Arda Turan açıkladı! "Bu milli takım kadrosunu yıkmayıp, üstüne koyup devam etmeliyiz"

Arda Turan açıkladı!

Arda Turan açıkladı! "Bu milli takım kadrosu... Arda Turan'ın açıklamaları dikkat çekti! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ne olursa olsun, bu milli takım kadrosunu yıkmayıp, üstüne koyarak devam edilmesi gerektiğini..

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, 2024 Avrupa Şampiyonası'na rağmen bu milli takımın dağılmaması, devam etmesi gerektiğini söyledi.

images-244.jpg

Futbol takımının eski kaptanlarından Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Hannover yakınlarındaki Barsinghausen kentindeki kamp merkezinde basın mensuplarının çevrimiçi sorularını yanıtladı.

Turan, milli takımda hem olumsuz hem de olumlu gördüğünü kaydederek, "Bu hikayenin olumlu ve olumsuz yanlarını yaşadıktan sonra bu hikayenin paydaşı olmak önemli. Nasıl bir hikaye olduğuna birlikte karar verelim" dedi. Bu nedenle herkesin görevini ve vicdanını tartıp ona göre hareket edeceğine inanıyorum. Çok güzel bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Gelin bu hikayeyi birlikte güzelleştirelim. "İnşallah 2002'yi de, 2008'i de geçeceğiz" dedi. Arda Turan, şunları söyledi: "Montella Takımının defansif ve taktik bilgisine güvendiğim için kurayla çok ilginç yerlere gideceğini düşünüyorum. Çok inanıyorum. Çok güzel ve güzel bir milli takım var. Çok yetenekli oyuncular var. İnşaata geçmemiz gerekiyor. Bu turnuvada ne olursa olsun bu takımı yok edemeyiz, üzerine inşa edip yolumuza devam etmeliyiz. Semih ve Arda bu takımda çok önemli oyuncular. Bu adamların hepsi yetenekli oyuncular. Artık oyuncular arasında çok büyük bir fark yok. Bütün kalbimle inanıyorum. Hepimiz Portekiz maçına üzüldük. Birlik ve beraberliğe yeniden döneceğimize inanıyorum" dedi.

"Gerekirse Hakan'ın yapacağından hiç şüphem yok."

Uzun bir aradan sonra milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'nu destek için aradığını söyleyen Turan, "Onu çok seviyorum. Karşı tarafı seçenlere de saygı duyuyorum." Hakan gibi oyuncular buna güzel bir örnek. Hakan ülkemizi seçti. Yaptığı her şey muhteşem. Hakan her ülke yarışmasında birlikte olmak ister. Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncularından biri. Sadece var olmak bile geleceğe ve oradaki çocuklara güzel bir örnek. Hakan'a kardeş gibi bakıyoruz. Mükemmel liderlik becerileri gösterir. Dünkü davranışı da bizi ne kadar önemsediğini gösteriyor. Gerektiğinde Hakan'ın bunu yapacağından hiç şüphem yok. Yıldıray'ın kardeşinden başlayarak bu oyuncuları yapmak yurt dışına gelen gençler için çok önemli. Hayal kırıklığınızı anlıyorum. Türk milli takım kaptanlarının kaderinin bu olduğunu düşünüyorum. "Çok iyi devam ediyor" dedi.

Arda Turan, eski futbolcuların eleştirirken daha kibar olması gerektiğini sözlerine ekledi.

"Arda Güler, bizi hayal ettiğimiz noktaya getirecek oyunculardan biri." 
Milli takımda büyük ilerleme kaydediyor. Turan, bir kriz olduğunu düşünmediğini belirterek, "Arda Güler'le bazen Instagram'dan konuşuyoruz. Arda bizim gözbebeğimiz. Ona gerçekten ihtiyacımızın olduğu 90 dakika gelecek. Arda, sezon sonunda Real Madrid formasıyla 8-10 maçta çok iyi performans sergiledi. Maçta Georgia zor durumda kaldı. Dışarıdan bakıyorsanız Arda gibi bir oyuncuyu savunmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Arda Güler çok iyi bir oyuncu. Topun bizde olduğu, seri atak yaptığımız maçlarda bunu etkili bir şekilde kullanabiliyoruz. Arda bizi hayallerimize ulaştıran oyunculardan biri. Yapay krizler ilk krizlerde ortaya çıkar. Arda'nın yanlarına geleceğini düşünmüyorum. Bu büyük bir elmas. Onun futbolu hakkında konuşmalı ve eğlenmeliyiz. Çek Cumhuriyeti karşısında son 16'da doğru Arda'ya ihtiyacımız var. "Hocamızın onu en çok ihtiyacımız olan yerde kullanacağını düşünüyorum" dedi.

Her futbolcunun maça hazır olması gerektiğini vurgulayan Arda Turan, şöyle konuştu: "2008'deki yarı finaldeki takımımızı hatırlayın. Montella'nın iyi bir girişim yaptığını düşünüyorum. Portekiz maçının ilk yarısını çok beğendim. Hepimizin anlara hazır olması gerekiyor. "Bu takım bu kültürü yaratabilir" dedi,

"Montella da Arda'yı hepimiz gibi önemsiyor." "Montella'nın tavrını okuduğumda: 'Delirdin mi Arda, oynamana izin vermeyeceğiz, bu bir Çek maçı, bu çok önemli, sana bir şey olmasına izin verme.' Bazen bunu oyuncularıma yapıyorum. Caner her idmanda oynamak istiyor, ben de onu idmandan uzaklaştırıyorum. Montella da Arda'yı hepimiz gibi önemsiyor. Bunu burada bırakacağız. Özellikle futbol oynamak istemeyenler için resimleri okumak zordur. "Bu yanlış bir okuma" dedi..

"Arda Turan açıkladı! "Bu milli takım kadrosunu yıkmayıp, üstüne koyup devam etmeliyiz"" haberi, 24 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 24 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Arda Turan açıkladı! "Bu milli takım kadrosunu yıkmayıp, üstüne koyup devam etmeliyiz" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Arda Turan açıkladı! "Bu milli takım kadrosunu yıkmayıp, üstüne koyup devam etmeliyiz" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:41 Pentagon, İsrail'e tam destek verdiğini açıkladı
  2. 19:32 Victor Osimhen şeytanın bacağını kırmayı başardı
  3. 18:57 Serhat Akın'ın avukatından açıklama geldi: "Adalet er ya da geç yerini bulacaktır"
  4. 18:34 Nasrallah'ın Ölümü Sonrası Rusya'dan İsrail'e Sert Tepki!
  5. 18:33 Protesto amacıyla bir araya gelen Fenerbahçe taraftarlarının stadyuma yürümelerini polis engelledi
  6. 18:33 Türk Hava Yolları ve Pegasus Hava Yolları, Beyrut uçuşlarını iptal etme kararı aldı
  7. 18:28 Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısındaki ilk 11'i belirlendi: Okan Buruk'tan beklenmedik hamle
  8. 18:25 ATM’lerde Yeni Dönem: Artık O Banknotlar Kabul Edilmiyor
  9. 18:21 Yazın son günleri... Meteoroloji, İstanbul ve Ankara için uyarılarda bulundu!
  10. 18:18 Simeone’den derbi öncesi flaş ifadeleri: "Modric ya da Arda Güler…"
  11. 18:14 Salça fabrikası, ortaya çıkan kötü görüntülerin ardından kapatıldı
  12. 18:12 Tuna Kaya'dan uyarı: Hazır olun, bir anda yükselecek
  13. 18:12 Pazartesi gününden itibaren başvurular başlıyor: 40 yaş üstü herkese ücretsiz
  14. 18:10 Mahfi Eğilmez'den uyarı: Herkes hazırlıklı olsun
  15. 18:07 Martıların uçtuğu iki buharlı gemi arasındaki 3 farkı yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede görüyor
  16. 17:59 Bu pazar seçim yapılacak olsa iktidar değişir mi? Anket sonuçları ortaya çıktı
  17. 17:47 Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçına çıkacak kadrosu açıklandı: Osayi Samuel kadroda yok!
  18. 17:35 Hasan Nasrallah'ın halefinin Haşim Seyfeddin olabileceği konuşuluyor: Haşim Seyfeddin kimdir?
  19. 17:35 Benzin ve mazot fiyatları, altın fiyatlarıyla yarışır hale geldi!
  20. 17:34 AB İsrail ve Lübnan hava sahasına 1 ay süreyle girmeme uyarısında bulundu
Spor Haberleri