Bahçeli'den gündemdeki yolsuzluk iddialarına ilişkin açıklama: Sosyal medyanın denetim altına alınması şart

Bahçeli'den gündemdeki yolsuzluk iddialarına ilişkin açıklama: Sosyal medyanın denetim altına alınması şart

Bahçeli'den gündemdeki yolsuzluk iddialarına... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MYK toplantısının ardından kameraların karşısına geçerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli, isim vermeden Sedat Peker'in sosyal medyadan yaptığı yolsuzluk iddialarına yönelik "Sosyal medyanın denetim altına alınması şarttır." yorumunda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, isim vermeden Sedat Peker’in sosyal medyadaki rüşvet ve yolsuzluk üzerine yaptığı ifşalarla ilgili olarak “Sosyal medya düzenlemesi hukuki bir temele bağlanmalıdır. Türkiye bir hukuk devletidir. FETÖ yöntemleriyle sonuç almaya ve siyaseti dizayn etmeye çalışmak karanlık bir teşebbüstür. Türkiye’nin önüne taş koymaya muktedir olamayacaklardır” dedi.

Gazetecilerin 2023 seçimleri ile alakalı sorusuna da yanıt veren Bahçeli, "Seçimlere 9 ay 18 gün var" diye konuştu.

"Seçim için olağanüstü bir çabayla çalışacağız" diyen Bahçeli, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu yineledi.

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Etaplar halinde özveriyle yapılan saha çalışmalarız gözden geçirilmiş aynı şekilde karşımıza çıkan risk ve fırsatlar analiz edilmiştir. MHP Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıldönümüne siyaseten hazır bir kıvama çoktan hazır bir çoktan gelmiştir.

SOSYAL MEDYA İFŞALARININ PEŞİNE DÜŞÜP RANT VE İKBAL DEVŞİRMEYE HEVESLENEN...
Son gelişmeler göstermiştir ki sosyal medyanın denetim altına alınması şarttır. İnsanların özel hayatlarının siyaset malzemesi yapılması vahim bir ahlaksızlıktır. Siyaset hizmet değil hizip üretirse altından kalkması çok zordur. Şayet bir suç varsa üstelik suçlu tespit edilmişse bununla ilgili ne yapılacağı yürürlükteki mevzuat hükümlerince açıktır.

Yargısız infazların demokrasi ve hukuk ilkeleriyle bağdaşmadığı ortadadır. Sosyal medya ifşalarının peşine düşüp rant ve ikbal devşirmeye heveslenen muhalefet partilerinin acizliği fırsatçılığı artık örtülemeyecek kadar ileri noktadadır.

Toplumsal huzurumuzun yanında birlik ve güvenliğimiz sosyal medyanın dipsiz kuyularında tahrip edilemeyecektir. FETÖ yöntemleriyle sonuç almaya siyaseti dizayn etmeye 2023 seçimlerini lekelemeye azmetmek uyarıyorum ki hiç kimsenin muvaffak olamayacağı karanlık bir teşebbüstür.


TÜRKİYE'NİN ÖNÜNE TAŞ KOYMAYA MUKTEDİR OLAMAYACAKLARDIR
Sosyal medya aracılığıyla provokasyon üstüne provokasyona meyledenler, Türkiye'nin önüne taş koymaya muktedir olamayacaklardır. 'Gelecek aylarda her türlü provokasyona maruz kalacağız' diyerek aklınca ön alan cambaza baktırarak provokatörlüğün ana karargahını kuran CHP Genel Başkanı'nı siyasi edep sınırlarına mutlaka dönmelidir. Pervasız ve pişkinliğinin siyaset mücadelesine bir şey kazandırmayacağını aklından çıkarmamalıdır. Bizatihi kendi ağzından siyasi hayatının sonunu itiraf ifade eden Kılıçdaroğlu için gerçekten de 2023 bitiş ve tasfiye yılı olacaktır.


Her şey gün gibi ortadadır. Artık saklanacak hatta kaçacak durumu da kalmamıştır.

KILIÇDAROĞLU AFFETSE NE ÇIKAR AFFETMESE NE ÇIKAR?
Sokak aralarında kanunsuz gösteri yapan görevli ve nöbetçi provokatörlere Türk polisinin hukuk çerçevesinde yaptığı müdahale anlaşılan Kılıçdaroğlu'nu anlaşılan çileden çıkarmıştır. Sözde öğretmene yapılan efeliği affetmeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, affetse ne çıkar affetmese ne çıkar? Zira Kılıçdaroğlu, askerimizin de polisimizin de milli güvenliğimizin de karşısındadır. Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir sokak eyleminde görevinin gereğini yapan cesur bir polisimiz hakkında Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla suç duyurusu yapılması namertliktir.

BİR İSİM ÜZERİNDE UZLAŞMAKTAN ACİZ...
MHP, kahraman güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanındadır. Zilletin diğer ortaklarının da Kılıçdaroğlu'ndan bir farkı yoktur. Bize göre Kılıçdaroğlu'nun '6 lider aynı şeyleri söylüyoruz' sözünün ilk ve öncelikli muhatabı bellidir. Bu düşkün ve düşük ittifakın aynı şeyleri söylediklerinin ifadesine rağmen henüz Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı meçhuldur. Siyaset eskilerini tekraren gündeme getirip Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarının istikametini değiştirmeye çalışmak beyhude bir çırpınıştır. Bir isim üzerinde uzlaşmaktan aciz kalan, dedikodu çarkını döndüren partilerin üzerinde durması gereken husus söylediklerinin ne kadar arkasında durduğu meselesidir.

ZİLLET İTTİFAKI FİKRİ VE FİİLİ OLARAK DAĞILMIŞTIR
Zillet İttifakı fikri ve fiili olarak dağılmıştır. Masa devrilmiş, altından CHP'nin kuklası olduğu anlaşılan Emek ve Özgürlük isimli sol ve bölücü bir ittifakın ortaya çıktığı görülmüştür. HDP'nin bu ittifakla eklemlenmesi taktik bir hamledir. Emperyalizmin kumandası altına giren sol blokun kaçınılmaz bir muhasebe yapması da tutarlılık gereğidir. Geçmişte 6. filoya taş atanlar bugün 6. filonun güvertesinde kanlı emellerinin çerçevesinde el ele tutuşmuşlar açıkça emperyalizmin koç başlığına tamam demiştir.

YUNANİSTAN'A TEPKİ
Türkiye düşmanlığının uyduluğundan vazgeçmemiştir. Hiçbir milli meselede duyarlılık göstermemiş. Ne yaman bir çelişkidir ki Yunanistan'ın tahrikleri CHP'nin gündeminde yoktur. Yunanistan elbette bardağı taşırmak için elinden gelen tacizleri gerçekleştirmektedir."

"Bahçeli'den gündemdeki yolsuzluk iddialarına ilişkin açıklama: Sosyal medyanın denetim altına alın." haberi, 01 Eylül 2022 tarihinde yazılmıştır. 01 Eylül 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Bahçeli'den gündemdeki yolsuzluk iddialarına ilişkin açıklama: Sosyal medyanın denetim altına alın.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bahçeli'den gündemdeki yolsuzluk iddialarına ilişkin açıklama: Sosyal medyanın denetim altına alın.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:35 Dejounte Murray'nin son saniye basketi rekora gitti!
  2. 12:20 Tamer Karadağlı'nın Şikayet Ettiği Bina Bakanlık Binası Çıktı!
  3. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  4. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
  5. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  6. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  7. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  8. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  9. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  10. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  11. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  12. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  13. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  14. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  15. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  16. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  17. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  18. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  19. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  20. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
Gündem Haberleri