Babacan söz verdi: Ev, araba almak, tatile gitmek hayal olmayacak

Babacan söz verdi: Ev, araba almak, tatile gitmek hayal olmayacak

Babacan söz verdi: Ev, araba almak, tatile g... DEVA Partisi ilkini Gaziantep’te gerçekleştirdiği mitinglerin ikincisini İzmit’in Gebze İlçesi’nde yaptı.

Eşi Zeynep Babacan ile birlikte Gebze'deki miting düzenleyen Babacan halka söz verdi:

Deva İktidarında ev, araba almak, tatile gitmek hayal olmayacak. Türkiye’nin yıldızını parlatacağız. Oluk oluk yatırım akacak. 

Günler öncesinden miting hazırlığına girişen  DEVA Partisi çok sayıda engellemeyle karşılaştı. Bilboard ve otobüs reklamı yapamadı, bazı gazetelere parasıyla reklam bile veremedi. En önemlisi de şehir miting alanı için düşündükleri meydanına izin çıkmadı. Valilik, 1 Mayıs için tahsis ettiği meydanı DEVA Partisi mitingine uygun bulmadı. Bunun yerine şehir dışı sayılabilecek ve ancak araba ile ulaşılacak konumdaki Mevlana Kapalı Pazar Alanı’nı tahsis etti.
10 bin metrekarelik alanın doldurulması kolay görünmüyordu. İl Başkanı Adem Koçak bunun için aynı anda 60 bin kişiye mesaj atıp bir günde 41 bin 500 broşür dağıttıklarını ve 21 mahallede tarama yaparak mitinge hazırlandıklarını söyledi.  

DEVA Partililerin sıkıntısı miting gecesi ve saatinde de devam etti. Gece elektrik kesintisi sürprizi yaşandı. Sabah saatlerinde ise engellemeler devam etti. Bazı partililer bayrak ve pankartları meydana sokmakta güçlük çekti. İhtiyaç için halin tuvaletini önceden temizleten partililer mitingi saati tuvaletlerin kilitlendiğini öğrendi. Tuvalet ihtiyacı yüzünden bazı partililer meydandan ayrılmak zorunda kaldı. Tüm bu engellemelere rağmen 15 bini aşkın insanın katıldığı söylenen mitingdeki coşku DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve partilileri mutlu etti.
Ali Babacan Madımak katliamında hayatını kaybedenleri anıp, “Devirleri daim olsun. Biz hakikatin izinden ayrılmayacağız. Yarınları saygı ve eşit vatandaşlık temelinde kuracağız” sözleriyle başladığı Gebze Mitingi’nde şu mesajları verdi:

Ev, araba hayal olmayacak

DEVA iktidarında; araba almak, tatile gitmek, ev almak hayal olmayacak. Bunlar gerçek olacak. Türkiye’nin yıldızını parlatacağız. Biz öyle kolay kolay söz verenlerden değiliz. Söz verince de tutarız. DEVA sözü veriyorum: Ülkemizi bölgemizin en güçlü ekonomisi yapacağız.

Ekonomiyi Taş Devri’ne götürdüler

Ceberut uygulama başlattılar. Bir şirketin banka hesabında döviz varsa, kredi musluklarını kapatıyorlar. Şirkete dövizini sattırmaya çalışıyorlar. Bunlar artık resmen sermaye kontrolü yapmaya başladılar. Bu uyguladıklarına rahmetli Özal’ın kaldırdığı, bitirdiği ‘Kara kambiyo rejimi’ denilir. Bunlar ülkeyi Özal’dan da önceki dönemlere götürdüler. Ekonomiyi cilalı taş devrine geri götürdüler.”

Yatırımlar oluk oluk akacak

DEVA Partisi yatırımları Türkiye’ye çeken bir mıknatıs işlevi görecek. Özgürlük ve güven iklimini sağladığımızda; yatırımlar Türkiye’ye oluk oluk akacak. 

Düğünler haram oldu

Düğün sezonu açıldı.  Eskiden güle oynaya yapılan planlar, düğünler eğlenceler haram oldu. Bir adet gram altın olmuş 1.000 lira. Asgari ücret 5.500 lira. Asgari ücretle alabileceğin 5,5 adet gram altın. 2013’le karşılaştıralım. Ağustos 2013’te 1 adet gram altın 80 lira. Asgari ücret, 800 lira. Yani 1 aylık asgari ücrete 10 tane gram altın alabiliyordunuz. 10 adet gram altın inmiş 5,5 gram altına. Her asgari ücretlinin cebinden her ay 4,5 tane gram altın çalınmış.”

Emekliye bir kurban parası verin:

Tam dört yıldır emekli bayram ikramiyesi neredeyse hiç değişmedi. 1000 liraydı, 1.100 yaptılar. Önümüz kurban, emeklinin bayram ikramiyesini doğru düzgün bir rakama çıkarın. Gerçek enflasyon kadar arttırın. Hiç olmazsa bir kurban parası verin emekliye.

Jelibon rezervi bulmuşlar

Erdoğan sürekli olarak ileri tarihler vererek sıkıntıların biteceğini, Türkiye’nin şahlanacağını söyleyip duruyor. Sürekli umut tacirliği yapıyor. ‘Bekleyin, sabredin, bakın nasıl düzelecek her şey’ diyor. Her ay bir yerlerde ya doğal gaz buluyorlar ya petrol… Hatta geçenlerde büyük bir jelibon rezervi bile bulmuşlar. Kendi saçmalıklarına inanır hale geldiler.

"Babacan söz verdi: Ev, araba almak, tatile gitmek hayal olmayacak" haberi, 03 Temmuz 2022 tarihinde yazılmıştır. 03 Temmuz 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Babacan söz verdi: Ev, araba almak, tatile gitmek hayal olmayacak haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Babacan söz verdi: Ev, araba almak, tatile gitmek hayal olmayacak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:00 Trafikte Emniyet Şeridi İhlali Artık Daha Pahalı: Ceza Miktarı Yüzde 58 Arttı!
  2. 12:57 Simit Fiyatlarına %10 KDV Yansıyacak: Vatandaşlar Zam Endişesi Yaşıyor
  3. 12:53 Panathinaikos, AEK Athens Karşısında Şampiyonluk Yolunda Büyük Darbe Aldı!
  4. 12:49 Sağlıklı Atıştırmalık: Diyet Poğaçası Tarifiyle Lezzetli Alternatif!
  5. 12:45 TikTok CEO'su Shou Zi Chew''İçiniz Rahat Olsun, Hiçbir Yere Gitmiyoruz''
  6. 12:35 Türkiye Meyve Üretiminde Dünya Sıralamasında Yükseliyor: İşte Detaylar!
  7. 12:29 Karabaş Otu Balı: Doğal ve Etkili Bir Sağlık Destekleyicisi
  8. 12:25 Rusya, Uzayın Barışçıl Kullanımını Sağlamayı Hedefleyen Karar Tasarısını Veto Etti
  9. 12:18 Mardin'de Öğrencilerden Çağrı: Okuma Alışkanlığı Ailede Başlamalı
  10. 12:16 Jose Mourinho Fenerbahçe'ye mi Geliyor? Transfer Dedikoduları Artıyor!
  11. 12:13 Yedigöze İçme Suyu Projesiyle Adana'da Su Sorunu Tarihe Karışıyor
  12. 12:13 Nuri Şahin, Beşiktaş'ın Radarında: Yeni Teknik Direktör Arayışları Hızlanıyor
  13. 12:11 Birecik-Gaziantep Yolunda Çarpışma: Doktor Hayatını Kaybetti, Yaralılar Hastanede
  14. 12:09 Gazze'deki İnsani Kriz: BM Güvenlik Konseyi Kararının Uygulanması Tartışmaları
  15. 12:07 Türkiye Bal İhracatında Güç Gösteriyor: Yılın İlk Çeyreğinde 8 Milyon Dolar Gelir
  16. 12:02 Fenerbahçe'de Szymanski Transfer Krizi: Tottenham'un 20 Milyon Euro Teklifi Tartışma Yaratıyor!
  17. 11:56 25 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  18. 11:52 Ev Yapımı Dondurma Tarifleriyle Yazın Keyfini Çıkarın!
  19. 11:40 Fatih Altaylı: Soylu’nun zeki, akıllı biri olduğunu düşünmüştüm hep
  20. 11:30 Faruk Bildirici: O montaj fotoğraf gazetecilik problemi
Politika Haberleri