Barış Atay ile Süleyman Soylu arasında tartışma: Daha önceki olayın itirafı

Barış Atay ile Süleyman Soylu arasında tartışma: Daha önceki olayın itirafı

Barış Atay ile Süleyman Soylu arasında tartı... Thodex vurgunu üzerinden TİP Milletvekili Barış Atay ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında tartışma yaşandı. ABC Gazetesi'ne konuşan Barış Atay, Soylu'nun tehditvari sözlerini "Daha önceki olayın itirafı" olarak değerlendirdi.

ABC Gazetesi - ÖZEL

Kripto para borsası Thodex vurgununun yankıları sürüyor. Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, iddiaya göre 2 milyar dolarlık vurgun yaparak Arnavutluk'a kaçtı. Özer hakkında kırmızı bülten çıkarıldı ve Arnavutluk'tan iadesi talep edildi. Özer'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile makamında çekildiği fotoğraf ortaya çıktı. Ayrıca Özer'in, MHP'li vekil Saffet Sancaklı'nın oğlu ile başka bir şirkette ortak oldukları da öğrenilmişti.

Süleyman Soylu'nun ablasının oğlu

AKP Çocukları adlı hesap, Soylu ile Özer'in birlikte olduğu fotoğraftaki diğer kişiyi araştırdı. Soylu, Faruk Fatih Özer'i tanımadığını söylemiş ve 23 Aralık 2019 tarihinde yazılımcı gençlerle bir araya geldiği bir randevuda fotoğraf çekimi esnasında odaya girdiğini ileri sürmüştü. Söz konusu fotoğrafta Soylu ile Özer'in arasında oturan kişinin Soylu'nun öz yeğeni Hasan Berk Işık olduğu öğrenildi.

screenshot-175.png

SS plakalı lüks araç

Hasan Berk Işık'ın oyuncak bir 'Beyaz Toros'u kamera hilesi ile Camaro araca çevirdiği TikTok videosu paylaşıldı. Aracın plakasının SS olması da dikkat çekti.

İşte o video:

Barış Atay-Süleyman Soylu tartışması

Bu videoyu alıntılayan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay, "Oooooh, paralar buralara gidiyormuş ooooooh" diyerek Süleyman Soylu'yu etiketledi.

screenshot-174.png

Bunun üzerine Soylu, Barış Atay'ı etiketleyerek "Çirkin yüzün, dilin 21 yaşında ailesinden aldığı üniversite harçlığı hariç işi-geliri olmayan müzikle uğraşan gence dadandı Alçakça iftira ettiğin gibi arabası da yok sadece video çekiminde kullanmış başka gençlerin yapabileceği gibi. Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun. Çukur" ifadelerini kullandı.

screenshot-173.png

"Naparsın, tekrar mı saldırtırsın?"

Soylu'nun tehditvari açıklaması sonrası Barış Atay yanıt verdi ve "Yok bakan efendi. Muhatap sensin. Arabayı öğrenene kadar, odana girip fotoğraf çektirenleri öğrenseydin belki “tanımadığın” her suçluyla anınız olmazdı. Ayrıca, naparsın, tekrar mı saldırtırsın, hesap mı sorarsın? “Sormazsan namert olduğunu söylediğin” hesaba benzemesin!" ifadelerini kullandı.

Barış Atay ABC'ye konuştu: Daha önceki olayın itirafı

ABC Gazetesi'ne konuşan Barış Atay, Süleyman Soylu'nun bu sözlerini "Daha önceki saldırının itirafı" olarak değerlendirdi. Barış Atay, "Bizim, onun boş tehditlerine karnımız tok. Bunu, daha çok bir önceki olaya dair bir itiraf olarak kabul etmek daha doğru olur. Demek ki kendisine “sataşıldığını” düşündüğünde saldırıya uğruyormuşuz" ifadelerini kullandı.

Daha önce ne olmuştu?

Soylu daha önce Barış Atay'ı hedef almış ve Barış Atay kısa süre sonra Kadıköy'de sokak ortasında saldırıya uğramıştı. Barış Atay'a saldıran şahıslar ise kısa süre sonra serbest bırakılmıştı.

"Barış Atay ile Süleyman Soylu arasında tartışma: Daha önceki olayın itirafı" haberi, 24 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 24 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Barış Atay ile Süleyman Soylu arasında tartışma: Daha önceki olayın itirafı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Barış Atay ile Süleyman Soylu arasında tartışma: Daha önceki olayın itirafı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:50 Türkiye Erkek Voleybol Milli Takımı, 2024 Milletler Ligi'ne Hazır!
  2. 16:46 Galatasaray'ın Transfer Hedefi: Fransa'dan Genç Golcü Zan Vipotnik!
  3. 16:37 Acil İniş: THY Uçağının Kokpit Camında Çatlak Tespit Edildi
  4. 16:37 AKP'den DEM'e Geçen Belediyenin Borcu Dudak Uçuklattı!
  5. 16:25 Süper Lig’de küme düşen ilk takım belli! İşte o takım!
  6. 16:25 Lezzet Şöleni: Pratik ve Lezzetli 9 Kaşık Tatlısı Tarifi!
  7. 16:21 Muhalefet KKM zararına tepki gösterdi: Merkez‘in zararı 8 bakanlığın bütçesinden fazla
  8. 16:20 Portakal Şerbetli Kurabiye: Nostaljik Lezzetin Modern Yorumu
  9. 16:19 DEM Parti'den Yerlikaya'ya 'müfettiş' yanıtı geldi
  10. 16:17 Tarkan Yeni Albümle Geri Dönüyor! Ünlü İsimle İş Birliği!
  11. 16:15 İzmirlilere müjdeli haber geldi! Suya %25 indirim kararı alındı!
  12. 16:15 Süper Lig'in küme düşen ilk takımı belli oldu!
  13. 16:14 Antalya-Isparta Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 7 Yaralı ve Trafik Kilitlendi
  14. 16:11 O beklenen maraton başlıyor!
  15. 16:07 TESK Genel Başkanı: Yüksek Otel Fiyatları Yerli Turisti Yurtdışına Yönlendiriyor
  16. 16:05 Ankaragücü'den Kupa Açıklaması Sertti!
  17. 16:01 Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Sessiz Kalmadı: "2. Bölüm Geliyor"
  18. 16:01 Emekli Maaşı Bombası: Uzmanlar Zam Oranlarını Açıkladı! En Düşük Emekli Aylığı Ne Kadar Olacak?
  19. 15:59 Özgür Özel'den açıklama: 'yüzde 25'lik cam tavanı nasıl kırdıklarını' anlattı
  20. 15:59 Mart Ayında Türkiye'de Konut Satışlarında İstanbul Öne Çıkıyor: İşte İl İl Satış Rakamları
Gündem Haberleri