Aziz Yıldırım'dan sert sözler: "Tam bir FETÖ yandaşlığı"

Aziz Yıldırım'dan sert sözler:

Aziz Yıldırım'dan sert sözler: "Tam bir FETÖ... Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugünkü basın toplantısında yaptığı açıklamalara sert bir yanıt verdi. "Herkes aklını başına alsın" ifadelerine cevaben, Yıldırım yazılı bir açıklama yaparak Özbek'e yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugünkü basın toplantısında yaptığı açıklamalara sert bir yanıt verdi. Özbek'in, "Rakiplerimize çağrı yapıyorum, saha içinde kalalım. Sürekli kaşıyarak bizi çekme çabanız kötü. Bunun neticeleri kötü olur. Google'da tarayın bakın! Toplumu gerecek şeyleri devamlı gündeme getiriyorlar. Bir defa daha söylüyorum, bu ateş üfleyerek sönmez. Herkes aklını başına alsın" ifadelerine cevaben, Yıldırım yazılı bir açıklama yaparak Özbek'e yanıt verdi.

YILDIRIM'DAN SERT TEPKİ

Yıldırım, kamuoyuna yaptığı açıklamada, "Google, FETÖ’nün sözde lideri ve Galatasaray Kulübü ve mensuplarının ortak anıları ile doludur" diyerek Özbek'in sözlerini sert bir dille eleştirdi. Ayrıca, Özbek'e "15 Temmuz kitapçığını okusun" çağrısında bulundu. Yıldırım, "Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in bugün yapmış olduğu açıklamaları dikkatle izledim. Kendisine, Google’da "Fetöcü kulüp" şeklinde arama yapıldığında karşısına hangi kulübün çıktığını sormakla birlikte, "sarı-lacivert duvar", "ne şikesi memleket elde gidiyor", "50.000 kişi ile sivil darbe yapacaklardı" kelimelerini de aramasını ve karşısına çıkan neticeleri incelemesini tavsiye ederim. Yine bu Başkana, Şike Kumpası İddianamelerini, FETÖ Çatı Davası, Selam Tevhit, Ergenekon Kumpas İddianamelerini, Yargıtay Başsavcılığı Mütalaalarını ve gene Cumhurbaşkanlığı İnternet Sitesinde gösterilen 15 Temmuz kitapçığını okumasını ve okuduğundan anladıklarını da kamuoyu ile paylaşmasını tavsiye ediyorum." dedi.

FETÖ'YE KARŞI MÜCADELE

Yıldırım, açıklamasının devamında, Fenerbahçe camiasının FETÖ'ye karşı verdiği mücadelenin önemine vurgu yaparak, "FETÖ’ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır. Onlarla mücadelem bitmemiştir. Tarih onların da eninde sonunda yargı önüne çıktığına ve hesap verdiğine şahitlik edecektir" ifadelerini kullandı.

DURSUN ÖZBEK'E SERT UYARI

Ayrıca, Yıldırım, Özbek'in FETÖ'ye karşı verilen mücadeleyi sulandırmaya çalıştığını iddia ederek, "Bugün her kim FETÖ seviciliği yapıyorsa alçaktır, şerefsizdir. 117 senelik Fenerbahçe Spor Kulübü daima milletinin emrinde devletin yanında olmuştur. Ergen çocuk açıklamaları ile 117 senelik Fenerbahçe Spor Kulübü’nü sportif rekabete malzeme yapmak kimsenin haddi ve cüret edeceği bir şey değildir" dedi.

ÖZBEK'E TEPKİ: "TAM ANLAMIYLA BİR APTALLIKTIR"

Yıldırım, Özbek'in Fenerbahçe'ye yaptığı FETÖ yakıştırmasını da sert bir dille eleştirerek, "UEFA Şampiyonluğunun posterini bile bir tüm olarak yayınlayamayan bir kulüp başkanının Fenerbahçe Spor Kulübü’ne yapmış olduğu FETÖ yakıştırması tam anlamıyla bir aptallıktır. Fenerbahçe’ye FETÖ tarafınca kurulduğu yargı kararları ile sabit olan Şike Kumpasını bir gerçekmiş gibi servis etmesi ise tam bir FETÖ yandaşlığıdır" şeklinde konuştu.

MÜCADELEDE KARARLILIK

Son olarak, Yıldırım, FETÖ'ye karşı mücadelenin devam edeceğini vurgulayarak, "Başkanlık görevimin sona ermesi sonrasında da bu karanlık yapı ile mücadelem bitmemiştir. Halen de sürmektedir. Dursun Özbek ve benzerleri bizlerin Türk Futbolu adına vermekte olduğumuz bu mücadelenin neresindedir? Sessizliğimiz kendisini yanılgıya düşürmesin. Damarımızdaki kan da öfkemiz de değişmemiştir. Dursun Özbek bilmelidir ki yapmakta olduğumuz bu mücadelede karşımızda olanların akıbeti değişmeyecektir" dedi.

"Aziz Yıldırım'dan sert sözler: "Tam bir FETÖ yandaşlığı"" haberi, 27 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 27 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Aziz Yıldırım'dan sert sözler: "Tam bir FETÖ yandaşlığı" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Aziz Yıldırım'dan sert sözler: "Tam bir FETÖ yandaşlığı" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:05 "Kürk Mantolu Madonna" adlı eserin dizi uyarlaması yapılacak
  2. 01:05 Fordham Üniversitesi, ABD'de Filistin'e destek gösterilerinin son adresi haline geldi
  3. 01:05 Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
  4. 00:47 Erzincanlılar dikkat! Meteoroloji uyarıda bulundu: O saatlerde dışarıya çıkmayın
  5. 00:42 Fed'in faiz kararı, New York borsasında dalgalanmalara neden oldu
  6. 00:42 Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
  7. 00:38 Dolar sahipleri yakında dört dönecekler! Doların 7 lira yükseleceği tarih belli oldu
  8. 00:37 Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
  9. 00:28 Beşiktaş'ta yeni bir Şenol Güneş dönemi başlayabilir! Hasan Arat itiraf etti
  10. 00:28 Bakan Tekin'den öğretmen atamaları ile ilgili açıklama geldi
  11. 00:25 Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  12. 00:21 Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
  13. 00:21 TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
  14. 00:20 Plastik kirliliğine en fazla sebebiyet veren markalar belirlendi!
  15. 00:18 Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!
  16. 00:17 KYK yurdunda ekmeğin içinden çıkan şeyin görüntüleri mide bulandırdı: Kimse inanamadı!
  17. 00:16 İsrail'in Misilleme Tehdidi: Tutuklama Kararı Çöküşe Yol Açabilir
  18. 00:15 Meteorolojiden uyarı: Ani sel ve su baskınlarına dikkat!
  19. 00:12 KFC ve Pizza Hut'un ABD'deki satışları geriledi
  20. 00:10 Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel ile bir araya gelecek
Gündem Haberleri