, tartışma çıktı, telle boğup asansöre

Anne ve kızı öldüren katilin ifadesi ortaya ... Manisa'nın Salihli ilçesinde oturdukları binanın asansöründe ölü bulunan Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez'in (18) yapılan ön otopsilerinde telle boğuldukları ortaya çıktı.

Olayın şüphelisi olarak Ankara'da yakalanıp, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilen alt komşuları Atalay Yüksel (57), suçunu itiraf etti. Yüksel, "Telle boğdum, cesetlerini asansöre koyup 4'üncü kata gönderdim" dedi. Cinayet şüphelisi Yüksel, adliyeye sevk edilirken, anne - kızın cenazeleri ise gözyaşları içinde toprağa verildi.

Olay, Kocaçeşme Mahallesi 63 Sokak'taki apartmanda meydana geldi. Binada oturanlar, dün saat 08.00 sıralarında apartmanda oturan Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez'i asansörde hareketsiz buldu. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, anne ile kızının yaşamını kaybettiği belirlendi. 2'si ilk eşinden olan 3 çocuk annesi Devrim Güler ile kızının cenazesi, Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

14 Kasım'da 18 yaşına girdiği belirtilen lise eğitimi gören Doğa Etyemez'in başarılı bir öğrenci olduğu ve avukat olmak istediği öğrenildi.

Anne -kızın İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki ön otopsilerinde telle boğularak öldürüldükleri ortaya çıktı. Devrim Güler (48) ile üniversiteye hazırlanan kızı Doğa Etyemez'in Adi Tıp'taki otopsinin peşinden yakınlarına teslim edilen cenazeleri, bugün öğle Kocaçeşme Camisi'nde kılınan cenaze namazını peşinden Karaağaç Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Cenazede gözyaşları sel oldu.

Suçunu itiraf etti

Soruşturma kapsamında polis, şüpheli olarak dün sabah uçak ile Ankara'ya giden alt komşuları Atalay Yüksel'i gözaltına aldı. Çiftçilik yapan Yüksel, Manisa'nın Salihli ilçesine getirildi. Yüksel, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda suçunu itiraf etti.

İşlemlerinin peşinden bugün adliyeye sevk edilen Yüksel, savcılıktaki ifadesinde, Devrim Güler ile sevgili olmak istediğini belirterek, "Ancak bundan kızı Doğa Etyemez haberdar oldu. Bunun üzerine evlerine çıktım. Tartışma çıktı. Doğa'yı telle boğarak öldürdüm. Bu olay 01.30 sırlarında yaşandı. Bu arada evde bekledim. Yaklaşık 2 saat sonra Devrim Güler eve geldi. Sonra onu da telle boğarak öldürdüm. Olay apartmanın ikinci katında yaşandı. Olaydan sonra her ikisinin de cesedini asansöre koydum ve asansörü 4'üncü kata gönderdim. Sonra sabah bilet alarak trenle önce İzmir'e, peşinden gene bilet alarak uçakla Ankara'ya gittim" dediği öğrenildi. 

"Anne ve kızı öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Sevgili olmak istedim, tartışma çıktı, telle bo." haberi, 21 Kasım 2023 tarihinde yazılmıştır. 21 Kasım 2023 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Anne ve kızı öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Sevgili olmak istedim, tartışma çıktı, telle bo.. haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Anne ve kızı öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Sevgili olmak istedim, tartışma çıktı, telle bo.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

SON HABERLER
  1. 22:11 Meral Akşener: "Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum"
  2. 22:07 Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'nu tebrik etti
  3. 22:01 Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı
  4. 21:58 Serdar Topraktepe: "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı"
  5. 21:54 Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu oldu!
  6. 21:23 Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin genel başkanı seçildi
  7. 20:07 Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
  8. 20:00 İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
  9. 19:53 Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
  10. 19:37 Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
  11. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  12. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  13. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  14. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  15. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  16. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  17. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  18. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  19. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  20. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
3. Sayfa Haberleri