Baykal'dan 'Meral Akşener' açıklaması

Baykal'dan 'Meral Akşener' açıklaması

Baykal'dan 'Meral Akşener' açıklaması CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal, AKP'lilere Avrupa'da konuşma izni verilmemesi ve Meral Akşener'in Türkiye'de konuşturulmamasına ilişkin konuştu.Akşener'in Çanakkale'de yaptığı bir toplantı sırasında...

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal, AKP'lilere Avrupa'da konuşma izni verilmemesi ve Meral Akşener'in Türkiye'de konuşturulmamasına ilişkin konuştu.

Akşener'in Çanakkale'de yaptığı bir toplantı sırasında salonun elektriklerinin kesilmesine değinen Baykal, şunları söyledi:

"Meral Akşener'in salonunun elektriklerini kesiliyor. Eee onlar kesiyor. Burada Almanlar onlara konuşma izni vermeyince yasak getirmenin ne kadar yanlış olduğunu anlasınlar. Ama onlar bunu anlasınlar diye ben gidip bu durumdan yararlanmam gene de. Ben katılmam. Burada da bunu onaylamam. Bizim arkadaşlarımızın İstanbul'daki kampanyalara engeller çıkarıyorlar. Belediyelerin araçları geliyor bloklar halinde önüne koyuyor. OHAL var diyorlar stant açılmasına masada broşür sergilenmesine, afiş sergilemesine ya da orda oturan kadınların erkelerin gelen vatandaşlara anayasa hakkında bilgi vermek üzere görev yapmaya hazır vaziyette durmalarına izin vermiyorlar. OHAL var diye. OHAL var diye tartışmayacaksak Anayasayı OHAL'de niye yapıyoruz o zaman. Anayasa tartışılacak. Bunlar yanlış. Bunların yanlış olduğunu biliyoruz zaten bunları anlatıyoruz. Vatandaş da bunu görüyor ve üzülüyor ve belki bu nedenle bunlar hakkında gerekeni yapacak. Ama vatandaşın bilmesi gereken şu: Biz fırsatçı değiliz. Biz sadece bize haksızlık yapıldığı zaman itiraz edip, başkalarına haksızlık yapıldığı zaman istifade etmeye kalkacak bir anlayışın insanları değiliz. Bunun anlaşılması gerekiyordu. Bu olay bunu anlattı. Biz bizim aleyhimize de olsa herkes konuşsun istiyoruz. Ama Türkiye'de de herkes konuşsun. Eğer Türkiye'de herkes konuşmuyorsa sorumlusu sensin. Herkesin konuşması engelleniyorsa sen engelliyorsun. Almanya'da Almanlar engellemiş. Onların verdiği izni ben kabul etmem. Senle o dayanışmayı gösteririm. Ezilenler dayanışmasını Almanya'da seninle olurum ama burada ezen sensin. Ben orada da ezilenlerin yanındayım. Bunu halka yansıtmaya gayret ediyorum. Bu olay da bize bunu gösterme olanağı sağladı."

"Baykal'dan 'Meral Akşener' açıklaması" haberi, 07 Mart 2017 tarihinde yazılmıştır. 07 Mart 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Baykal'dan 'Meral Akşener' açıklaması haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Baykal'dan 'Meral Akşener' açıklaması 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  2. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  3. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  4. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  5. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  6. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  7. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  8. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  9. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  10. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  11. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  12. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  13. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  14. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  15. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  16. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  17. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  18. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  19. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  20. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
Politika Haberleri