Arkadaşını döven futbolcu kovuldu

Arkadaşını döven futbolcu kovuldu

Arkadaşını döven futbolcu kovuldu “Aslında bu konuda söylenecek pek bir şey yok Ben ahlaksız futbolcuyu sevmiyorum. Bizim kulüpte terbiyesiz, ahlaksız futbolcu olamaz. Ne rakibe ne takım arkadaşlarına böyle bir şey yapmasını kabul etmemiz mümkün değil''

Geçtiğimiz günlerde Denizli Süper Amatör Lig’de Değirmenönüspor ile Buldan Belediyespor arasında oynanan maçta, tüm stadın gözü önünde takım arkadaşını tekme tokat darp eden futbolcunun kulüple olan ilişiği kesildi.

Denizli Süper Amatör Lig’in 4. haftasında geçtiğimiz pazar günü Değirmenönüspor ile Buldan Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın 87. dakikasında Değirmenönüsporlu Doğukan Kesikbaş ve Mehmet Berke Atalay arasında şiddetli bir gerginlik yaşandı. İki takım arkadaşı arasında pas atmama yüzünden başlayan sözlü tartışma, bir anda yumruklu kavgaya düştü. Sinirlerine hakim olamayan Mehmet Berke Atalay, itişme sırasında yere düşen takım arkadaşı Doğukan Kesikbaş’ı tekmeledi. Tüm stadın gözü önünde meydana gelen olayın ardından her iki futbolcu da kırmızı kartla cezalandırılarak soyunma odasına gönderildi.

Galatasaraylı Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan kavganın ardından saha içindeki şiddetin bir örneğini yaşatan Mehmet Berke Atalay ve Doğukan Kesikbaş'ın durumunu değerlendirmek için Değirmenönüspor Yönetim Kurulu olağanüstü toplandı. Toplantı sonunda olayları başlatan ve takım arkadaşını tekmeleyen Mehmet Berke Atalay’ın kulüple ilişiğinin kesilmesine karar verildi.

“Bir daha kapının önünden dahi geçemez”

Kulüp Başkanı Ahmet Soyel, bu olayın kendilerini çok üzdüğünü belirterek, “Aslında bu konuda söylenecek pek bir şey yok Ben ahlaksız futbolcuyu sevmiyorum. Bizim kulüpte terbiyesiz, ahlaksız futbolcu olamaz. Ne rakibe ne takım arkadaşlarına böyle bir şey yapmasını kabul etmemiz mümkün değil. Değirmenönüspor’u kurduğumuz günden bugüne kadar hep şunu söylüyoruz; ‘Arkadaşlar düzgün olalım, arkadaşlar örnek olalım.’ Ben kendi açımdan baktığımda bu olay bana çok büyük rahatsızlık veriyor. Spor bu olmamalı. Ama oldu tabi böyle bir olay. Olmuş olan bir işe de söylenecek bir şeyimiz yok. Onun için artık bundan sonraki süreçte takım kaptanları ile görüştük. Böyle bir şey tekrar edildiğinde daha sıkıntılı şeyler olacağını arkadaşlar biliyor. Herhalde bundan sonra daha düzgün hareketler yaparak yollarına devam ederler diye düşünüyorum. Kulüp olarak yönetim kurulu kararı gereği olaya karışan futbolcunun ilişiğini kestik. Kesinlikle bir daha Değirmenönüspor’un kapısının önünden dahi geçme durumu olmayacaktır.

Denizli’de bu futbolcuyu oynatmak isteyen kulüp varsa da gelsinler evraklarını verelim, alsınlar oynatsınlar. Bu futbolcu bu hareketi ile Değirmenönüspor’a büyük zararlar vermiştir. Keşke bunlar olmasaydı, konuşulmasaydı. Yönetim kurulundaki arkadaşlar zaten bu kişinin kesinlikle durmaması gerektiği konusunda hemfikirler. Bu nedenle kulüpten gönderilme kararını oy birliği ile verdik. Zaten kesinlikle böyle bir futbolcuyu kulüpte tutmamız söz konusu değil” dedi.
İstenmeyen bir durumla karşı karşıya kaldıkları için çok üzgün olduklarını ifade eden Teknik Sorumlu Ruhi Eryılmaz ise, “Bu işe karışan futbolcumuzun cezası verildi. Kulüp ile ilişiği kesildi. İstenmeyen durum onun sayesinde yaşandı. Bir daha yeşil sahalarda görmek istemediğimiz olaylar ile karşılaşılmasını istemiyoruz. İnşallah bir daha böyle olaylar yaşanmasın. Biz de kaldığımız yerden genç oyuncularımızla birlikte devam edeceğiz. İnşallah Değirmenönüspor’a hak ettiği, özlediği başarıları yaşatacağız” denildi.

"Arkadaşını döven futbolcu kovuldu" haberi, 12 Kasım 2021 tarihinde yazılmıştır. 12 Kasım 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Arkadaşını döven futbolcu kovuldu haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Arkadaşını döven futbolcu kovuldu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:59 Erdoğan Romanya Cumhurbaşkanı lohannis ile telefonda görüşmesi yaptı
  2. 18:37 Stoltenberg açıkladı: "Ukrayna'ya daha fazla hava savunma sistemi sağlama kararı aldık"
  3. 18:33 CHP'li başkan, belediyenin borcunu billboardlarda açıkladı!
  4. 18:33 Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
  5. 18:33 Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi!
  6. 18:24 Google Haritalar uygulamasına yepyeni bir özellik geldi
  7. 18:22 Tayvanlı Bisikletçi Jacky Chen, İsrail-İran Gerilimi Altında Dünya Turuna Devam Ediyor
  8. 18:19 Facebook, bu kez Tiktok'un o özelliğini kopyalıyor
  9. 18:17 Limonun Kabuğuyla Tüketmenin Sağlık Faydaları
  10. 18:11 Türk Havalimanı Dünya Sahnesinde: Skytrax'ın En İyi Havalimanları Listesinde Yer Aldı
  11. 18:06 Ankara'nın Ayaş İlçesinde Keşfedilen Şifalı Su Dünya Çapında Dikkat Çekiyor
  12. 18:02 Apple, Çin'de Meta Uygulamalarını Kaldırdı: Gerilim Artıyor
  13. 17:57 Sergey Lavrov'un Gündemi: Orta Doğu'daki Gerginlik, Ukrayna Krizi ve Ermenistan İlişkileri
  14. 17:51 Hava Durumu Uyarısı: Marmara ve Ege'de Şiddetli Yağış, Batı Akdeniz'de Fırtına Bekleniyor!
  15. 17:49 Erdal Beşikçioğlu depremzede kedinin yavrusunu sahiplendi! Duygusal paylaşım!
  16. 17:46 Düzce Valiliği'nden Şiddetli Fırtına Uyarısı: Batı Karadeniz Hazır Olsun!
  17. 17:43 Mars helikopteri son mesajını gönderdi
  18. 17:42 Dünya üzerindeki en tehlikeli ülkeler belirlendi: Türkiye hangi sırada yer alıyor?
  19. 17:39 Elon Musk sordu: Vine geri mi geliyor?
  20. 17:38 İsrail Askerlerinin Ev Baskınında Köpek Saldırısına Uğrayan Filistinli Genç: Useyd Taha
Spor Haberleri