Bakan Adil Karaismailoğlu: Türkiye'de huzur ve güven var

Bakan Adil Karaismailoğlu: Türkiye'de huzur ve güven var

Bakan Adil Karaismailoğlu: Türkiye'de huzur ... "Etrafımızda 6'lı masalar, masanın üstündekiler, altındakiler her türlü gayrimeşru işleri yapabilirler; uyanık olmamız lazım"

Türkiye'de huzur ve güven olduğunu dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Etrafımızda 6'lı masalar, masanın üstündekiler, altındakiler her türlü kargaşayı, her türlü gayrimeşru işleri yapabilirler. O yüzden onlara karşı uyanık olmamız lazım" dedi.

Bakan Karaismailoğlu, Ağrı'nın Adalet ve Kalkınma Partisi Patnos İlçe Başkanlığı'nda partililerle buluşmasında, Türkiye'de güven ve huzurun hakim olduğunu ifade etti.

"Türkiye'de huzur ve güven var"

Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

"Türkiye'de huzur, güven var. Huzur ve güven olduktan sonra bu altyapılar yapıldıktan sonra bölgeler gelişiyor, sanayi, üretim, tarım ve turizm gelişiyor. Patnos'un geleceğine büyük katkılar sağlayacak önemli bir yatırımı hizmete aldık. Burası kuzey güney aksında Doğu Anadolu Bölgesi'ni Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayacak önemli lojistik bir koridor. Burayı konforlu ve güvenli hale getirdik. Ağrı ile ulaşımı kaliteli konforlu bir yoldan sağlayacaksınız. Bir saatlik yol 35 dakikaya düştü ve zaman size kalacak. Akaryakıt maliyetleri yine Ağrılıların cebinde kalacak. Hepsinden önemlisi kazanın bedeli olmaz lakin kazaların ortadan kalkması nedeniyle de kaliteli, güvenli bir yolumuz oldu. Bundan sonra bu güçlü altyapı üzerine bu bölgedeki üretim artacak tarımda üretilen ürünlerin pazarlara ulaştırılması daha kolay olacak."

Karaismailoğlu, bölgede kaliteli ve güvenli bir yol olması nedeniyle turizmin gelişeceğini belirterek, ziyaretçilerin bölgeye daha hızlı geleceğini ve konforlu yol nedeniyle kenti daha çok tercih edeceğini dile getirdi.

"Ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi güneyi fark etmiyor"

Bölgede ekonomik bir canlılık yaşanacağını anlatan Karaismailoğlu, "O yüzden ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi güneyi fark etmiyor. İktidarımız bugüne kadar çok başarılı işler yaptı. Bizler de yaptığımız her işten gurur duyduk lakin yetinmedik. Daha iyi hangisini yapabiliriz diye onun planlamasını yapıyoruz. İnşallah bu projemiz bitti, devam eden işlerimiz var. Onları da bitireceğiz ve sonucunda güçlü ve büyük Türkiye, güçlü Ağrı, güçlü Patnos olacak ki Türkiye daha hızlı büyüyecek. O yüzden hepimize büyük sorumluluklar düşüyor" diye konuştu. 

Karaismailoğlu, şöyle devam etti:

"Önemli bir sürece giriyoruz. 6-7 ay kaldı ve önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Orada çok çalışmamız gerekiyor yani bölgede kazanılan bu güven ve huzur ortamının devam ettirilmesi ve bunun ekonomik gelişmelere çok hızlı aksedilmesi için Ağrı'nın sesinin daha güçlü çıkması gerekiyor. Çok çalışacağız ve yaptığımız işleri vatandaşlarımıza anlatacağız. Ağrı'dan güçlü bir ses çıkardığımız zaman artık Türkiye'nin önünden bir engel olmayacak. O yüzden çok çalışmamız gerekiyor. Etrafımızda 6'lı masalar, masanın üstündekiler, altındakiler her türlü kargaşayı her türlü gayrimeşru işleri yapabilirler. O yüzden onlara karşı uyanık olmamız lazım. Cumhurbaşkanımız bu bölgelere çok özel önem veriyor. Ağrı'da verdiği önemi duydunuz biz de buradan güçlü bir sesle o büyük Türkiye'yi hep birlikte tesis edeceğiz. 

"Seçim sürecini güçlü şekilde atlatacağız"

Ağrı'dan vekil olarak seçilmişler var, Ağrı'ya uğrarlarsa hizmetlerimizi görürler. Bu bölgeden terör belasını nasıl defettikse onlar da inşallah vatandaşımızın gönülleriyle sandıktan defedileceklerdir. Seçim sürecini güçlü şekilde atlatacağız. Peşinden belediye seçimleri gelecek ve inşallah Patnos'taki değişimi sizler yapacaksınız. Daha iyi bir Patnos'ta yaşamanız gerekiyor. Çünkü bu muhalefetin beceriksizliklerine vatandaşımız mahkum olamaz. O yüzden çok çalışmamız, birbirimize kenetlenmemiz, vatandaşımızın gönlüne girip onları da sandıkta bu kötü niyetlileri defederek inşallah güçlü bir Türkiye'de yaşamaya devam edeceğiz."  (AA) 

"Bakan Adil Karaismailoğlu: Türkiye'de huzur ve güven var" haberi, 01 Aralık 2022 tarihinde yazılmıştır. 01 Aralık 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Bakan Adil Karaismailoğlu: Türkiye'de huzur ve güven var haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bakan Adil Karaismailoğlu: Türkiye'de huzur ve güven var 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:03 İzmir'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti
  2. 19:53 20 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  3. 19:49 Türkiye Ekonomisine IMF Değerlendirmesi: Reformlar Ön Planda
  4. 19:38 Prof. Dr. Canan Karatay'dan Sağlıklı Et Pişirme İpuçları!
  5. 19:37 Milletvekillerinin tüm zamları açıklandı!
  6. 19:33 Limonlu Bisküvili Pasta: Lezzetli ve Kolay Tarif
  7. 19:30 Kartlı ödemelerde rekor kırıldı! Geçen seneye göre yüzde 126 artış gözlemlendi
  8. 19:25 Fırında Mercimek Köftesi: Sağlıklı, Lezzetli ve Vegan Dostu Bir Protein Alternatifi!
  9. 19:24 Çiçeklerdeki Mantar Sivrisineği Sorununa Pratik Çözümler
  10. 19:18 İçişleri Bakanlığından İddialara Müfettiş Ataması: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İncelemede
  11. 19:13 Samsunspor, Adana Demirspor Maçı Öncesi Eksiklerini Belirledi
  12. 19:12 CHP devraldığı belediyelerin borçlarını halka açtı: Toplam 100 milyar TL borç
  13. 19:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Artık Fenerbahçeli değilim
  14. 18:59 Erdoğan Romanya Cumhurbaşkanı lohannis ile telefonda görüşmesi yaptı
  15. 18:37 Stoltenberg açıkladı: "Ukrayna'ya daha fazla hava savunma sistemi sağlama kararı aldık"
  16. 18:33 CHP'li başkan, belediyenin borcunu billboardlarda açıkladı!
  17. 18:33 Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
  18. 18:33 Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi!
  19. 18:24 Google Haritalar uygulamasına yepyeni bir özellik geldi
  20. 18:22 Tayvanlı Bisikletçi Jacky Chen, İsrail-İran Gerilimi Altında Dünya Turuna Devam Ediyor
Politika Haberleri