Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı

Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı

Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı 16 sezon boyunca rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Onur Bay, diziden neden ayrıldığını açıkladı.

Dünden bugüne oynadığı bölümlerde perde arkasında yaşanan eğlenceli anları, keyifli anıları paylaşan Bay itiraflarda bulundu.

İşte Onur Bay'ın açıklamaları:

Oynadığın karakterin sokaktaki yansıması nasıl? Seni gören tanıyor değil mi?

 Şöyle bir durum var. İzlemeyen insanlar bile bir şekilde tanıyor. Çünkü eski bölümlerle birlikte her gün yayınımız var. Bu nedenle ister istemez tanıyorlar. Teyzeler olsun dedeler olsun evlatlarıyım ben onlar için.

 Oynadığın karakter itibarıyla amiyane tabirle daha zıpır duruyordun. Ama gerçek hayatta böyle durmuyorsun. Bu, Tekin karakterini ne kadar iyi oynadığını gösteriyor aslında. Onur’dan çok başka bir karakter.

Aslında herkes böyle düşünüyor. Çünkü karakterim öyle; zıpır ve yaramaz. Bizim bu şekilde çok fazla sahnemiz oldu. O yüzden insanların kafasında bu çocuk çok haylazdır gibi bir düşünce olabilir. Ama lise ve üniversitedeyken hiç sıramdan kalkmazdım. Çünkü ben biraz daha sakinliği seviyorum.

610276c54e3fe10540065def-cwcf.jpg

3-2-1 kayıt olayı, set ortamı, oradaki gerginlik az çok bilinen bir şey. 16 yıl sonra 3-2-1 kayıt durumu nasıl oluyor?

Asla bir gerginlik yok. Çünkü 15 yıldır görüyorum o insanları. “Aile gibiyiz” lafı var ya şöyle bir durum var biz de. Furkan, Yüsra, Özgür ağabey, Nazlı abla… O kadar çok her şeylerini biliyorum ki. Benim çocukluğumu biliyorlar. Keza ben de Furkan’ın, Yüsra’nınkini biliyorum. Çok büyük bir bağımız var birlikte. O yüzden aile gibiyiz. Canımdan ya onlar benim. Öyle bir yakınlık var. O yüzden sette çalışırken de 3-2-1 kayıtta hiçbir gerginlik yok. 2 dakika içinde ve tek seferde sahne çekiyoruz. Prova almıyoruz çünkü ben senaryoyu okuduğum zaman kendi lafımı okuyup karşılığında hangi lafı alacağımı biliyorum.

Bu projede yer almış ve 16 yılını vermiş bir oyuncu var. Oyunculuğun bir sonraki durağında zorlanacağını düşünüyor musun? 16 yıl devam etmesi bir risk miydi?

Yeni bir şeyler yapmak için çok heyecanlıyım. 9 yaşındayken çok büyük bir heyecanla başladım. Oyunculukla ilgili hiçbir şey bilmiyordum. Ama oyunculuğa karşı her zaman çok heyecanlıydım. Dezavantaj olacağını düşünmüyorum. Aksine içimde biriktirdiğim ve yapamadığım çok şey var. Bir yandan benim şansım oldu bir yandan da her şeyin bir zamanı var. Benim için öyle bir süreçti.

Gelecekten ne bekliyorsun? Dijitalde mi yer almak istiyorsun?

Çok şey istiyorum. İlk önce kendime evet istediğim buydu demek istiyorum. Sonrasında ne olacağı pek önemli değil. Ben ilk önce kendimi tatmin etmek istiyorum.

Ayrılık neden oldu?

Yeni bir şeyler yapmak istiyorum ben artık. Çok uzun zamandır düşündüğüm bir şey bu. Ama bir yandan da 15 yıldır devam eden bir iş var burada. Hangi iş olduğu önemli değil. 15 yıl boyunca bir ofise de gitsen oradan ayrılmak zordur.

Bu kararı sen mi verdin?

Evet.

 Netleştirdin mi durumu?

Evet, beni besleyen bu zaten.

 Bu kararı almak çok zordur.

Çok zor tabii ki de. Bir yandan çok mutluyum yeni bir şeyler yapacağım için bir yandan da müthiş anılar biriktirdim, çok güzel insanlarla tanıştım. Tabii ki de o insanlar, benim hayatımda artık çok önemli. Devam edip etmeme ile ilgili bir karar değil. Ama bundan sonrası için biraz heyecanlıyım açıkçası.

 Ayrılmadan dolayı hafif bir kırgınlık oldu mu?

Hayır, hiç öyle bir durum olmadı. Dediğim gibi her şeyin bir zamanı var. Benim için de doğru zamanın bu olduğunu düşünüyorum. Bir anda düşünüp aldığım bir karar değil. 10 yıl önce de yeni bir şeyler yapmak istiyordum. Haftanın 2-3 günü sete gidiyorum. Ben çok yoğun çalışmıyorum. Artık daha çok çalışmak istiyorum. Biraz daha zorlanmak istiyorum. Bu, bir süre sonra konfor alanı haline dönüşüyor. Kötü bir şey değil zaman zaman. Herkesin konfor alanları var. Ama o güvenli bölgeden biraz çıkmak lazım. Çünkü bir şeyler başarmak istiyorsan bu da gerekiyor. Her işte geçerlidir. Çünkü konfor alanının dışında hiçbir şey seni tetiklemiyorsa belirli bir seviyede ilerleyebilirsin'' diye ifade etti.

"Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı" haberi, 30 Temmuz 2021 tarihinde yazılmıştır. 30 Temmuz 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Magazin Haberleri