Bülent Uygun'dan: “Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz”! Başka yol yok!

Bülent Uygun'dan: “Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz”! Başka yol yok!

Bülent Uygun'dan: “Galatasaray maçını kazanm... Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun oynanacak olan Galatasaray maçıyla ilgili açıklama yaptı! Galatasaray maçına ilişkin; "Yiğidomuza yakışır bir şekilde, taraftarımızın...

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, perşembe günü ertelenen Galatasaray maçına ilişkin şunları söyledi:

"Cesaretimize, taraftarımızın desteğine ve alnımızın bereketine yakışan bir şekilde kazanarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Allah'ın izniyle." dedi. 

Sivasspor, Süper Lig'de öne çıkan 16. hafta karşılaşmasında 11 Ocak Perşembe günü Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Antrenman öncesinde teknik direktör Bülent Uygun, şehit ailelerine, Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Sivas Şubesi'ne ve Gaziler-Dayanışma Derneği'nin Sivas Şubesi'ne teşekkür ederek, şunları söyledi: "Bugün bizim için çok önemli bir gündü. Annelerle birlikteydik. Ülkemizin kahramanlarını yetiştiren babalar ve çocukları. Aşklarıyla tanıştık. bizim için çok önemli. Bunlar bizim taç mücevherlerimiz. Onlar hepimiz bu ülkenin gerçek kahramanlarıyız. Öncelikle onlara teşekkür etmek istiyorum.

"DÜNYADAKİ SAVAŞLARIN BİR AN ÖNCE SONA ERMESİNİ, ÜLKEMİZİN REFAHI, HUZURU VE MUTLULUĞU İÇİN ALLAH'TAN NİYAZ EDİYORUM."

Şu cümleleri ekledi: "Kayseri'yi 3:1 yendiğimiz için mutluyuz" Süper Lig'in 19. haftasında 3-1 kazandıkları Kayserispor karşılaşmasını değerlendiren Uygun, şöyle konuştu: "Kayserispor gibi çok özel, oyunu anlayan, gerçekten güçlü bir takımı deplasmanda 3-1 yendiğimiz için şanslıydık. Hayranlarımıza verdik, şimdi onlardan bazı kombinlerimizin satışta olmasını ve sadece bin kombinin satılmasını bekliyoruz. Bir an önce kalan biletleri alıp gerçek sahipleri gibi tribünlerdeki yerlerini almalarını istiyoruz." dedi.

"KAHRAMANLARIMIZIN OYNAMASI GEREKTİĞİ GİBİ OYNUYORUZ"

Perşembe günkü Galatasaray maçıyla ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: "Galatasaray'ın şu anda ligde lider iki takımı var ve hücum tarzı ve top hakimiyeti açısından en iyi takımlardan biriyle oynuyoruz. Hatalarımız var. Sakatlıklarımız çok. Hastalıklarımız var. Sakatlıktan kurtulduktan sonra idmana hazır olmayan arkadaşlarımız var ama kim dışarıda olursa olsun, ne olursa olsun biz de Sivasspor gibi sahadaki tavrımızla, oyun anlayışımızla, oyun felsefemizle, oyun anlayışımızla yerimizi alacağız. sahada zafer için mücadele ediyor. "Cesaretimize, taraftarımızın desteğine, alınımızın bereketine ve Allah'ın iznine yakışan bir şekilde kazanarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz." dedi. "Ben hakem kardeşlerimizin profesyonel olmalarını sağlayan bir antrenörüm" Muhabir, "Galatasaray maçı özellikle Sivasspor için önemli. Türk futbol tarihinde geçen sene atılan ofsayt golüyle ilgili bir hikaye var.

Maç farklı duygularla mı oynanacak?" Bülent Uygun ise soruyu yanıtladı: "Ama ben yıllardır ülkemizde projelerin anlatıldığı, projelerin anlatıldığı, yapılması gerekenlerin anlatıldığı bir insanım. Bazı insanlar bundan hiç hoşlanmaz. Çünkü doğruyu söylemekten mi hoşlanmıyor yoksa söylediklerimizden mi hoşlanmıyor bilmiyorum. Bazıları futbola bağlı kalmamız gerektiğini söylüyor, hakemlerimiz futbolla ilgilenen gruplar. Bunlar bizim en önemli unsurlarımızdır. Taç mücevherlerimiz hayranlarımızdır. Bu işin ana mimarları hakemler, futbolcular ve antrenörlerdir. Bu nedenle herkesin sorunlarının çözülmesi gerekiyor. Ama yıllardır aynı hatayı yapmaktan, ifşa etmekten usanmayan bir sistem var. Bu sistemi kimin yaptığını bilmiyorum. Bunu kimin, nasıl planladığını bilmiyorum. O sırada bir hata oluştu. İnsanlar hata yapar. Bu kurumların suçu değil. Türkiye'de hakem kardeşlerimizi profesyonelleştiren antrenör benim. Ben onların sayesinde profesyonelleşen ve bugün 150 bin lira maaş alan bir antrenörüm. Daha iyi yönetilmeleri ve daha iyi analiz edilmeleri gerekiyor. Bırakın oyunu gerçek bir hakem gibi yönetsinler. Böylece dürüst olabilsinler ve gördüklerini çalmadan, kimseye zulmetmeden maçı düzgün yönetebilsinler. Bırakın savaşsınlar. Türk futbolu ve gençlerimizin geleceği için mücadele etmeye devam edeceğim. Maçımız, her rakibimiz bizim için çok önemli. Her rakip diğerinden daha zordur. Eksiklerimizi bilmeden sahaya çıkıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

 "RAPORDA NE YAZDINIZ VEYA GÖSTERDİNİZ?"

Rey Manaj'ın Kayserispor karşısında sarı kartını değerlendiren 52 yaşındaki teknik adam, şunları söyledi: "O zaman süreci anlatmak için protesto söylemiştim. Çünkü tribünler oradan yüzlerce su atıyor. Cezayı alır. Herkes onun etrafında toplandı. Sen, "kışkırtıcı"; diyor Ancak hakim hakkında konuşmaya gerek yok. İzleyenler bilecektir. Hakimin de iyi görünmesi gerekiyor. Sen yargıçsın. Bu nedenle siz adaletin dağıtıcısısınız. Sahada bir şeyler ters gidiyor. Futbolcumuza sarı kart gösteriyorsunuz. Raporda ne yazdınız veya gösterdiniz? Bu da tartışmalıdır. Bu nedenle çözülmesi gereken pek çok sorun bulunmaktadır. "Takımımızın en iyi golcüsünü kaybettik" Şu cümleleri ekledi: "Takımdan ayrılanlar var" Bülent Uygun, Samu Saizand'ın takımdan ayrılmak istediği haberleriyle ilgili de şunları söyledi: ''Yönetime herhangi bir rapor göndermedim. Yönetimimiz bu konuda zaten kendi değerlendirmelerini yapıyor. Bunlar umurumda değil. Takım ilkelerimiz, takım sistemimiz, izlediğimiz transfer politikası ve eksiklerimiz açısından yapılması gerekenleri basitçe anlatacağım. Yönetimimiz her türlü fedakarlığı yapacaktır. 5 transfer istiyoruz. Hatalarımız var. Bazıları takımdan ayrılabilir. Ama bunları özellikle Samsun maçı sonrasında tartışacağız ve bu konuda birlikte karar vereceğiz.

"Genç bir yargıç istiyoruz" Sivasspor-Galatasaray karşılaşmasına hakem Zorbay Küçükand'ın atanmasına ilişkin görüşlerini dile getiren Kırmızı Beyazlı teknik adam, "Gördüğünü çalan, adil, eşit, cesur ve genç bir hakem istiyoruz." Bütün Türkiye'nin istediği budur. O gördüğünü verir, hakim sen olursun. Ancak bundan dolayı yönetimimiz kimseye Sivasspor'un hakkını vermiyor. Kimsenin bu topraklardaki haklarımızı ihlal etmesini istemiyoruz. Sahaya çıkıyoruz ve futbol adına güzel şeyler yapıyoruz. Korkaklar asla kazanamaz. Bu nedenle herkesin maçlarını cesurca yapması gerekiyor. Esaretlerini kırarlar. Cesaretleriyle yaşadıkları toplumun karakterlerini sahaya yansıtıyorlar. Aksi halde hayatları boyunca eleştiriye ve cezaya mahkum olurlar. dedi.

Şehit ailelerine moral ziyareti Şehit Aileleri ve Gazilere Yardım Dayanışma Derneği'nin Sivas Şubesi, antrenman öncesinde kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve futbolcularla buluşarak çiçek ve baklava ikramında bulundu. Çocuklarla yakından ilgilenen antrenör Bülent Uygun, çocukları antrenmana götürerek koşturdu. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor Teknik direktör Bülent Uygun ve yardımcılarının liderliğinde Vali Lütfullah Bilgi Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman denge çalışmaları ile devam etti. Yiğidolar daha sonra pas çalışması yaptı ve final bölümünde çift gol attı. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanda Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve kulübün tesislerinde kampa girecek!

"Bülent Uygun'dan: “Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz”! Başka yol yok!" haberi, 09 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 09 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Bülent Uygun'dan: “Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz”! Başka yol yok! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bülent Uygun'dan: “Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz”! Başka yol yok! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:03 Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
  2. 04:00 Kafe ve restoranlarda bu ibareye rastlarsanız ödeme yapmayın!
  3. 03:58 Covid-19'un yeni varyantı 'FLIRT' ciddi vakalarla çıktı!
  4. 03:56 Karpuz kelek çıkarsa tüketiciler 20 bin lira kazanabiliyor!
  5. 03:54 Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
  6. 03:53 Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
  7. 03:47 200 TL banknot 132 dolar ederken şimdi ise 6 dolara kadar geriledi
  8. 03:42 Çocuklarda grip ve alerjiyi birbirine karıştırmayın
  9. 03:39 Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
  10. 03:33 Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!
  11. 03:31 Yapay zekanın belirlediği Mersin’in en güzel ilçesi bakın hangisi?
  12. 03:29 18 Mayıs'ta tarihte neler oldu?
  13. 03:28 Yakıt alırken kontak kapatmazsak bakın ne oluyormuş!
  14. 03:26 Buket Aydın'ın yorumu tartışmaya sebep oldu: "İlk hesabı erkek ödemeli"
  15. 03:24 Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı geldi!
  16. 03:22 Bir aylık arabada 241 bin lira masraf çıktı
  17. 02:27 Çalışanın fazla mesaisine yasak geldi
  18. 02:25 Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
  19. 02:04 Evdeki sineklerden kurtulmanın basit yöntemi!
  20. 01:46 Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Spor Haberleri