Bir final haberi daha! Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman final yapıyor

Bir final haberi daha! Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman final yapıyor

Bir final haberi daha! Uyanış Büyük Selçuklu... Pazartesi akşamlarına damga vuran "Uyanış Büyük Selçuklu" dizisinin sezon final tarihi netleşti.

 

Pazartesi akşamlarına damga vuran Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin sezon final tarihi netleşti.

İzlenme rekorları kıran dizi 36. bölümde sezon arası verecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş, TV100’de kaleme aldığı yazısında, “Akli Film’in TRT için çektiği ve pazartesi akşamlarına damgasını vuran “Uyanış Büyük Selçuklu” dizisinin sezon final tarihi netleşti. Dev bütçeli dizi 36. bölümde sezon arası verecek ve yeni sezonda yine güçlü oyuncu kadrosuyla seyirci karşısında olacak” diyerek kritik gelişmeyi paylaştı.

TRT'nin sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'nun 28. bölümü izleyiciyle buluştu. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde izleyiciler hem duygulandı hem heyecanlandı. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Hasan Sabbah ve Batıniler, Başulu’yu tuzağa düşürüp onu kaçırmışlar, öte yandan büyük bir kumpas kurup Şelemzar’ı ele geçirmeyi başarmışlardı. Diğer taraftan Sencer, Başulu’nun kaçırıldığını ve Livya’nın yaralanmasına sebep olan kişinin Efruz olduğunu ve Efruz’un Sabbah’a çalışan kıdemli bir Batıni olduğunu öğrenmişti. Başulu’yu Batınilerin kaçırdığını anlayan Sencer, Efruz’u yakalamak için Şelemzar Darüşşifası’na doğru yola koyulmuştu. İşte Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm full tek parça izle bilgileri...

Uyanış Büyük Selçuklu 28. bölüm izle

Başulu’nun Sabbah’ın elinde olduğunu öğrendiklerinde Şelemzar’ı alamayacaklarını anlayıp Sabbah’ın Başulu’yu serbest bırakmak için istediği Nizar’ın Hilati’ni getirmeyi kabul etmek zorunda kalmışlar ve Melikşah’ın huzuruna çıkıp bir bahaneyle Nizar’ın Hilati’ni istemişlerdi.
 

Melikşah, kısa bir süre sonra Sencerlerin gizli yürüttükleri bu harekâtı öğrenmiş ve Nizar’ın Hilati’ni vererek; Sencerlerden gizli olarak Sabbah’a bir tuzak kurmuş ve sırrın aşikâr olma vetiresini bu şekilde başlatmıştı.
Melikşah’ın kurduğu tuzağın neticesinde Sabbah hem hilatten hem de Başulu’dan olmuştu. Çünkü Melikşah, Başulu’yu Şelemzar’dan kaçırtmayı başarmıştı. Sencer, Nizamülmülk, Tapar ve Melikşah saraya dönmüşlerdi.
Başulu, Melikşah’ın karşısına gelmişti. Başulu mecbur kalıp yüzündeki peçeyi indirince uzun yıllar sonra ilk kez Başulu ve Melikşah, birbirlerinin yüzünü görmüşler ve sır açılmıştı! Yıllar önce bu sırrı tertipleyen ve Melikşah’ın tahta çıkmasını sağlayan Nizamülmülk, sultana yalan söylediği için nasıl bir hükümle karşılaşacaktır?
Melikşah, yanına kadar yükselip yine de kendisinden saklanan Sencer’i ve Melikşah’ın kendisini öldü bilmesine tahammül edip saklanmayı sürdüren Başulu’yu affedecek midir?
Öte yandan sırrın açılması çok hızlı bir şekilde tüm Selçuklu hanedanına yayılacaktır. Selçuklu Hanedanı üyeleri Başulu’nun yaşadığı ve Sencer’in gizli bir veliaht olarak ortaya çıkmasını nasıl karşılayacaktır?
Sırrı Melikşah’tan daha önce öğrenen ve sırrın açılmaması için Başulu’nun kurtarılmasına mani olmak isteyen ve başarılı olamayan Terken’in Başulu’ya karşı düşmanca tavrı eyleme dönüşecek midir?

"Bir final haberi daha! Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman final yapıyor" haberi, 13 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 13 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Bir final haberi daha! Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman final yapıyor haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bir final haberi daha! Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman final yapıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  2. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  3. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  4. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  5. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  6. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  7. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  8. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  9. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
  10. 12:35 Gazze Kıyısında İnsani Yardım Limanı İnşaatı Başladı
  11. 12:31 Sıvı Metal Alaşımlarıyla Hızlı Elmas Üretimi:Güney Kore'de Yeni Buluş
  12. 12:28 Türkiye Ekonomisi IMF Raporunda: Zorlu On Yılın Ardından Değerlendirme
  13. 12:23 Sosyal Medya Akrobasisi: Motosiklet Kazalarındaki Ölümcül Tehlike
  14. 12:19 23 Nisan'da Dilan Polat Gösterisi Üzerine Soruşturma Başlatıldı!
  15. 12:19 Dolandırıcılardan Korunma İpuçları: Bakanlık Uyarıyor!
  16. 12:16 Sabiha Gökçen'de Fiyatlar Uçuyor: Havalimanında Yemek Parasıyla Bir Ay Geçinilir mi?
  17. 12:16 Asgari Ücret Beklentileri Yerle Bir Olabilir mi? Milyonlarca İnsan Üzgün Bekleyişte!
  18. 12:15 Memleket Hasreti Güzel Oyuncuyu Nasıl Değiştirdi? Şok Edici Görüntüler!
  19. 12:14 Borsa İstanbul Açılışında Yükseliş: BIST 100 Endeksi Değer Kazandı
  20. 12:12 İslam Memiş'ten Altın Yatırımcısına Dikkat Çekici Uyarı! 4 Kritik Seviye ve Beklentiler
Otomotiv Haberleri