Bu sefer eşini darp etti yine serbest kaldı! Süleyman Soylu ile fotoğrafları vardı

Bu sefer eşini darp etti yine serbest kaldı! Süleyman Soylu ile fotoğrafları vardı

Bu sefer eşini darp etti yine serbest kaldı!... İzmir Bornova’da yol kontrolü sırasında aracında uyuşturucu madde ve silah bulunması üzerine gözaltına alınıp, serbest bırakılan restoran sahibi Sadık Yıldırım, bu kez Ankara’da eşini darp ettiği için gözaltına alındı. Yıldırım yine serbest bırakıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile fotoğrafları olan Sadık Yıldırım,  bu kez de Ankara’da eşinin şiddet uyguladığı yönündeki şikayeti üzerine gözaltına alındı. Yıldırım, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yıldırım, savcılıkta verdiği ifadesinde eşi ile aralarında tartışma yaşandığını ancak şikayet edildiği gibi şiddet uygulamadığını öne sürdü. Daha önce de göz altına alınan Yıldırım, 11 gün tutuklu kalıp  serbest bırakılmıştı.

Savcılık, şikâyetin devam etmesi nedeniyle Sadık Y.’yi ‘basit yaralama’ suçundun adli kontrol şartıyla serbest bırakılması için mahkemeye sevk etti. Savcılık ayrıca Sadık Y.’ye yönelik uzaklaştırma ve 2 ay süresince elektronik kelepçe takılması talebinde bulundu. Hakimlik, adli kontrol şartıyla serbest bıraktığı Sadık Y. hakkında uzaklaştırma uygulanması ve elektronik kelepçe takılarak takip edilmesi yönünde karar verdi.

POLİSİ TEHDİT ETMİŞTİ

Yıldırım geçen yıl ağustos ayında, İzmir’in Bornova ilçesindeki yol kontrolü sırasında, aracında uyuşturucu madde ve silah bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmişti. Yıldırım, polis merkezine götürülürken kelepçeli fotoğrafını ‘ “Kim aldırdı lan bizi. 18 kişi yol gidiyoruz diye çetemi olduk yani. 3 ruhsatsız silah, 3 ruhsatlı silah, 2 uzun namlulu 50 gr dalga lirika, bir tane el bombası. En fazla 1-2 saate çıkarım ben. İstediğiniz kadar uğraşın. Hadi bakalım."’ notuyla paylaşmıştı. Serbest kaldıktan sonra da polis memurunun ismini yazdığı elinin fotoğrafı ile tehdit içerikli mesajlar yayınlamıştı.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Sadık Yıldırım isimli kişinin Twitter hesabı üzerinden polisi tehdit ettiği sosyal medya paylaşımlarına dikkat çekmişti. Antmen ağustos ayındaki paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

“Adı Sadık Yıldırım. 3 tabanca, 3 tüfek ve uyuşturucuyla yakalandığını söylüyor. 18 kişilik çetesiyle gezerken gözaltına alınıyor. “2 saate çıkarım” dedikten sonra hemen çıkıyor. Onu gözaltına alan polisi açık şekilde tehdit ediyor.”

Bakan Soylu’ya “Polisin yanında olacak mısın?” diye seslenen CHP’li vekil, bu kişinin Süleyman Soylu, Binali Yıldırım, Antalya ve Ankara’da görev yapan emniyet müdürleriyle pozları da olduğunu belirtip “Tabii olmazsa olmaz pahalı otolar” diye eklemişti. “Kim bu kişiler, iktidar ve emniyetle ilişkileri ne?” diye soran Antmen “Biz, görevini yapan polis Tolga memurumuzun yanındayız” ifadelerini kullanmıştı. 

Polis tehdit ettiği için gelen tepkiler üzerine bir kez daha gözaltına alınan Sadık Yıldırım 6 Ağustos'ta tutuklanıp, 11 gün içinde tahliye edilmişti. Sadık Yıldırım Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Tahliye oldum. Ankara'dayım. Soranlara sevenlere selam olsun" ifadesini kullanmıştt.

"Bu sefer eşini darp etti yine serbest kaldı! Süleyman Soylu ile fotoğrafları vardı" haberi, 08 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 08 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Yerel Gündem kategorisi altında bulunan Bu sefer eşini darp etti yine serbest kaldı! Süleyman Soylu ile fotoğrafları vardı haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bu sefer eşini darp etti yine serbest kaldı! Süleyman Soylu ile fotoğrafları vardı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yerel Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:58 Ankara ve İstanbul için yepyeni bir seçim Kararı!
  2. 12:58 Karabük'te sosyal medya skandalı: 8 kişi gözaltına alındı!
  3. 12:56 Putin: Polonya ve Baltık Ülkelerine Yönelik Saldırı İddiaları 'Tamamen Saçmalık'
  4. 12:51 İsrail'in Gazze Saldırıları: 62 Filistinli Hayatını Kaybetti,Kızılay Çalışanları Serbest Bırakıldı
  5. 12:47 Telefon Ekranınızı Ters mi Düz mü Tutmak: Artılar ve Eksiler
  6. 12:40 ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Yarın Ankara’ya Geliyor
  7. 12:06 İrlanda, Gazze'ye Destek: Soykırım Davasına Müdahale Ediyor!
  8. 11:55 Karayip Korsanları yeniden çekilecek... Johnny Depp filme dönüyor mu?
  9. 11:45 Altaylı, YÖK'ün denklik kararını sert eleştirdi: "Bunun tek sonucu felaket!"
  10. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  11. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  12. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
  13. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
  14. 11:20 Sabancı'dan dev hisse devri: Hisselerin satışı tamamlandı!
  15. 11:19 10 Yunan Adası'nda kapıda vize heyecanı! Bayram tatiliniz hazır mı?
  16. 11:19 Evrenin gizemleri birer birer çözülüyor! Kara deliğin manyetik alanları görüntülendi
  17. 11:18 Çakarlı konvoyla gündem olan muhtardan açıklama: "Araçlar bana ait değil, kiralık"
  18. 11:18 TÜİK verileri ortaya koydu: Emeklilere maaşları artık yetmiyor!
  19. 11:18 Vladimir Putin: Diğer silahlar gibi F-16’ları da yok edeceğiz
  20. 10:52 Hollanda'da bir ineğe tecavüz eden Türk sınır dışı edildi
Yerel Gündem Haberleri